Co¥oTe

New member
הממ.. מהתחלה../images/Emo4.gif

שם-תום גיל-12 ICQ:157561403 אני אוהבת להעתיק ציורים. לא דף על דף,אלא מהעין. ואני גם די מצליחה =>Not!<= אני מציירת על כל דבר שזז,אז תשמרו טוב טוב על האף שלכם,כי הוא הקורבן הבא שלי. אני שונאת אנשים שדוחפים את האף,ששואלים למה ובעיקר כאלה שמתעצבנים כשאני לא רוצה לענות. וגם וואנאבריטני למיניהם אני נוהגת להתמכר לדברים לטווח זמן ארוך,אבל אני לא מתמידה בשום דבר. אני אוהבת מאוד שירי דיסני,ואוספת-נו,שכחתי איך קוראים לזה. SoundTrucks. אה,פסקול! (זאת רק אני או שהמילה הזאת מטמטמת בטירוף?) אני לא קונה (כמעט) את הדיסקים שלי,אני צורבת. ולהתחרפן,זה רע! את התמונה כבר העליתי.

eliane

New member
הנה שלי!

שם: מאי אייסיקיו: 101789605 גיל: 14 עוד פרטים: אוהבת לשמוע מוזיקה, לרקוד, לשיר, לצאת עם חברים וחברות, לדבר בטלפון\פלאפון, להכיר אנשים חדשים! ולא סובלת את בריטני ספירס וכריסטינה אגילרה!!! והנה הבובות והתמונה שלי!

ובכן.... ../images/Emo57.gif

שם: אור גיל-15 אין אייסיקיו (התקלקל) ומסנג´ר. מסנג´ר של תפוז הכי טוב ^_^. עוד פרטים: ספרים, אנימה, לגרום לאנשים לא להבין מה אני רוצה מהם.

אוקיי, כרטיס מתוקן... ../images/Emo57.gif

הקודם היה קצר נורא ומגעיל נורא... שם: אור אין אייסיקיו... אולי יהיה עוד מעט
. עוד קצת עלי: חובבת אנימה (קארדקפטור סאקורה, ראנמה 1/2, אינויאשה), ספרים (בשורות טובות, הארי פוטר, עולם הדיסק), בעלת נטייה קלה לפסיכיות...

shloompi

New member
הנה שלי

הי! שם : נופר גיל:14 אי מייל:[email protected] אי סי קיו: אין.... אני מוסיפה 3 מהדוליז שלי שאני אוהבת , אני מקווה שהן בסדר... אה , ועוד משהו , ענת , אם את רוצה , אני יכולה לעזור לך לבנות את זה בשפת ASP , וזה יהיה הרבה יותר קל... אם את רוצה תכתבי לי תגובה להודעה הזאת

ממממממג´ניב......שלי:

*קודם כל, תמונה שלי אין לי על המחשב וזה חרא...סורי. שם: שירה (storm of light בפורום). גיל: 13 אייסיקיו: 133570855 אימייל: [email protected] עוד עלי: אני גרה בזכרון יעקב, לנושא הדוליז הגעתי דרך פורומים אחרים שבהם היו המלצות על הפורום הזה. עוד לפני שידעתי על קיום הדוליז ציירתי כל מיי אנשים בתוכנה ´צייר´ ואני ידועה בשכבה בתור זו שמציירת כל היום במחברות ומציירת לבנים כוסיות על המחברות שלהם. :) בשעות הפנאי לרוב אני על המחשב, מתכתבת עם חברים באיציק וגולשת באתרי מיסטיקה. אני גם בחוג דרמה כבר שנה והעלתי מונולוג לא מזמן מתוך המחזה "הבט אחורה בזעם". אני גם אוהבת לקרוא ספרים טובים וקראתי מחזה 1 בשם "חפץ" של חנוך לוין - מומלץ לכולם (כמעט עשיתי מונולוג של פוגרה אבל היו בעיות עם המדריך אז בסוף לא). יש לי חתולה בבית בשם ´פולי´, ואני מעדיפה לקרוא לה צ´וף, פוצ´פוצ´ או חתול. אימצתי גם לפני כמה ימים חתולה אבל היא רק בגינה ולא נכנסת לבית ושמה ´שמולצית´. לנגן אני לא יודעת בגרוש אבל אני יודעת לנגן שיר אחד של הביטלס על גיטרה ואני מעריצה את ג´ון לנון במיוחד. אני אוהבת לשמוע לרוב שוטי הנבואה, enigma, beatles, bob marley, cranberries ועוד המון טובים ואחרים. כסיום אני אציין שאני עולה ל-ח´ ואין לי חבר (אני רוצה את לירן!!!!) וזייהו. :)

tiptip4u

New member
והנה אני:

