אני רק שאלה

לגבי עליית רמה.

מתי שחקנים עולים רמה?! ביום חמישי לאחר שמתבצע האימון השבועי ב-16:30. לכל שחקן לוקח את זמן עליית הרמה שלו וזה גם תלוי במאמן. אם יש לך מאמן סוליד ואתה מאמן שוערים, השוער שלך צפוי לעלות רמה כל מ4.5 שבועות. הייתי מציע לך להסתכל בטאגליינס של הפורום שלנו ולראות שם טבלה מסודרת שמפרטת על זמני עליית רמה.

nimrodtoav

New member
הרגת אותי עכשיו לא הבנתי משהו עקרוני

אני יודע שאפשר לאמן או במשחק בשבת או ביום שלישי במשחק אימון\גביע אלה ורק אלה נחשבים כאימון למתאמנים עכשיו אתה מספר לי על אימון ביום ה ,אך זה קשור ? אך הדברים משתלבים? תודה תודה תודה

TelitX95

New member
הרגת אותי עכשיו 2

תקשיב גבר אתה מתבלבל אחושילינג, בוא נעשה לך קצת סדר: יום ראשון - יום מנוחה לשחקנים. יום שני - מצטרפים או עוזבים מנויים. אצלי ביום הזה יש גם את משחקי ליגת האקדמיה לנוער. יום שלישי - משחקי גביע או ידידות. יום רביעי - כל השחקנים נפגשים בפאפאגאיו לאכול בשבע בערב. יום חמישי - מצטרפים או עוזבים מנויים. מתבצע האימון השבוע בשעה 16:30 שעון ישראל. יום שישי - בשעה 23:15 שעון ישראל מתבצע העדכון הכלכלי. *מתעקב לרוב* יום שבת - משחקי ליגה. עד פה ברור? יופי. אתה יכול לאמן איזה סגנון אימון שבה לך וכמובן שהאימון יתבצע ביום חמישי כמו שמופיע בלו"ז. עכשיו במידה ואתה מאמן קשרים וביום שבת שיחקו הנאנסים א' ב' ו-ג' כקשרים ו-ד' ו-ה' כוינגרים וביום שלישי שיחקו הנאנסות צ' ק' ו-ר' כקשרות ו-ש' ו-ת' כוינגריות אז ביום חמישי באימון א ב ג צ ק ו-ר יקבלו אימון קישור מלא ו-ד ה ש ו-ת יקבלו חצי אימון כי הם שיחקו כוינגרים. עכשיו אם ביום שבת א שיחק כקשר וביום שלישי כוינגר אז הוא יקבל חצי אימון כי זה המשחק האחרון שהוא ישתתף בו. ואם ביום שבת א שיחק כקשר וביום שלישי כחלוץ או שוער או בלם אז כמובן שהוא לא יקבל שום אימון קישור כי המשחק האחרון שהוא שיחק בו הוא לא תפקד כקשר. אבל הוא כן יקבל אימון פורם (לטובה או לרעה) כי הוא שיחק בכלל.

nimrodtoav

New member
הרגת אותי 3 - אני מגלה את הקלפים..

אני מאמן הגנה 2 בלמים 2 מגינים של הרכב 1 לשבת 2 בלמים 2 מגינים של הרכב 2 ליום שלישי מדובר ב 8 שחקנים שונים!!! איזה אימון הם יקבלו ביום ה ??? אגב פאפגיו זה של נימני לא?

הם יקבלו אימון ביום ה'

משום שביום הזה נערך האימון, המשחק שבשבילו הם שיחקו כדי שיהיה להם את האימון הוא משחקי הליגה. ידידות מקבל חצי אימון

nimrodtoav

New member
וידוי הריגה...עוד שאלה קטנטונת..

