וח מודעות

spainbar

New member
מתחשק לי לשים את "אנשים טובים"

אנשים טובים מילים ולחן: נעמי שמר תפקחו את העיניים, תסתכלו סביב פה ושם נגמר החורף ונכנס אביב בשדה ליד הדרך יש כבר דגניות אל תגידו לי שכל זה לא יכול להיות אנשים טובים באמצע הדרך אנשים טובים מאוד אנשים טובים יודעים את הדרך ואיתם אפשר לצעוד איש אחד קנה לי ספר בן מאה שנה איש אחר בנה כינור שיש בו מנגינה ואישה טובה אחרת לי נתנה את שמה ומאז אני בדרך שרה במקומה אנשים טובים… איש אחד יבנה לי גשר כדי לחצות נהר איש אחר יצמיח יער במורדות ההר ואישה טובה אחרת, אם יהיה קשה רק תצביע אל האופק ותבטיח ש- אנשים טובים… וממש כמו צמחי-הבר הבודדים הם עוצרים תמיד את החולות הנודדים הרקיע מתבהר, וכבר אפשר לראות אנשים על אם הדרך מחכים לאות אנשים טובים… :} ס´

campari

New member
באמת לא מספיק רע...../images/Emo156.gif

שאנחנו גם צריכים לקרוא שירים של נעמי שמר8 -{

זורבבל

New member
../images/Emo104.gif ואם בשירים עסקינן ../images/Emo104.gif

אין לי ארץ אחרת מילים: אהוד מנור אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת רק מילה בעברית חודרת אל עורקי, אל נשמתי בגוף כואב, בלב רעב, כאן הוא ביתי לא אשתוק כי ארצי שינתה את פניה, לא אוותר לה, אזכיר לה, ואשיר כאן באוזניה, עד שתפקח את עיניה אין לי ארץ אחרת עד שתחדש ימיה עד שתפקח את עיניה

MARMELAD

New member
../images/Emo18.gifלפני שאנחנו עושים פה שירון

אני רק רוצה להזכיר חוק קטן וחשוב: אסור להציב בפורומים מילים של שירים עבריים. גם כששם הכותב, המלחין וכו´ נמצאים - פרסום שיר במדיה אלקטרונית היא עבירה על חוק זכויות יוצרים ועלולה לגרום לתביעה נגד תפוז. אז אנא - או שתסתפקו בציטוט משיר (שתיים שלוש שורות) או שתשימו קישור למילות השיר מתוך אתר אחר. תודה.

campari

New member
../images/Emo79.gif שיר אחרון ודי ../images/Emo79.gif

כל עוד בלבב פנימה נפש יהודי הומיה ולפאתי מזרח קדימה עין לציון צופיה עוד לא אבדה תקוותנו התקווה בת שנות 2000 להיות עם חופשי בארצנו ארץ ציון ירושלים --------------------- מרמלד, אתה מוזמן להדפיס את זה, לקפל ולשים בארנק. אולי פעם, באיזו נסיעה ארוכה באוטובוס באמצע הלילה בארץ זרה, יתחשק לך לקרוא שירה. נ.ב. לשיר הזה אין זכויות יוצרים, למרות שיש לו יוצר.

.m

New member
וחידה נושאת פרסים

מיהו היוצר
בין הפותרים נכונה יוגרל
מאלאדין.
mai

campari

New member
מאי, אם כבר את מחלקת חיבוקים...

אני מעדיף חיבוק מספיינבר. שמעתי שהוא ממש שווה (לפי דיווח של מישהי שפגשה אותו). ואז, באמצע החיבוק, אני אלחש לו באוזן את שמו של מחבר השיר המיושן הזה.

.m

New member
בקשתך תועבר ב-3 עותקים

דרך הצינורות המקובלים, ותילקח בחשבון בחידון הבא.

MARMELAD

New member
../images/Emo124.gif הוא חזררררררררר

וההודעה הראשונה שלו כל כך נחמדה
אלאדין מותק, אני רוצה ממך חיבוק, עזוב אותך מאחרים

Gizmo13

New member
אל........אדין!!!!!!

והמבין יבין... מה שלומך? שנים!! אני שולחת לך מסר... ו-מאוד מאוד נפגעתי שלא קיבלתי ממך ברכות ואיחולים על היכנסי אל הפורום... בייחוד עכשיו כשאתה חייב לי חיבוק...! נדבר בהקדם..
קסם

אבא גאה

New member
../images/Emo32.gif לאלדין

מזמין אותך לקרוא דיון בפורום הורות הומולסבית של אשה שבעלה גילה לה שהוא הומו, נראה לי שתמצא את את השירשור מעניין. רוני.

למעלה