שם: ימית כינוי*: yamitiptip/tiptip גיל: 13 וחודשיים וחמישה ימים. תאריך לידה**: 25.6.89 אימייל: [email protected] מיסנג´ר: כנ"ל על האימייל אתר***: אין לי. עוד עלי: אני גרה בראשון. לדוליז הגעתי דרך בנות דודותי האהובות והקטנות שהראו לי מזה לצייר ולא בדולמייקר. נתפסתי לזה כי אני עושה את זה גם ככה. בכיתה גם אני ידועה בתור הצירת, זאת שכועסת על זאת שישבה לידה כי היא לא החזירה לי את הציור! אין לי איציק, כי המחשב שלנו נהרס לא מזמן וחלק נמחק ): אבל זה לא מענין. אני אוהבת לקרוא, מאוד אוהבת לקרוא, בעיקר על אנשים שמצבם גרוע משלי (סרטן, איידס, סמים, שואה ביככל הרבה) אף פעם לא קראתי שייקספיר! אבל אני מתכננת (שייקסיפיר הוא גדול המחזאים אלא מה?) הייתי בחוג התעמלות קרעקע מכיתה אל"ף עד סוף זי"ן (חיחיחי) כי החליפו מורה (אני לא מענינת נכון?) יש לי בבית שני חתולים וארנבת ודגיגות שאוכלים אחד את השני: טינה המבוגרת. סימבה מיום העצמאות. באני ארנבת שאוכלת בשר? ועוד חתולה ניפלאה שגרה לה למטה בשם טרופי, שהיא הכי מתפנקת בעולם! אני שומעת בעיקר רוק, אבל גם שטויות מצחיקות (כמו דונלדאק במועדון חושפניות) בmp3. אני לא מכינה ש.ב ולא מתקנוננת למבחנים (ולא הכנתי את העבודות של החופש) בחופש לא עשיתי כלום. נראה לי שזהו.

tiptip4u

New member
מה לא בסדר?

רק האיכות חרא... אבל זה בגלל זהייתי חייבת לשמור באיכות לא משו כי אחרת זה היה יוצא קובץ ענק :) יש לי עוד תמונה עם סימבה, לשים גם אותה? אני פשוט לא יודעת מה יותר יפה... בלאט! לא סרקתי את התמונה מהבת מצצוה? עכשיו נזכרתי! נועה, תודה רבה אני חושבת שאני דיי מכוערת אבל לא משנה. שימו
למכנס נכון חמוד?

../images/Emo41.gifימית...תארתי אותך שונה לגמרי!

חשבתי שיש לך עור יותר כהה ושיער שחור כזה חלק... לא יודעת למה... את יפה!!!!! וגם ענת,יפה!!!!! וגם אור,אבל לא רואים את הפנים שלה... ויש עוד מישהי ששמה את התמונה שלה?... לא...

TRaffiC LiGhT

New member
רעיון טוב!../images/Emo13.gif ../images/Emo117.gif

אז ככה:
שם: טל {Aka - טאל} ניצן
אייסיקיו:115770158
אימייל:[email protected]
עוד פרטים: אני גרה ברמת הגולן, אוהבת לקרוא ולטייל. אוהבת לשמוע Beatles, Hair Soundtrack, Disney {
}, Aerosmith, Alanis Morissette, Red Hot Chilli Peppers ועוד... הסרט האהוב עליי הוא ´שיער´.
חוץ מפורום דוליז אני משתתפת פעילה גם בפורום ה"פ, ומדי פעם אני משוטטת לי בכל מיני פורומים וכותבת שם הודעות. אני אני וזה מספיק.

TRaffiC LiGhT

New member
ידעתי שאני אשכח משהו... ../images/Emo117.gif

דווקא הכנתי את הקובץ.
ענת אני שמה את הדוליז, אבל התמונה שלי למרות שהיא בjpg גדולה מ250kb אז אם את רוצה אני אשלח לך באימייל.

TRaffiC LiGhT

New member
לוידעת... אני לא הצלחתי.../images/Emo4.gif ../images/Emo117.gif

אני אשלח לך יותר מאוחר.

TaAaLi

New member
רעיון מגניב!../images/Emo45.gif

המממ... טוף, אז: שם: טלי גיל: 12 אייסיקיו: 167982746 עוד פרטים: אני אוהבת דרמה ותיאטרון (אני בחוג...), לצייר, לרקוד מאז שהייתי בת 3 בערך, הייתי במלא חוגים- בלט, ריקודים סלוניים, התעמלות אומנותית (למרות שזה לא בדיוק כמו ריקוד) ועכשיו אני בג´אז וסלסה, הממ.. אפשר להגיד שאני אוהבת גם לשיר, אני פעילה בצופים, להסתובב עם חברים, לראות טלוויזיה (חברים, בנות גילמור-נגמר! ):, תהרוג אותי וזהו, סמולוויל-גם נגמר!!) ו...זהו בערך! אין לי סורק אז אין לי תמונה שלי, ואת הדוליז אני אשים בקרוב!

TaAaLi

New member
והנה הדוליז שלי... אתן בהחלט

מוזמנות להגיב!
הערות בונות כמובן...
כמו שאמרתי תמונה אין לי... ב-ביי!

TaAaLi

New member
איייייך!! תפתחו ב-ג-ד-ו-ל!!! ../images/Emo5.gif../images/Emo3.gif

צו צאנג

New member
../images/Emo8.gif (מה?! לא ידעתי מה לכתוב בכותרת)

שם: דליה גלי: 13 אמצעי תקשורת: המסנג´ר של תפוז (הכינוי: צו צאנג) אי מייל: [email protected] ואי סי קיו (שעשיתי היום!!!!): 168485020 על עצמי: אני בת 13, אני גרה בישוב נידח באזור השרון (שנקרא קדימה), אני אוהבת לרקוד, לצייר, להכין דוליז, להפגש עם חברות, לקרוא, לגלוש באינטרנט, לראות טלוויזיה וכאלה... יש ליחתולה מדהימה, היא החתולה הכי יפה שראיתי בחיים שלי (ואני לאמ אומרת את זה סתם, אני
בלונדינית גאה! (ובלונדיניות לא טיפשות, רק חלק מהן
) ומה עוד? זהו!!!

למעלה