T A Z 1

New member
../images/Emo13.gif

וואלה אחרי סיגריה טובה ... אני יושב פה ומדבר לעצמי.... אני עם עצמי בפורום המהולל הזה. רוצה להגיד לכם אתם משהו משהו מת עליכם.

orit27

New member
היייייייייי

אתה לא ישן? גם אני פה..... ממתי אתה מעשן? במקום לשבת שם בביתך ולדבר עם עצמך דבר איתי...CALL ME

T A Z 1

New member
../images/Emo13.gif

טוב..... אחרי שתקעתי את החיוך של האהבל....
סוף סוף יש עם מי לדבר... וואלה אני לא מעשן... אבל סיגריה טובה עם קפה - לפעמים עושה טוב על הנשמה. מה שלומך? בקשר למה שביקשת - טוב

orit27

New member
טוב אז...........

לא הצלחתי לתפוס אותך עד עכשיו... ישן חזק....??????? מה עיניינים?

T A Z 1

New member
../images/Emo13.gif

וואלה ניראה לי שרק אנחנו כאן או שכולם הלכו לישון... כנראה היה להם סוף שבוע קשה ... או אכלו הרבה חמין, חמין זורק למיטה.. כן ישנתי, ישנתי טוב לשם שינוי.. עכשיו אני ער.. ומקשקש לעצמי ולך

T A Z 1

New member
../images/Emo13.gif

וואלה אורית כל הפורום שלנו. תאמיני לי רק אנחנו פה. איזה כיף? הא?

orit27

New member
ניראה לי שהתעוררת הפוךךךךך../images/Emo140.gif

טוב אם כולם הלכו לישון אז בוא נקשקש קצת... נעיר את כולם....
כולם להתעורר.... זה לא פיירררררררררר, אני פה עוד הרבה זמן עם המחברות....

T A Z 1

New member
../images/Emo13.gif

נכון שהחיוך הזה מרגיז? לא, לא התעוררתי הפוך, מנסה להנות מהחיים בשעה כזו לא צריך להפעיל אפילו שני אחוז מהאינטיליגנציה בשביל לקשקש כמה מילים פה... אבל מכיוון שאת פה את מאירה בנוכחותך את הפורום הזה.. וזה נחמד. תעשי קצת הפסקה מהמחברות חמודה, הם לא יברחו לאף מקום.

orit27

New member
תודה, תודה על המחמאה...../images/Emo9.gif

אני באמת חייבת לעשות הפסקה... כואב לי הראש ופה אצלי כולם כבר ישנים... זה רק אני המחברות והמחשב הנייד של גיסי... תכין קפה אני כבר באה.................מתה לאיזה נס קפה טוב.

T A Z 1

New member
../images/Emo13.gif

טוב........... אני מכין קפה יש רק בעיה אחת..... ניגמר החלב... ועכשיו אני קופץ לדראגסטור הקרוב משהו כמו דקה ........... כמה סוכר? אני כבר מכין,

T A Z 1

New member
../images/Emo13.gif

אוווווווווו שלום לך קהל נכבד, חשבנו שרק אנחנו פה.... גם את באה לקפה? אורית בדרך.

מממממ הצעה מפתה

לא יכולת להגיד קודם חחחחחח בוא קח אותי ואני באה ואפילו מבטיחה להכין את הקפה השני

T A Z 1

New member
../images/Emo13.gif

הקפה מגיע עם זה.. אני עושה איסוף , בא לאסוף את שתיכן.

למעלה