המונשרי

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo52.gif../images/Emo92.gif../images/Emo53.gif../images/Emo51.gif

בא לי על שרשור אופטימי? יש לכן רעיונות איך להתעודד?

hayapollak

New member
כשהמצב רע

צ ו ח ק י ם. אנגלי,צרפתי,טורקי,אמריקני,שבדי, כורדי, בולגרי, אירי, טסים במטוס. קם היהודי ואומר סליחה אתם לא חושבים שאנחנו יותר מדי לבדיחה אחת?

hayapollak

New member
מצחיקה אותי ההודעה

שבנק לאומי ודסקונט בנהריה וקרית שמונה יהיו סגורים, התושבים יכולים להעזר בשרתי האינטרנט והטלפון.... הבנקים - החמצן של המדינה מתקפלים... מה עובדי הבנקים עשויים מזהב? אין מקלטים בבנקים? לא אוהבת את הרעיון הזה - ולו רק מבחינה מוראלית.

על אותו טראנד.....

נוצרי,מוסלמי ויהודי טסים במטוס יוצאת הדיילת ושואלת תגידו? לא נמאס לכם??

hayapollak

New member
יתברך שמו -

400מ"ר מהבית שלי נפל הטיל, לא היו הרוגים, שששששש הכל בסדר תודה לאל. בטוח שהלילה לא אצליח להרדם, קצת סבלנות ונקווה שיהיה טוב.

hayapollak

New member
מצא חן בעיני -

הזוג הצעיר שהתעקש להתחתן אתמול בערב, נאלצו לשנות 3 פעמים את מקום החתונה, בגלל המצב לא ניתן היה לחתן אותם ובסוף התחתנו בקבוץ בית קשת. יופי של נחישות מצידם, לא נכנעו,לא ויתרו, איזה מתח לכלה... זוגות אחרים בוודאי היו מוותרים, דוחים,ומרגישים שזו "גזרת גורל" שהם לא צריכים להתחתן.... והזוג הזה פשוט לא ויתר. מי יתן וחייהם יחד יהין כל כך נחושים בדבקות וביחד, מה שבטוח יהיה להם סיפור מוצלח לדורות במשפחתם..

hayapollak

New member
אותי זה מצחיק

גם לי כחיפנית התעוררו מחשבות בנושא אתמול בערב כאשר הטיל שנורה לכיוון חיפה, נחת בשכונת מגורי 300מ"ר מביתי במסלול ההליכה היומי שלי... במאה ה-21 המלחמה היא בטלביזיה, יושבים פרשנים ושדרנים באולפני הטלביזיה ומדברים על המצב, חצי מדינה יושבת במקלטים, חצי מדינה יש לה חיילים בצבא, הווה אומר אמהות מטורפות מדאגה,אחים,חברות,בנות זוג, שהמצב הבטחוני העכשווי מדיר שינה מעיניהן, משפחות של חטופים שצערם לא יודע גבול ולא ידוע איך ומתי יסתיים, ו-תקשורת-מראיינים ופרשנים ש"עושים" באולפן את המלחמה. אז למי בעצם מפרשנים אם אנשים נמצאים במקלטים או עדיין הולכים לעבודה. ואני, אתמול בערב לאחר נחיתת הטיל התעסקתי בפרקטיות של החיים האם ללכת לישון הלילה? היכן?האם להשאר בבגדים?האם מחר אנחנו בבית עוברים לנוהל קרב קרי אוכלים סנדוויצים או שאני מבשלת לשבת ומה יקרה אם בדיוק באמצע הבישולים - יפול הטיל...... טירוף, זוכרת מילדותי את מלחמת ששת הימים, אחר כך את מלחמת יום כיפור - כל העם היה צבא - אחר כך זה נגמר, לא לא המלחמות, האופן בו היא מתנהלת. גיבורי המלחמות של המאה ה-21- התקשורת. ואני רשמתי לפני שכשיגמרו לחיזבאלה הטילים ארוכי הטווח, לרכוש טלביזיה נוספת ולהתקינה אצלי במטבח.

קטיפ

New member
לגביי המצב כעת הוא שילוב של

שילוב של מלחמת לבנון בגלל המיקום מן הסתם, אז הייתי סטודנטית ובעלי ז@ל היה בהמתנה לפרוץ לבירות ובסוף הפעולה בוטלה...... ושילוב של מלחמת המפרץ בגלל הטילים שספגנו פה במרכז.....כך שזה דיי מוזר למרות שאין סכנה כעת פה, אני ממש מזדהה ודיי פיסטראומטית על כל הודעה על טילים.....יש התחלפות כאילו...כעת הצפון עם הרבה טילים ואנחנו במרכז בהמתנה.... כעת אני אמא לשניים ,וכשהתחיל כל הסיפור דיי נקרעתי למי ללכת ראשון הצעיר היה במחנה בצפון בטיול וןהשני בסביבות נתניה....כאמא חד הורית לקחתי הרבה אויר....האמת שניסיתי דמיון מודרך הלכתי לים וכו אבל עד שהבן לא הגיע היום בבוקר חי נושם ובועט לא נרגעתי ! מי יתן ויגמר המצב. אם יש מישהיא צפונית שזקוקה למקום בתל אביב אני מוכנה לארח. יש גם אתר כזה :www.tzafon.co.il

פשוט מנסים להחזיק מעמד...

לעשות דברים שאוהבים, לנסות למרות הכל להמשיך בשגרה מסוימת שתחזיק אותנו למעלה.

מממאיה35

New member
הרעיונות שלי..

לעשות דברים למען עצמך.. להיזכר בדברים שעושים לך טוב, להזכר בדברים טובים שקרו לך, באנשים שסביבך שאת אוהבת ושאוהבים אותך.. ולחבק את עצמך.. (פיזית, ממש ככה
).

למעלה