אני רק עזרה

shaylevi2

New member
שאלות בנוגע להעברות

לא מצאתי שום שרשור של העברות אם מנהל יוכל לצרף את זה לאנשהו אני יודה לו 1) כמה שווה היום שוער בן 19 עם שוערות מעולה (פורמדיבל) 2) מהו המחיר ההתחלתי בו כדאי להוציא למכירה שוער בן 19 עם שוערות מעולה (פורמדיבל) בתודה מראש.

man31

New member
רוח צוות מרחפים

יש לי רוח צוות מרחפים אם אני אעלה נורמאל בגביע אז הרוח צוות שלי תרד עד שבת למאופקים חזרה או שאם אני אעלה נורמאל בגביע ופיק בליגה במשחק גביע הבא יהיה לי שוב מרחפים *למאמן שלי אין מהיגות

Thierry Henry

New member
תרד גם בפיק וגם בנורמאל.

סביר להניח לאותה רמת ט"ס פשוט באחד תהיה נמוכה ובשני גבוהה יותר.

Suli

New member
ממש לא לאותה רמת ט"ס

אם תעלה בשלישי פיק הרוח צוות תהיה גבוהה יותר ברמה ואולי יותר

redgamba

New member
הגדלת איצטדיון בפעם הראשונה

האיצטדיון שלי מונה 12 אלף מקומות מהי ההגדלה המומלצת לפעם הראשונה ואיך לחלק את המושבים? (כמובן אם אפשר לדעת מהו המחיר זה יהיה נהדר) תודה רבה

redgamba

New member
נתונים

ממלא כל שבוע ירדתי לליגה שבע ואני הולך לעלות עם 14 נצחונות ללא הפסדים 1279 מנויים

redgamba

New member
לא יודע זו שאלתי

הכסף הוא לא הבעיה אבל אני רוצה שזה יהיה משתלם אני בטוח שיש הגדלה ראשונית מומלצת שאפשר לייעץ לי לגבייה

הילידר

New member
ההמלצה שלי

אני הגדלתי לראשונה בבערך בסביבות ה1300 מנויים, אבל אם ירדת ליגה זאת אומרת שכבר היה לך את מספר המנויים הזה . בכל מקרה, אני הגדלתי ב4.5 מיליון ל21.5 בפעם הראשונה. הייתי מקבל על כל מילוי אצטדיון בערך 750 אלף. זה היה נחמד וטוב. אם תרצה נתונים לכמה להגדיל אני יכול לברר לך. ההגדלה המומלצת היא המקסימום מקומות שתוכל למלא. כמובן שאי אפשר לדעת את זה אלא לשער.. כיום הגדלתי עם 2000 מנויים ל40 אלף ואני ממלא 90 אחוז מהמקום.

simond15

New member
יש מחשבון אצטדיון באחד הקישורים פה באתר

בכל מקרה חלוקת המושבים הממולצת היא: 62.5% מקומות עמידה 25% מושבים בסיסיים 10% מושבים מקורים 2.5% מושבים ביציע הכבוד

ASARUF

New member
צריך עזרה קטנה

אני לא אהיה בבית על האינטרנט עד מחר, ואני רוצה לדעת כמה נגמר המשחק שלי היום.. מספר קבוצה 345903, אני מפלאפון, תודה.

הילידר

New member
איזה מכור ../images/Emo47.gif ניצחת 6-0 הציונים:

קישור: עלוב (נמוך מאוד) הגנה ימנית: חלש (נמוך מאוד) הגנה מרכזית: חלש (נמוך) הגנה שמאלית: חלש (גבוה מאוד) התקפה ימנית: חלש (גבוה מאוד) התקפה מרכזית: חלש (נמוך) התקפה שמאלית: חלש (נמוך מאוד)

asheron

New member
ירידות...

כמעט כול השחקנים שלי ירדו בפורם... כתוצאה מכך לפחות איזה 5-6 שחקנים הוציאו לי פחות כוכב (ואפילו פחות כוכב וחצי)... זה הגיוני ???

get low

New member
לא, אתה צריך משקפיים

כן, מה לעשות, קורה. ובזמן האחרון קורה לכולם.

למעלה