חזרה בתשובה

והכי טוב גם וגם

שיוכלו ההומואים להשתלב כאחד האדם בקהילות האורתו', וגם להצטרף, מה שאפשרי כבר אתמול, לקהילות רפורמיות, ואפילו להקים קהילות חדשות ואקסלוסיביות משל עצמם.

likud1

New member
אורתודוכס לא יכול להצטרף לקהילה רפורמית

או אפילו לקהילה קונסרבטיבית וזאת משום ראיית הדת בצורה מאוד שונה. אני כן מסכים שהקמת קהילות גייז יכולה להתממש, אבל גם אז, אני לא בטוח עד כמה זה יעשה טוב, כיוון שיכלילו גם אותנו כלא אורתודוכסים והשאיפה שלי לפחות, היא להתקבל כחלק מהקהילה האורתודוכסית.

אולי האורותו' לא רוצה להצטרף

אבל בודאי שהוא יכול. הוא יתקבל בזרועות פתוחות. אני יודע מנסיון. אבל זה לא לב העניין. מה שחשוב הוא שיפתחו כמה שיותר אופציות, שכל אחד יוכל למצוא את מקומו תחת התאנה הכי מצילה ולהינות מהגפן הכי מתוקה.

likud1

New member
אין ספק שיקבלו אותו בזרועות פתוחות

אבל אין לכך משמעות מבחינה דתית, כיוון שאין היהדות הרפורמית תואמת בשום צורה את היהדות האורתודוכסית ולכן אין להומו אורת' מה לעשות בבית כנסת או קהילה רפורמית.

ריק בש

New member
היהדות הרפורמית והקונסרבטיבית

מקבלות הומואים בלי בעיה (הקונסרבטיבים בארץ כן עושים קצת בעיות, האמת, אבל רק אם תרצה להיות רב). אולי תחפש שם, או שכמו גראוצ'ו מרקס, אתה לא מעוניין להיות חבר במועדון שמוכן לקבל אותך.

likud1

New member
אתה יכול ללכת לשיעורים בנושאי דת

אתה יכול להתחבר למקומות מסוג זה ואינך חייב לציין שאתה הומו, זה לא עניינו של אף אחד. גם אם תציין זאת וינסו לשנות אותך, ציין שאתה עושה הפרדה בין הנטייה שלך לבין הדת ואם ימשיכו להציק לך בנושא, פשוט לא תגיע. הייתי מציע לך לא להכנס לפורומים (אין הכוונה לאינטרנטים
) דתיים מאוד, אלא לציבור הדתי מודרני/ כיפות סרוגות. שיהיה בהצלחה

למעלה