כל ה4 ששיחקו בשבת יקבלו אימון ב יום ה כל ה4 ששיחקו ידידות יקבלו חצי אימון ביום ה ??? האם נכון?

nimrodtoav

New member
אתם מבינים מה הבעיה כל אחד אומר פה משהו אחר ,

אין כאן מנהל ? למה הוא לא מתערב? למה לט מוחקים הודעה של הסטה לרצח הבןאדם רוצה במותי!

man31

New member
נימרוד תרגע

יש מישהו אחר ברשימת חיסול שלו לפניך עוד

man31

New member
כן

וכדי שתעשה ווידוא הריגה תסתכל בחוקים בהאטריק

שלום לכולם

חזרתי לשחק האטריק. אני צריך עיצות לגבי אימונים טובים (מניסיונכם). והסבר קצר על "אקדמיית נוער". תודה דודי

בבקשנ דודי:

קודם כל, אל תיכנס לאקדמיית הנוער החדשה!!!! זה דבר מטופש וחבל על הכסף שתשקיע. אימונים טובים?! שום אימון היום לא משתלם כ"כ כלכלית, אבל בתור מתחיל הייתי ממליץ לך ללכת על אימון השוערים שם גם השוק הוא דיי סבבה. בהצלחה , ניב.

idan1991

New member
נשאר עם הבקוצה הישנה?

אם כן כמה כסף יש לך? אם לא ספר לנו מה כבר עשית עם הכסף? עשית כבר את הרישיון?

