וח מודעות

spainbar

New member
סליחה, סליחה, סליחה...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא מקובל עליי, מה זה צריך להיות???? כמה דברים חשובים: א. קודם כל נא להפסיק להריץ עליי שמועות זדוניות ולא נכונות, אני מאד מוחמא ממה שמאי אמרה, אבל בבקשה לא לקחת אותה ברצינות, היא בטיפול חשמלי ותרופתי כרגע.... (ואני לא מחבק !!!) ב. אלאדין - חוצפן !!!!! תענה למסרים או שתבוא קללה עליך ועל בני ביתך !! (חשבתי לכתוב בנות ביתך אבל נראה לי שתעדיף בנים) ג. חוץ מזה אני מקווה שכולם בסדר, וחשבתי על משהו קצת מזעזע - אבל אני לא יכתוב אותו כדי לא לקבל שטיפה... יום טוב לכולם... :}
ס´

.m

New member
אבוד לך...

עכשיו זו לא רק אני... חוץ מזה - מעולם לא הבטחתי לאף אחד חיבוק ממך! (ולא בכדי...
)
mai

Gizmo13

New member
נפתלי הרץ אימבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אל תשאלו איך אני יודעת...
קסם

.m

New member
and we have a winner!

הפרס בדרך אליך... (אלאדין - לטיפולך)

Gizmo13

New member
חחחחחחחחחחחחח....

לטיפולי? המממ... בואי נשים לרגע צד את העובדה שבעולם מאוד מוזר הוא יכול להיות מבוגר מספיק להיות אבא שלי... ושאני מזכירה לו את זה בכל שיחה שניה שלנו... אני חושבת שאת "אלאדין" אני כבר רציתי לפגוש בלי קשר לפורום בנים בלבד אבל עכשיו כשהוא חייב לי חיבוק אז יש לנו עוד סיבה... מעניין מה הוא יחשוב כשהוא ישמע שהצטרפתי לפורום...
קסם

ברוכה הבאה יקירתי!

שבי פה ודוד אלאדין יגיש לך קצת ג´ין אנד טוניק
וגם קצת
מיוחדת שתעשה לך רק טוב. חשבת שקילקלתי אותך בשיחות הטלפון? Welcome to the real world Baby! כאן תדעי כל מה שרצית ולא רצית לדעת (מאי, אפשר בהזדמנות זו לבקש ממך לשקול שנית את פרסום החלק השני של המדריך הידידותי למתרומם, או לפחות לצנזר את הפרק על פיסטינג? למען גיזמו ולמען עוגי הרגיש). חיבוקים אמיתיים תקבלי ממני כשסוף סוף תגיעי למרחק של פחות מ- 200 קילומטר מהציויליזציה (לא אסגיר איפה קסם גרה, אבל ארמוז שלחיזבאללה רואים אותה בעין בלתי מזוינת). חיבוקים וריטואלים קבלי גם ללא קשר לחידון (אגב, איך הייתה התחרות? שלחי לי מסר!).
. (יופי, עכשיו אני גם הומו וגם פדופיל. למישהו יש כבשה?). אוהב אותך הרבה ומאחל לך ימים של הנאה כאן, דוד א´

בדרכי הפאטית ניסיתי להיות משעשע

כמובן שאין בכוונתי להציע משקאות למישהו מתחת לגיל 18 עם תעודת זהות (למרות שאני דווקא נותן לבת שלי להריח קצת לפעמים, לפיתוח חוש הריח) ולהציע סמים לא חוקיים לאף אחד בכלל (מה עוד שאין לי, וזאת תהיה ממש הונאה אם אני אציע). כמו כן אני מזהיר את הילדה שהפורום מכיל קטעים בעלי אופי מיני בוטה וסוטה ומציע לה לעזוב ומייד. לכי ל: http://www.sesameworkshop.org ובכלל, מה את עושה פה בשעות אלה? לכי לישון!

MARMELAD

New member
באמת?

מה, אז אני יכול לרשום את השיר הזה איפה שבא לי??? יאאאא מגניב...... של מי השיר הזה ד"א? הוא נשמע לי מוכר... שמישהו יזמזם אותו רגע

yoavon1

New member
וחידה נוספת שקשורה לשיר זה ../images/Emo132.gif

1. כמה בתים בשיר המקורי
2. מה מילות 2 הבתים הראשונים בשיר המקורי
(רמז... לא ההמנון שלנו במלואו...
) לזוכים ינתן
במתנה...
יואבון

Liraviv

New member
הייתה לי את התשובה בספר אזרחות

אבל מאחר והבגרות המ***נת הזאת כבר מאחורי... מי יודע אולי עוד ניתקל בתשובה חתול כחול.

אביעד21

New member
נו, באמת!

ואני חשבתי שיש פה אנשים עם קצת ידע. רק להעשרת הידע, את השיר לא כתב נפתלי הר אימבר. הוא בכלל רשם את השיר "תיקוותי" ללא לחן. לאחר הגעתו לעיר ראשון לציון, הוא הקריא את השיר והתושבים התלהבו ממנו, והחליטו לקחת את הבית האחרון בשיר המקורי, לשנות קצת את המילים, לתת לו את השם התיקווה, ולהוסיף לו לחן (שהושפע משירים רוסיים של אותם הזמנים). וכך בעצם נולד ההימנון שלנו (ואני עוד סיימתי את לימודי התיכון לפני ארבע שנים).

אלאדין משוויץ

הלחן לא לקוח משירים רוסיים אלא די גנוב מיצירה קלאסית בשם "מולדתי" מאת סמטנה (צ´כי, אם אני זוכר נכון). די סמלי שגם המנון המדינה שלנו גנוב.

9סנורקה9

New member
תקותינו

9 בתים, 4 שורות כ"א הבית הראשון: עוד לא אבדה תקותינו התקוה הנושנה משוב לארץ אבותינו לעיר בה דוד חנה בית שני: כל עוד בלבבו שם פנימה נפש יהודי הומיה ולפאתי מזרח קדימה עינו לציון צופיה

yoavon1

New member
אני גאה בכם... ../images/Emo13.gif

בכוחות משותפים עניתם {כמעט} על כל חלקי החידה...
נכון - תשעה בתים לא נכון - שני הבתים שנבחרו כמעט במלואם להמנון הם הראשונים. נכון - המנגינה גנובה, ועוד משיר מולדת רוסי (לא צ´כי, אבל מספיק קרוב) נכון - המילים המקוריות אכן כפי שנכתבו לעיל... כולכם קיבלתם
וכולכם יכולים להיות מורים במערכת החינוך...
יואבון

יואבון

חיחיחי אהבתי. והרי התשובות: תשעה בתים. שני הבתים הראשונים: עוד לא אבדה תקותינו התקוה הנושנה משוב לארץ אבותנו לעיר בה דוד חנה כל עוד בלבבו שם פנימה נפש יהודי הומיה ולפאתי מזרח קדימה עינו לציון צופיה יענתו - אנחנו מתחילים מהאמצע תמיד ושינינו קצת את הנוסח. יאללה- איפה ה-

ובכן יואבון:

מגיע לי
שים לב: 1. תשעה בתים 2.: עוד לא אבדה תקותינו התקוה הנושנה משוב לארץ אבותינו לעיר בה דוד חנה כל עוד בלבבו שם פנימה בנפש יהודי הומיה ולפאתי מזרח קדימה עינו לציון צופיה אני ממתין לפרס, תודה רבה, נפתלי

למעלה