וח מודעות

MARMELAD

New member
תודה לבית הפתוח בירושלים:

ששלח לי את המייל הזהL שימו לב למה שרשום תחת הכותרת "מסיבות גאות בירושלים": ***הבית הפתוח מברך אתכם בחג שקט ושמח*** גיליון אפריל 2002 של דפהבית --------------------------- גיליון אפריל כבר בדואר...גם החודש גיליון מורחב - 12 עמודים עם חדשות, עדכונים וכתיבה יוצרת מהקהילה הגאה בירושלים רוצים להיות חלק ממערכת דפהבית? כתבו אלינו אל [email protected] [email protected] השבוע בבית הפתוח ---------------- ראשון 31.3, קבוצת הגברים 24+ בחופשה שלישי 2.4 ורביעי 3.4 - חג שמח: הבית סגור חמישי 4.4, 20:00, לקראת המצעד עוד חודשיים למצעד הגאווה הראשון בירושלים, בואו להתעדכן לשמוע ולהשמיע, להתנדב ולעזור בארגון ובתכנון האירוע ההומו-לסבי הגדול ביותר בתולדות ירושלים. למידע נוסף כתבו לדוא"ל [email protected] ראשון 7.4, 19:30, בית המדרש הפתוח: דויד ונשותיו מלכות עם קשיים בתפקוד המיני, בהנחיית הרב דויד לזר ראשון 7.4 קבוצת הגברים 24+: מצטרפת לבית המדרש הפתוח ואח"כ מקרינים סרט או הולכים לבית קפה - תלוי ברצון הקבוצה חדש בבית הפתוח: קבלת תשלומים בויזה ---------------------------------- מעתה ניתן לתרום לבית הפתוח, לשלם דמי חבר, לרכוש חולצות ועוד באמצעות כרטיס אשראי ויזה לסוגיו. ניתן גם לשלם טלפונית...התקשרו לשרון במשרד הבית 6253191-02, שלוחה 120 העשירון האחר ------------ לפרטים משיבון העשירון: 6535454-02 חדש בספרייה ----------- Patience & Sarah by Isabel Miller Surpassing the Love of Men by Lillian Friedman רוצים לדעת על מה מדברים הספרים? לקרוא אותם או אחרים? בואו לספרית הבית הספרייה פתוחה בימים א-ה בין השעות 11:00 - 17:00 וביום חמישי בין השעות 18:30 - 20:00 ספרים נוספים בדרך פעילויות קבועות בבית-הפתוח -------------------------- ראשון, 20:30, גברים 24+ הקבוצה החדשה מזמינה את כולם שלישי, 19:30, קבוצת הנוער - אין פגישה השבוע רביעי, 20:30, קבוצת הנשים - אין פגישה השבוע שישי, 15:00, קבוצת הכדורגל בגן סאקר מוצ"ש, 20:30, קוויר הקודש קבוצת הצעירים החוג לגאווה ----------- התוכנית הסטודנטיאלית של הקהילה ההומו-לסבית בירושלים, כל יום ראשון ב-21:00. רדיו הר-הצופים בתדר 106 אף.אם, או באינטרנט בכל עת שתחפצו listen.to/huji בכתובת זו ניתן להאזין לתוכנית האחרונה של החוג לגאווה ששודרה, ומייד אחריה ברצף תוכניות קודמות מסיבות גאות בירושלים -------------------- ??????????????????/
אומר הכל.........

MARMELAD

New member
הבנים על הבנות

סתם משהו שחשבתי עליו הרגע. יש כאן יותר בנים או בנות? לפיכך התחלתי סקר חדש: מה המין שלך. אתם מתבקשים לענות ככל האפשר בכנות למטרות סטטיסטיקה פורומית.

MARMELAD

New member
וגם יפנים מתאבדים

שימו לב לידיעה הזו מוואלה. לא יודע, אותי היא הצחיקה נורא. אני אתן לכם מספר ציטוטים נבחרים: "פעיל יפני למען זכויות הפלסטינים, התאבד כשהצית עצמו בפארק בטוקיו, במחאה על התוקפנות הישראלית בשטחים" לא יודע, המשפט הזה כבר מצחיק אותי. אומרים שביפן יש הרבה מתאבדים אבל עד היום חשבתי שיש להם סיבות קצת יותר הגיוניות מזה. לי רק נשאר להציע שכל חברי הפורום יציתו את עצמם מול השגרירות היפנית לאור מחאה על התאבדותו של היפני הנ"ל. "עוברי אורח שהתבוננו בפריחת הדובדבן ראו להבות" (הלהבות = היפני) יאללה, מי בא להתבונן בפריחת הקקטוס? (קצת גאווה לאומית בימים טרופים אלה!) "לאחר שהכבאים כיבו את הלהבות, הם הספיקו לשאול את הימורי אם הוא הצית את עצמו, והוא הינהן לחיוב" אני נשבע שזה רשום שם. אבל כשאני חושב על זה - מה לא הגיוני בלהנהן אחרי שאתה שורף את עצמך למוות? לכתבה המשונה ביותר שראיתי

campari

New member
המממ, מרמלד, אין ספק שעובר עליך...

