• פותח הנושא metl
  • פורסם בתאריך

metl

New member
../images/Emo26.gif

אם אתם רוצים עוד אז תודיעו לי...

אוש7יתי

New member
איך מצלמים את זה?

צריך איזשהיא תוכנה מיוחדת? יש לך עוד מארץ נהדרת?

metl

New member
אממ...

כן זה תוכנה (Snagit) וכבר אני יעלה עוד תמונות...

Kido2222

New member
תודה על התמונות... :)

מהפרק האחרון של חלומות בהקיציס... ועד הפרק האחרון של ארץ נהדרת... :)

~*~gaL

New member
אוי, קטע הפארודיה כזה ענק!

למי שלא יודע, בעונה ה-3 של חלומות בהקיציס, קיציס ופרידמן היו עושים מן פארודיות שכאלו על כלמיני תוכניות טלוויזיה, ובתוכנית האחרונה לעונה (או יותר נכון... לגמרי, אם מחשיבים את נבחרת החלומות לתוכנית אחרת), הם עשו פארודיה על עצמם. פרידמן כקיציס וקיציס כפרידמן, וזה היה קטע ענק... חבל שדווקא את התוכנית הזו לא שידרו בשידורים החוזרים בערוץ 2. תודה על התמונות, מיטל!

greeneye

New member
יוווווו

איך אהבתי את הפרק הזה.. עם שרגא הכלב! "אתה צריך לראות איך הוא מגלגל את הענבים על צלחת של לבנה... הוא לוקח את הענבים הקטנטנים האלה ומגלגללללללללללללללללל" *נמרח על הכורסא וצוחק* "אייה דוגמני צמרת"

kfm

New member
נכון בפרק הזה יש קטע ש*קיציס*

מארח את האיש הזה שהוא "רבע מפגר, חושב שיש לו חללית ויכול לחזות את העתיד עם ענף של עץ"?.. אז גמתם שמתם לב שהאיש הזה (שאגב ראיתי אותו בעוד כמה פרקים של חלומות) זה אותו אחד שמנהל תאקדמיה

greeneye

New member
לא נו!

זה רועי, לא שמנהל את האקדמיה. רועי, מההפקה. היה קשור בחטא ועונשו לתיאום קהל או משו, לא? מוזר.

greeneye

New member
אתה יודע?

שמרנו משהו בסוד ממך כל הזמן הזה. כל הצילומים של החטא ועונשו כולם אמרו כמה שהוא דומה לך, יובל. אז זהו. הסוד נחשף. האם נפרדתם בלידה או משו?

Yuvalenko

New member
לאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo122.gif

הוא מכוער!!! אל תגידי את זה!!!!!! יש לי הוכחות!!! מלא אנשים אמרו לי שהוא מכוער, דיי.. את מפחידה אותי!!! אל תגידי את זה! תהיי פוליטיקלי "קורכט"... תגידי מאותגר אסתטית...

ElinorL

New member
יובל מה אתה בוכה?

כבר 4 פעמים אנשים חשבו שאני מורה! שמעתי יותר מידי פעמים "יו! חשבתי שהיא מורה! *צחוק מתגלגל" אני לא מוצאת את זה מצחיק :( חוץ מזה אני לא חושבת שאתה מכוער! happy? :)

bubaale

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo80.gif

כל האהבה הזאת באוויר... כל כך מרגש. אני פשוט לא עומדת בזה. אתם מנט טו בי! הוא- בן 25 היא- נראית כמו מורה זה מתקזז!

greeneye

New member
בבנות.

גם את היית שם, פעם. זכור לי שהיית שם הרבה. מסתבר שהיום כל מה שיש לך בראש זה קיצ'ס ופרידמן... *א שזה רע. גמני כזאת*

ElinorL

New member
זה לא מצחיק! אמרתי לכם שלהיות גבוה

זה רע! זה דבד שבנים מתחילים איתי כי הם חושבים שאני בת 20 ומשהו אבל מורה!? מי אמר שכל מי שיש לה תלתלים היא מורה? מזל שלפחות הפנים שלי מסגירות אותי אחרת היו באים לבקש ממני שיעורים פרטים...

אלינור, מה נסגר?!

או שסתם רצית לספר לנו שבנים מתחילים איתך ולא היה לך איך לכתוב לנו את זה בלי שנרגיש כאילו את מתלהבת או שבאמת ובתמים כתבת בטעות הודעה שלא קשורה לחיים שמנותקת מכל דבר אחר בשרשור הזה. הבחירה נתונה להחלטתך.

למעלה