בוקר טוב חברים

../images/Emo13.gif../images/Emo42.gifבוקר טוב חברים

תאחלו לי בהצלחה! היום אני מתחיל קורס מתקדמים בערבית מדוברת באוניברסיטה. בחודש הקרוב יהיו לי ארבע פעמים בשבוע שיעורים מאחה"צ עד הערב
המורה הוא מכופר-ברא, בטח הולך להכנס בי על המבטא הצפוני, אבל אני מבטיח לא להכנע ולשמור על הלהג'י החיפאוייה שלי!
מה שכן
את ההשתעשעות במבטא הלבנוני אני אשמור לכאן, במיוחד למייקי, אחרת באמת ילכו שם קטעים. לא נורא, ראמי
יצטרך לחכות קצת.

מוחמד5

New member
../images/Emo180.gif סבאח אל כיר עמית

סבאח אל כיר עמית וגמיע אפראד אל פורום כיף חאלאק יא עמית? בתמנא אינו יקון לק אחלא אוקאט בל גאמעה בדירוס אל לוע`ה אל ערביה.. אקיד ראח תסתמתע כתיר פיהא. אנאטי טאלב מומתאז ושרטר כתיר. בתמנא לכולנא אוסבוע חלוו ומומתיע .

בוקר טוב לכולם

סבאח אלח'יר עמית ומוחמד , עמית שיהיה לך הכי מעניין ומהנה שאפשר בלימודים , ושיהיה לכולנו יום טוב ונעים ולחבר'ה היהודים שט' באב יעבור כמה שיותר קל , צל ההתנתקות מרחף מעל כולנו ככה שהעומס התקשורתי התחיל היום ואין לדעת מתי יסתיים .. נקווה שהכל יעבור בשלום !!

מוחמד5

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב אבו נור

כיף חאל נור?? אנשאללה יא רבי אוסמהא יגיב אל נור עלינא כולנא. כאן אומרים " התנתקות" אני לא רואה לצערי תקשורת ערבית ולא קורא.. איזה שם או שמות נתנו למהלך הזה?? חוץ כמובן מהמילה " אינסיחאב " שבוע נפלא.

אחלה בוקר מוחמד ../images/Emo13.gif

אצל נור הכל טוב ויפה חוץ מהקאות שהיו לה אתמול .. היום מקווה שעבר לה אמן אמן !!!! המונח התקשורתי שרץ בתקשורת הערבית הוא " כיטת אלאנפסאל אוחאדיית אלג'אנב יום טוב לכולנו !!

בוקר טוב ומוצלח לכולם../images/Emo141.gif

בוקר טוב איפה איפה שנסון המניוק שנסוןןןןןןןןןןןןן בוא בוא אני אספר להם עליך חוויות מי שלא ראה חתכים לא ראה את שנסון אתמול בחלפה עם עניבה רוקד וצוחק שיכור המניוק וכמה כסיות סביבו היה אתמול סבבה וואלה אני נהנתי בחתונה שונס, ינעל העולם כמה פילמים טקטקתי שם אתה לבד טקטקתי עליך 100 תמונות עם כסיות הכל מתועד במחשב אבל אחי היה אחלה חתונה וואלה כל הכבוד לכם נהנהננהננהננהנהנננהנהננהנה

תמונות מהמועמד לראשות הממשלה..

מטעם פורום ערבים
הקמפיין בהנהלת עמיתוש התואם הסורר
נ.ב. אמרתי שהוא נהיה דב יחסית לבן 4 חודשים נכון?

אך כמו כל במועמדים היקרים

לעמדות מפתח.. הוא לא מפנה את הגב לעולם..לקצת שוחד מעודן

מה המצע שלו../images/Emo35.gif

הכלב שואל תחתול: "מה המצע שלו
" שואל החתול: "מי
ההוא
" עונה הכלב: "ההוא
ההוא
"

למעלה