../images/Emo13.gif

טוב, אז הפורום יבש לגמרייייייייייייי, ורציתי לעשות משהו מיוחד... אז אני בונה עמוד על הבנות מהפורום...בעמוד יהיה את הדברים הבאים- תמונה של כל אחת+שלוש דוליז שהיא הכי אוהבת שימו בקובץ אחד. (מי שלא תשים את זה לא תוכל להשתתף) טכמה מילים שתכתבו בתוכן ההודעה: שם- גיל- אייסיקיו\מסנג´ר- עוד פרטים- ואז יהיה לנו דף קשר חמוד כזה...

totsade

New member
אזיה מתוק!../images/Emo80.gif

אז הנה שלי: שם: יובל גיל: כמעט 13
אייסי: 166600899 עוד פרטים?
אני סתם עוד ילדה יבשה ומשועממת... סהו!
וזה באמת רעיון נחמט.. ורגע, שאלה: צריך לשים את השלוש דולז שאתה הכי אוהב בכללי או רק מה שאתה עשית?

totsade

New member
אוי פאי ענת...../images/Emo80.gif

אין לי שלוש דולי של עצמי.. *רצה להכין..*

totsade

New member
שאלה:../images/Emo80.gif

אפשר אצלי לשים רק דולי אחת? כי רק עכשיו סיימתי אחת וזה כל מה שיש לי.. אני מרוצה ממנה וזאת הפעם הראשונה שאני עושה שיער בקבוצות. ניסיתי לעשות משהו קצת יותר מיוחד ממה שרוב הדוליז פה אז גם עשיתי הצללה שונה שאני חושבת שזה נראה עכשיו ממש תלת מימד (סתכלו במכנסיים). מחכה לתגובות^^. נ.ב איזה שיער יותר יפה? הימני או השמאלי?? תודה^^

totsade

New member
תיקון:../images/Emo80.gif

ופליז תגיבו, אבל רק תגובות בונות בבקשה, תודה!

swirrrly

New member
דבר ראשון הפנים של הבובה

ממש חמודות ^_^ עכשיו, ממבט ראשון הבובה נראית מקצועית, והיא באמת כזאת, ולמרות שהחולצה יפה, יש הרגשה שחיפפת קצת. אולי להשקיע יותר באזור החזה, יעשה את הטריק, אני לא יודעת. המכנסיים הן אחלה, הן מה שגורמות לבובה להראות מקצועית, וגם הנעליים סבבה.

totsade

New member
תודה../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

אבל תגידו לי בבקשה מה כן לעשות עם החזה טוף?

BaMbA babe

New member
הנה שלי!

שם-אריאל(בת) גיל-כמעט 12 אייסיקיו-166403687 עוד פרטים- אני אוהבת לצייר סתם וגם לפעמים לצייר דוליז והכי הכי לבלות עם החברות שלי! בובות אני אצרף אחר כך מכיוון שכולם גרועות...

אני עושה דוגמא...

שם-ענת גיל-14.5 מסנג´ר[email protected] עוד פרטים-אני גרה בבית אריה, אני אוהבת מוזיקה, בעיקר היפ-הופ, ראפ, ורוק ישראלי, (סאבלימינל, הצל, שוטי הנבואה, מוקי, וכו´...) אני אוהבת את כל העניין הזה של האומנות, מציורים במחברות בביצפר עד דוליז, אני חובבת ארכיטקטורה ומעצבת רהיטים ובתים מופרעים לגמרי בשעות הפנאי (הנה עוד משהו שלא ידעתם עליי..
) אני אוהבת לראות "חברים" "נסיעת מבחן" "בילוי פרוע ב.." "נני" אבל לא בקביעות, אלא מתי שאין לי מה לעשות...
אני אוהבת ספורט, אני אוהבת כדורגל ואוהדת את הפועל ת"א, אני רוקדת ג´אז פעמיים בשבוע, וריקודי עם פעם בשבוע, הייתי חמש שנים בחוג התעמלות קרקע, א-ב-ל אף פעם לא קיבלתי 100 בתעודה בספורט, ולא, זה לא בגלל המורה....אז למה? כי זה ביצפר
. זהו!

דרך אגב בקשר לנעליים שלה...

שאמרתי לכן שז מבוסס על הנעליים שלי, אז קבלו ת´נעליים

totsade

New member
*שוב בוהה בנעליים*..../images/Emo99.gif../images/Emo80.gif

טוף, אני יפרט עוד אח"כ וישים תמונה נחמטה שלי..

Co¥oTe

New member
באמת חמוד../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

שם-תום גיל-12 אייסיקיו-157561403 עוד פרטים-נחשוב עליכם אחר כך. אני מניחה שלא לכולן יש תמונות,אז במקום תמונה של עצמנו (אם זה מה שהתכוונת אליו) נשים תמונה אחרת,סתם אחת חמודה שנבחר? ודוליז שלנו? או בכלל 3 שאנחנו הכי הכי אוהבות?

Co¥oTe

New member
אה.. ראיתי שענית ליובל..

אז רק בקשר לתמונה עכשיו
ודוליז שלי אני חושבת שאני עדיף שלא אשים..

תשימי דולי שלך!!!

וחבל שאין לכן תמונה
אממממ....אל תשימו כלום במקום, אני אסדר משהו כבר

למעלה