משהו בימים אלה. ומי יוכל להכחיש שיש לך סיבה טובה. בתקווה שתצא מזה בקרוב (ואולי רק אחרי הטיול בחו"ל), כי זה לא נראה לי המצב הכי בריא להיות בו.
חיבוק? אם זה יעזור אז בכיף (אפילו 2).

enbalush

New member
ללא צנזורה...

היי, תהנו מעבודה שהכנתי, נראה לי שפה יעריכו אותה יותר

MARMELAD

New member
אהההה

האמת היא שאם זאת הייתה תמונה היא דווקא כן הייתה נמחקת אבל ניחא.... מה גרם לך לצייר דווקא שני גברים באקט?

enbalush

New member
היי

זה יותר מדליק בעיני מאשר כל זוג אחר, מבחינת לצפות מהצד

MARMELAD

New member
וואלה.. מעניין !

יש לזה איזהשהוא הסבר או שזה סתם כך? (ז"א - גם אותי הרבה יותר מדליק לראות שני הומואים במיטה מזוג סטרייטים או חס וחלילה לסביות - אבל אני הומו אז זה אחרת
)

enbalush

New member
כן יש הסבר

1.אני מזדהה יותר עם מי שנמשך לגבר 2.יש לי רצון להיות האשה היחידה ולא לראות עוד בחורות במעגל זה הרבה יותר מושך, אני לא חושבת שאני יחידה (מבין ה"הטרו" הנשי)

זורבבל

New member
נו באמת ../images/Emo46.gif

אני דווקא לא מעריך. ממש לא
שנחזיר את פורום בנים בלבד - תמונות

MARMELAD

New member
זורבי,

זה עוד לא פורנוגרפיה...... אל נא תחמיץ פניך (אם תעשה פרצופים בסוף תתקע ככה)

dizzy dan

New member
אני מאוהב../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מצטער אם אני מפריע באמצע הויכוח על הגבלת גילאים, אבל אני ממש מאוהב... הוא לא הכי יפה, (הוא גם לא בן 13), הוא גר ממש קרוב אלי,הוא חובש (לא קרבי) והוא מושלם... טוב, חוץ מפאק קטן.. הוא סטרייט!! למה אני, חייב להתאהב בסטרייט, מבין כולם????

MARMELAD

New member
דני, חמוד שכמוך ../images/Emo140.gif

הודעה כזאתי חשובה אתה יכול לעשות הודעה ראשית....... לא צריך להגזים בשרשורים (מי אמר מרמלד עושה טרור)... אז בוא אני אגיד לך כחובב סטרייטים ידוע: הוא עושה לך איזהשהוא רושם שהוא מעוניין בך? עכשיו - מאחר ואני הולך לישון אז אני אוכל רק להמשיך מחר..... אבל תכתוב כמה שיותר פרטים על הבחור והקשר שלכם - ואני מבטיח לך שעד מחר בצהריים יהיו לך לפחות חמש תגובות מנומקות של "סטרייטים : בעד ונגד" לילה טוב

הליין האחר -מסיבת 50 לחוג לגאווה ../images/Emo34.gif

בחמישי הקרוב הליין אחר חוזר מחופשה במסיבה מיוחדת לכבוד תוכנית היובל של "החוג לגאווה", תוכנית הרדיו הגאה של ירושלים, המשודרת בימי ראשון בשעה 21:00 ברדיו הר הצופים 106fm. במסיבה תופענה טלולה בונט, נסיכת הדראג של ירושלים, וגלינה פורקברה. כמו כן ישתתפו מנחי התוכנית . די ג´ייז ליאור ויובל זך ינגנו האוס, דאנס, פופ ולהיטים. המקום יאובטח היטב ע"י אנשי אבטחה מסוקסים ושרמנטיים. מחיר: 30 ש"ח עם הזמנה, 35 בלי.

למעלה