אני רק עזרה

BlackScar

New member
בבקשה מישהו שמבין ולא ילד

שרוצה לשתף אותי בדיעה השלילית שלו על מעסים. האם מישהו יכול להפנות אותי למאמר באתר כלשהו, בו מסוכם איך הם פועלים, אני מקווה שזה נבדק. אני רוצה לדעת איך הפונקציה הזאת עובדת. תודה מראש :)

Suli

New member
אין כזה מידע

אבל סמוך על הנסיון שלי ושל האנשים פה. הם מספיק ותיקים כדי לדעת את זה.

simond15

New member
../images/Emo41.gifשלום לכולם אני חדש פה

אז היום סוף סוף חזרתי הביתה אחרי שלא הייתי פה כשבועיים וחצי(צריך קצת חופש לא?) מיד כשחזרתי ראיתי שיש מלא שינויים בהאטריק ואני מרגיש כמו שחקן חדש
קראתי את המאמרים של ההאטים וזה נראה לי די מסובך הקטע של הסטמינה,במיוחד עם השחקנים הזקנים לפי מה שהבנתי הם יורדים רמה שלמה(!) בסטמינה כל שבוע לי יש 3 קשרים בני 32[כולם תותחים שנבחרו בקפידה עם נסיון ומשניות ומשכורת מעולה (למשל ET תותח עם 175 משכורת)] אבל לפי העדכון הזה אז בערך עוד חודש כולם יהיו עם סטמינה עלוב ואין לי מה לעשות איתם :| אולי כדאי ואפשרי לאמן ממש הרבה אחוזי סטמינה כדי שהם לא ירדו בכלל? ובכלל כמה אחוזי סטמינה אתם ממליצים לאמן? ומה לעשות עם הקשרים המסכנים שלי
? בתודה,סתם עוד שחקן מתחיל

simond15

New member
ברוך הבא לפורום~!

אני מקווה שנהנת מהחופשה שלך
יש לך אחלה קשרים... באמת שינויים מפגרים אבל אין מה לעשות וזה מה יש אני הייתי ממליץ לך לאמן 19% סטמינה ולדעתי אל תמכור משעמם לי

shaymcbi

New member
אקדמיית נוער

יש פה מישהו שמרוצה מאקדמיית הנוער? עד עכשיו כל שחקן שהעליתי לבוגרת-למרות שהוא כיכב בנוער, הוא ממש גרוע בבוגרת.יש מישהו שהמצב אצלו שונה?

acab4

New member
אימון חדש...

על איזה אימון חוץ מאימון שוערים אתם ממליצים ברגע זה ואם אפשר לדעת גם למה?...

Southparking

New member
../images/Emo72.gifשאלה על התקפות מתפרצות

אם אני שולט בכדור (מעל 50 אחוז) ועליתי עם התקפות מתפרצות, מה קורה?

simond15

New member
אתה לא תקבל התקפות מתפרצות

בעקרון סתם נדפקת והורדת לעצמך את הקישור שעלית התקפות מתפרצות והטקטיקה לא תעשה כלום (כמובן שאפשר לקבל בכל זאת התקפות מתפרצות וזה אקראי בלי קשר לטקטיקה)

goblin32

New member
כלומר

כמה שהיריב שולט יותר בכדור זה יותר התקפות מתפרצות לי?

simond15

New member
האמת שלא

כל עוד היריב שולט בכדור יותר מ 53% זה לא משנה כמה ואתה אמור לקבל איזה 2-3 התקפות מתפרצות (כמובן שזה תלוי ביכולת בטקטיקה וכמו בכל דבר בהאטריק גם במזל..)

boten d

New member
עדכוני בריאות

האם יש עדכוני בריאות ביום שלישי בבוקר?

simond15

New member
כן.יש שניים.

עדכון יומי : 31.07.2007 ב 05:15 עדכון יומי: 31.07.2007 ב 12:15

כרוניקל

New member
שאלה בקשר לנסיון של השחקן

אם שחקן ישחק באותו שבוע גם בליגה וגם בגביע הוא יקבל 3 נקודות נסיון נכון?

בגדול כן.

רק שלפי מה שאני יודע לא כל שחקן מקבל את הנסיון בגביע. אני חושב שצפדיה רשם על זה משהו פעם. הוא צריך להיות מוזכר בדו"ח המשחק כדי לקבל את הנסיון. משהו כזה.

L I R A

New member
שאלה חשובה!!-התקפות מתפרצות!!!!!!!!!!!

שלום, אם אין לי ניסין בהתקפות מתפרצות אך אני חושב שזה יכול לעזור לי במשחק ... כדי לי לעלות עם התקפות מתפרצות למרות שאין לי נסיון בהתקפות מתפרצות? אך לכל ההגנה שלי יש מסירה.. תודה על העזרה :)

L I R A

New member
תיקון

*התכוונתי שלא שיחקתי בזמן האחרון התקפות מתפרצות אז אין לי יכולת בטקטיקה.

למעלה