אני רק עזרה

asheron

New member
חבר'ה, תהיו רציניים לרגע...

אפשר תשובה הגיונית ..??!!??!!

Suli

New member
הגיוני בהחלט

מה שכן כוכב ומעלה זה יותר מדי לשחקנים ברמות נמוכות

tomash11

New member
אני ארחיב קצת

לאחרונה הוכנסו שינויים במבנה האימון. כל קבוצה מחויבת להקדיש אחוז מסוים מהאימון הרגיל שלה עבור אימוני כושר גופני (מינימום של 5 אחוז). מכיוון שלאימון כושר גופני יש השפעה שלילית על הפורם ומכיוון שכנראה יש איזו בעיה בחישובים של המשחק, שחקנים רבים במשחק שאימנו על 5 אחוז (וגם קצת יותר מכך) - חוו לא מעט ירידות פורם בניגוד להשפעה הצפויה מאחוזים בודדים של אימון כושר גופני. אני לא יודע אם זה נחשב כבאג, זה כן נחשב כתוצאת לוואי לא כל כך רצויה. אולי יתקנו את זה כבר העונה אולי רק בעונה הבאה כשכבר ישנו את אופן החישוב של סטמינה במערכת.

idan1991

New member
10-15% אני מאמן 13% שזה יוצא ממש קצת יותר

מ2 אימונים בסך הכל

itzchak1000

New member
יש לי שאלה...../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo88.gif../images/Emo39.gif

אני מאמן ווינגרים,עכשיו הכושר משחק של השחקנים שלי ממש ירד... אם אני יאמן במשך שבוע-שבועיים גג בכושר משחק זה לא יזיק לאימון הרגיל?

man31

New member
השחקנים לא יתקדמו בווינג

אבל הם לא יירדו ברמה של הווינג

o r i z i

New member
מעבר אימון..

כרגע אני מאמן שוערים וחשבתי לעבור אימון.. אני יודע שאין היום שום אימון רווחי אבל בכל זאת מה האימון הכי רווחי ושהכי פחות מחליש את הקבוצה? ווינגרים? ולקנות 4 מתאמנים בני 17,18 (שניים 17 ושניים 18) עם סוליד ווינג ופאסבל מסירה כמה צריך לעלות?

הילידר

New member
לא ממליץ בחום לעבור אימון

פשוט בזבוז שוערים זה טוב, תמשיך ככה. ואם אתה מתעקש, אז הייתי ממליץ לקישור. ואם אתה לא רוצה להחליש את הקבוצה אז ווינגרים אפשרי

Suli

New member
כל דבר שלא וינגרים

שוערים זה אימון מעולה קישור או חלוצים גם טוב

o r i z i

New member
סבבה.. אחרי שחשבתי על זה עוד

ואחרי שקניתי בפזיזות שחקן וד"א כבר הוצאתי אותו למכירה (171258213) אני אעבור לקישור.. יש למישהו מושג כמה צריכים לעלות קשרים בני 17 18 עם סוליד אקסלנט קישור? ואיזה עוד משניות חשבות אני צריך?

BlackScar

New member
שאלה לגבי פיזיוטרפיסטים

מתי הם נותנים את התפוקה שלהם ? האם בכל עידכון יש איזה משתנה במנוע שסופר משהו? או שזה ברגע המשחק נבדק ? מישהו יודע?

Suli

New member
לדעתי הם לא תורמים בכלל

אבל זה אני והניסיון שלי

gulu19

New member
בעיקרון הם מפחיתים את הסיכוי לפציעות

אבל כמו שאמרו מעלי, יש ספק עד כמה זה נכון.

spammertal

New member
זה מאוד מאוד נכון

ב2 עונות האחרונות היו לי 2 פציעות סה"כ ואחת מהן השבוע אחרי שפיטרתי 5 מעסים (היו לי 8) ככה או שיש לי מזל מטורף או שהם מאוד מאוד עוזרים

Suli

New member
מזל מאד מטורף

יעיד על כך למשל איציק (שכבר לא במשחק) שעם 10 מעסים חטף במצטבר כ30 שבועות פציעה וירד בבושה מליגת העל

gulu19

New member
אז אצלי זה לא היה ככה :(

תמיד החזקתי יותר מעסים ממה שצריך והיו לי בערך 15 פציעות ב-2 עונות האחרונות (רובן פציעות של 4-6 שבועות) כמו (כמעט) כל דבר בהאטריק, צריך מזל...

למעלה