אני רק שאלה

gabpaz

New member
שאלה לגבי הכושר גופני החדש

נגיד אני רוצה לאמן כושר גופני לשבוע שבועיים אבל חזק ככה שכמה שחקנים יעלו לי ב2 רמות לפחות תוך שבועיים... אז אם אני יאמן 100 אחוז כושר גופני זה כמו לעשות אימון כושר גופני פעם? או שזה פחות אפקטיבי ועדיף לי לשים את זה על 40 אחוז או 50 אחוז נגיד?

cosmicgate

New member
האטריק יש לי שאלה

מה זה גישת הקבוצה? האם זה מה שאני חושב? : "משחק העונה"= איזשהו שיפור, אבל סיכון לפציעות "רגיל"=לא משפר כלום, סיכון מינימלי "רגוע"=ירידת ביכולת המשחק, ללא חשש פציעות מישהו אולי יכול להסביר אם אני טועה, ומה זה עושה לקבוצה ומה זה משפר? (דרך אגב יצאתי מפשיטת רגל של 2.5- מיליון, ועכשיו אני ברווח שבועי כל שבוע)

yotamn9

New member
הם כתבו שזה לא טוב

נכתב שעדיף לשים על אחוז קטן לאורך זמן מאשר על אחוז גבוה לתקופה קצרה.

s h a h a r 8

New member
תשובות

גישת הקבוצה- איך הקבוצה מתייחסת למשחק משחק העונה (מוטס) זה משפר את הרייטינג בקישור (רק את הקישור) ואין סיכון לפציעות אך מוריד את רוח הצוות בחצי רמה (לפי הידע שלי) רגיל (נורמאל) לא משפר כלום ואין סיכון לפציעות ורוח הצוות נשארת אותו הדבר משחק רגוע (פיק) מוריד את הרייטינג בקישור אין סיכון לפציעות ומשפר את רוח הצוות בשתי רמות (לפי הידע שלי) אבל אתה צריך לדעת כמה דברים 1. רוח הצוות גם תלויה במנהיגות של המאמן, זאת אומרת שאם עשית משחק העונה אז ירד לך חצי רמה ברוח הצוות, אבל עם מנהיגות נמוכה של המאמן ירד לך עוד ברוח הצוות 2.הסיכון לפציעות תמיד שווה, גם אם תשים פיק מוטס או נורמאל זהו בהצלחה!

evigin

New member
לא לגמרי נכון

רוח הצוות אחרי מוטס יורדת בחצי, ולא בחצי רמה, כלומר חלקי שתיים. למנהיגות של המאמן ולנוכחות ליצן יש השפעה על קצב החזרה למאוזנים, בין עם נמוכה או גבוהה, כלומר: שרוח הצוות נמוכה מאד, היא תעלה יחסית מהר כשהמאמן עם מנהיגות גבוהה, ומאד לאט שהמנהיגות נמוכה. הפוך כשרוח הצוות גבוהה. אכן, אין קשר לפציעות, זה קשור לרמת הכושר הגופני (חדש) ולאגרסיביות של שחקני היריב...

s h a h a r 8

New member
כנראה שקראתי לא נכון ופירשתי את זה

לחצי רמה ולא לחצי תודה על ההערה!

gabpaz

New member
אני יודע

אבל אם אני צריך להעלות כמה רמות מהר אני לא יכול לעשות כמה אימונים על 100 אחוז? אני יודע שיחסית זה פחות אפקטיבי אבל זה אמור להעלות את הרמות לא?

yotamn9

New member
יכול להיות

אף אחד לא באמת יודע איך זה פועל. צריך לתת לזה זמן לפעול כדי ללמוד את המערכת.

shaymcbi

New member
מחשבון שוערים

מישהו יכול לשלוח לי את הלינק של המחשבון שוערים? תודה שי

AASSDDFF2

New member
פיק ורוח צוות....

טוב אז ככה אחרי שאני עולה פיק רוח הצוות עולה ב10-15 אחוז נכון? במשחק גביע הראשון של העונה עליתי פיק ורוח הצוות שלי עלה בשתי רמות למרוצים... בשבת הגעי למשחק ליגה עם רוח צוות רגועים נתתי פיק וזה עלה למרוצים... היום הגעתי למשחק גביע כשיש לי מרוצים רוח צוות...עליתי פיק וזה עלה רק למאושרים... למה זה לא עלה שוב ב2 רמות? הרי עכשיו 10-15 אחוז זה יותר מאשר היה במשחק הראשון של הגביע... למאמן שלי אין מנהיגות.... תודה למי שיענה...

Suli

New member
חישוב פשוט

היה נגיד מרוצים 7*15% ו5*15% הערך המספרי של ה7 קטן יותר ולכן לא עלו לך 2 רמות ייתכן וכן עלו, אבל זה ערך מספרי, לא ערך יחיד (הט"ס) הט"ס ד"א בכל מקרה ירד לך עד שבת

למעלה