אני רק שאלה

ApA1800

New member
???

יש סיכוי שמממש לא הבנתי למה אתה מתכוון, אבל 15% מ7 זה יותר מאשר 15% מ5.

AASSDDFF2

New member
לא הבנתי....

מה הכוונה הערך המספרי? הטס עולה אז איך הערך המספרי יורד?? אל תדאג בקשר לשבת...יש שם עוד פיק...וזה לא יירד עד הסוף...מקסימום רמה אחת...

liork14

New member
שאלה בקשר לנבחרת

מותר לי לשלוח המלצה בדואר למאמן נבחרת על שחקן שלי?

Suli

New member
כן

רק רצוי שלפני שאתה עושה לעצמך בושה תראה לנו את השחקן

liork14

New member
זה השחקן (7 כוכבים בכושר משחק טוב)

Anders Kyhlsten (68495889) 24 שנים ו54 ימים, טוב כושר משחק, בריא. בחור נעים, חם מזג ובלתי הגון. בעל נסיון בינוני וכושר מנהיגות עלוב. התמחות: מהיר יום הולדת הבא: 21.09.2007 לאום: Sverige מדד כישורים (TSI): 123 870 שכר: 420 060 NIS/לשבוע כולל 20% בונוס בעלים: fc beitar jer אזהרות: 1 פציעות: בריא כושר גופני: טוב עמידה בשער: איום קישור: שמיימי מסירה: עלוב משחק אגפים: עלוב הגנה: עלוב הבקעה: בינוני מצבים נייחים: גרוע שערים בקריירה: 19 שלישיות בקריירה: 0 שערי ליגה העונה: 1 שערי גביע העונה: 1

TRD

New member
לא מתייחסים לדיווחים על רמאויות

מה צריך לעשות שבכל זאת הם יתייחסו?

Xxound

New member
מחשבונים ועוד שאלה

מישהו מכיר מחשבון כלכלנים מעודכן, ויותר חשוב מחשבון לציון בקישור. והשאלה היא, למה תורמת המסירה אצלן שחקן בתפקיד ווינגר ?

get low

New member
מסירה אצל ווינגר תורמת להתקפת האגף

אין לי מושג בקשר למחשבון כלכלנים, שאלה יהיו הצרות שלי

s h a h a r 8

New member
התלבטות

אני בפלוס 450 אלף ואני מתחיל לאמן מחר קישור יש לי קשר בן 20 סוליד ו-2 קשרים בני 25 גם סולידים אני מתכוון לעלות את הזקנים רמה למכור ולהתחזק בחלוץ או שניים את הצעיר להשאיר עד רמה אאוט ועד אז הוא יהיה בן 21 כנראה ולמכור עכשיו להתלבטות מה כדאי 1. לקנות מאמן עם פור במנהיגות ופאסבל ברמה 2. לקנות עוד מתאמנים ולהישאר עם מאמן חרא עכשיו כמה שאלות כמה הקשר הצעיר יהיה שווה? הזקנים שווים משו? אם אני נשאר עם המאמן הזה כמה זמן יקח לעלות עם כל שחקן רמה? ולעומתו המאמן עם הפאסבל

mg6006

New member
ניסיון לענות

אני אספר לך בקצרה מה אני חושב על המצב ואז אענה לדרישותיך. אין מצב בעולם, שום מצב בעולם שעוברים לאימון אחר מבלי לתכנן את זה מראש. מה זה אומר לתכנן? לתאם את הציפיות, למכור את סגל העמדה שהולכת להתאמן, לבוא עם כסף לשוק המתאמנים. במצב שלך יש לך קצת כסף, ללא שום קשר בין הקשרים לאימון, הרי זה ברור שלאמן קשר סוליד בן 20 זה לא לעניין בטח שלא בני 25. אז לאן למהר? קודם כל תנסה להשיג כסף אחרי זה תלך לעבור אימון. להתחזק בחלוץ? קודם כל תקנה מתאמנים שזה א ב . לדעתי מתאמנים יותר חשובים ממאמן. איך אומרים, אי אפשר להכין מיץ פטל ללא תרכיז. לדעתי התרכיז יותר חשוב מהמים. המאמן את מי הוא יאמן? בני 25? עדיף מאמן ברמה נמוכה שיאמן שחקנים נורמליים מאשר שיהיה מאמן ללא מתאמנים. קשרים צעירים לא שווים הרבה כיום לדעתי אפשר למצוא 200 אלף לאחד (למשל סוליד בן 18) הזקנים לא שווים כלום. בד"כ לא מאמנים שחקנים אחרי גיל 21 (ואז שהם מגיעים לרמה גבוהה). לא ציינת בכל ההודעה מה רמת המאמן הנוכחי שלך או שאני מדמיין?

s h a h a r 8

New member
את המאמן קיבלתי עם הקבוצה..

חח אז מה אתה אומר לנסות לקנות שני קשרים סולידים בני 18?

mg6006

New member
אוי

עם מאמן חלש אתה הולך לאמן?
הייתי מציע לך למכור שחקנים מיותרים ולקנות מאמן ומתאמנים

s h a h a r 8

New member
אז זהו שאין לי שחקנים מיותרים

מכרתי את השוער סוליד ב 310 אלף אין לי עוד כלום.. אני חושב שאני יקנה מאמן אני יאמן את הצעיר ובנתיים אני ינסה למכור את הזקנים.. מה שיהיה יהיה

nimrodtoav

New member
תגידו שחקנים עולים רמה בדיוק אחרי המשחק או כל

מתי בידיוק שחקן עולה רמה ישר אחרי האימון או המשחק או שזה יכול לבור בכל יום אקראי כמובן שאני מודע לכמות האימונים.משחקים שהוא צריך לעבור כדי לעלות רמה.. אגב איפה עדיף לאמן בסגל של משחקי הידידיות או בשבת בליגה? תודה חברים

למעלה