דיווח ראשוני

Amichai Avitan מדד כישורים = 1 450, 23 שנים 50 ימים, חלש כושר משחק בעל נסיון עלוב וכושר מנהיגות גרוע כושר גופני: גרוע עמידה בשער: סביר קישור: איום מסירה: גרוע משחק אגפים: איום הגנה: איום הבקעה: איום מצבים נייחים: סביר Avichay Faran מדד כישורים = 310, 28 שנים 5 ימים, חלש כושר משחק בעל נסיון חלש וכושר מנהיגות בינוני [מהיר] כושר גופני: חלש עמידה בשער: איום קישור: בינוני מסירה: בינוני משחק אגפים: חלש הגנה: חלש הבקעה: חלש מצבים נייחים: עלוב Avner Elul מדד כישורים = 240, 24 שנים 46 ימים, סביר כושר משחק בעל נסיון עלוב וכושר מנהיגות איום כושר גופני: סביר עמידה בשער: איום קישור: עלוב מסירה: בינוני משחק אגפים: גרוע הגנה: גרוע הבקעה: בינוני מצבים נייחים: טוב Chagai Erez מדד כישורים = 310, 28 שנים 12 ימים, חלש כושר משחק בעל נסיון עלוב וכושר מנהיגות חלש כושר גופני: עלוב עמידה בשער: איום קישור: חלש מסירה: גרוע משחק אגפים: חלש הגנה: גרוע הבקעה: טוב מצבים נייחים: גרוע Chezi Kline מדד כישורים = 610, 25 שנים 0 ימים, חלש כושר משחק בעל נסיון עלוב וכושר מנהיגות חלש [בלתי צפוי] כושר גופני: עלוב עמידה בשער: איום קישור: טוב מסירה: חלש משחק אגפים: גרוע הגנה: סביר הבקעה: עלוב מצבים נייחים: חלש Ezra Tamuz מדד כישורים = 130, 27 שנים 18 ימים, עלוב כושר משחק בעל נסיון עלוב וכושר מנהיגות סביר כושר גופני: עלוב עמידה בשער: גרוע קישור: חלש מסירה: בינוני משחק אגפים: עלוב הגנה: חלש הבקעה: גרוע מצבים נייחים: גרוע Gilli Shamgar מדד כישורים = 110, 22 שנים 45 ימים, בינוני כושר משחק בעל נסיון גרוע וכושר מנהיגות חלש [טכני] כושר גופני: עלוב עמידה בשער: איום קישור: חלש מסירה: חלש משחק אגפים: איום הגנה: עלוב הבקעה: חלש מצבים נייחים: גרוע Ike Smith מדד כישורים = 710, 22 שנים 13 ימים, סביר כושר משחק בעל נסיון איום וכושר מנהיגות בינוני [משחק ראש] כושר גופני: עלוב עמידה בשער: איום קישור: סביר מסירה: עלוב משחק אגפים: חלש הגנה: סביר הבקעה: עלוב מצבים נייחים: גרוע Jerome Hernandez מדד כישורים = 1 000, 27 שנים 108 ימים, בינוני כושר משחק בעל נסיון עלוב וכושר מנהיגות חלש [מהיר] כושר גופני: חלש עמידה בשער: גרוע קישור: סביר מסירה: בינוני משחק אגפים: חלש הגנה: חלש הבקעה: בינוני מצבים נייחים: טוב Jussi Doe מדד כישורים = 0, 40 שנים 75 ימים, גרוע כושר משחק בעל נסיון עלוב וכושר מנהיגות עלוב [משחק ראש] כושר גופני: גרוע עמידה בשער: לא קיים קישור: איום מסירה: לא קיים משחק אגפים: לא קיים הגנה: לא קיים הבקעה: גרוע מצבים נייחים: איום Kendall Dyson מדד כישורים = 160, 23 שנים 48 ימים, עלוב כושר משחק בעל נסיון איום וכושר מנהיגות סביר כושר גופני: חלש עמידה בשער: איום קישור: בינוני מסירה: חלש משחק אגפים: עלוב הגנה: עלוב הבקעה: חלש מצבים נייחים: חלש Liran Landau מדד כישורים = 770, 27 שנים 44 ימים, בינוני כושר משחק בעל נסיון חלש וכושר מנהיגות בינוני [מהיר] כושר גופני: חלש עמידה בשער: איום קישור: טוב מסירה: חלש משחק אגפים: עלוב הגנה: חלש הבקעה: בינוני מצבים נייחים: איום Maxim Kornienko מדד כישורים = 120, 23 שנים 98 ימים, סביר כושר משחק בעל נסיון גרוע וכושר מנהיגות בינוני כושר גופני: גרוע עמידה בשער: גרוע קישור: חלש מסירה: עלוב משחק אגפים: חלש הגנה: עלוב הבקעה: חלש מצבים נייחים: עלוב Naftali Moyal מדד כישורים = 150, 28 שנים 46 ימים, חלש כושר משחק בעל נסיון עלוב וכושר מנהיגות חלש [מהיר] כושר גופני: גרוע עמידה בשער: גרוע קישור: חלש מסירה: סביר משחק אגפים: חלש הגנה: עלוב הבקעה: עלוב מצבים נייחים: איום Peleg Tzokol מדד כישורים = 0, 52 שנים 89 ימים, איום כושר משחק בעל נסיון מעולה וכושר מנהיגות חלש [חזק] כושר גופני: גרוע עמידה בשער: איום קישור: איום מסירה: גרוע משחק אגפים: איום הגנה: גרוע הבקעה: גרוע מצבים נייחים: איום Raz Tabak מדד כישורים = 830, 26 שנים 80 ימים, סביר כושר משחק בעל נסיון איום וכושר מנהיגות חלש [בלתי צפוי] כושר גופני: בינוני עמידה בשער: איום קישור: חלש מסירה: חלש משחק אגפים: סביר הגנה: בינוני הבקעה: בינוני מצבים נייחים: טוב Ronen Levi מדד כישורים = 140, 22 שנים 43 ימים, בינוני כושר משחק בעל נסיון גרוע וכושר מנהיגות טוב כושר גופני: בינוני עמידה בשער: גרוע קישור: עלוב מסירה: בינוני משחק אגפים: גרוע הגנה: חלש הבקעה: חלש מצבים נייחים: סביר Yam Englander מדד כישורים = 1 140, 20 שנים 96 ימים, בינוני כושר משחק בעל נסיון איום וכושר מנהיגות חלש [בלתי צפוי] כושר גופני: סביר עמידה בשער: גרוע קישור: בינוני מסירה: עלוב משחק אגפים: בינוני הגנה: בינוני הבקעה: סביר מצב

וכמובן קבלתי את השחקן הבא עם הקבוצה

Ronen Levi (171113960) 22 שנים ו43 ימים, בינוני כושר משחק, בריא. בחור מקובל, מאוזן וישר. בעל נסיון גרוע וכושר מנהיגות טוב.

shaymcbi

New member
אימון זוועה!!!

היום היה לי את האימון הכי גרוע שהיה לי.אני חושב ש90% מהשחקנים ירדו בפורם שלהם וירדו ב2 רמות אם לא יותר. מה זה?? אני מאמן קישור עם 10% לכושר גופני.יכול להיות שזה השפיע? למישהו שמאמן כמוני או דומה גם היה כזה אימון זוועה?

למעלה