בוקר טוב חברים

אוי..ננננוווווו../images/Emo122.gif

יובל, אני רושם לך חוב להביא בדיחה אינטליגנטית ב-24 שעות הקרובות

בדיחה אינטליגנטית - הפרה ממינסק

הפרה היחידה בעיר קטנה בפולין הפסיקה לפתע לתת חלב. האנשים עשו סקר שווקים קטן בסביבה, ומצאו שיש אפשרות לרכוש פרה במוסקבה תמורת 2,000 רובל, אבל במינסק ישנן פרות גם ב-1,000 רובל. בהיותם חסכנים הם קנו פרה חדשה במינסק. להפתעתם, הפרה הייתה נהדרת והניבה חלב רב כל הזמן. האנשים היו מאושרים, והחליטו לרכוש פר שירביע את הפרה, כדי שתמליט עוד פרות כמותה, וכך לעולם לא יצטרכו לדאוג עוד לאספקת חלב. וכך עשו. הם קנו פר והביאוהו לשדה המרעה עם פרתם האהובה. ואולם, לצערם הרב, בכל פעם שהפר התקרב אל הפרה, היא התרחקה ממנו. שום גישה שניסה הפר להתקרב אל הפרה לא הועילה והיא המשיכה להתרחק ממנו. האנשים התאכזבו מאוד והחליטו להתייעץ ברב שלהם, שהיה מאד חכם. הם סיפרו לרבי מה קרה: "בכל פעם שהפר מתקרב לפרה היא מתרחקת ממנו. אם הוא מתקרב מאחור, היא זזה לפנים. אם הוא מתקרב מלפנים - היא זזה לאחור. כל ניסיון להתקרב אליה מהצד נכשל, היא מיד מתרחקת לצד האחר". הרבי חשב על כך דקות אחדות ושאל: "האם קניתם את הפרה הזו במינסק?". תדהמת הכל הייתה עצומה, היות שאיש מהם לא הזכיר אפילו ברמז היכן הם השיגו את הפרה. "אתה כל כך חכם, רבי", הם אמרו, "איך זה ידעת שקנינו את הפרה במינסק?". נאנח הרבי והשיב בעצב: - - - - - - - - - - "גם אישתי ממינסק"

../images/Emo123.gifמישהו פה מקנא בתשומת לב?

יאללה מייק תעלה כמה תמונות של הנחש שלך. ואתה יודע לאיזה נחש אני מתכוון..

glock X

New member
עמית

עד שזרקת את המשפט " אתה יודע לאיזה נחש אני מתכוון " חשבתי שאתה מתכוון לנחש האקזוטי שגידלתי פעם ( כן כן גידלתי בלשון עבר, מכרתי אותו ) אבל אחרי המשפט הזה בילבלת אותי

DPsoul

New member
../images/Emo46.gif מייק אתה מקורקע

עבסי היקר נעלב עד עמקי נשמתו ומפעיל קשרים סמויים בכדי להזיק לכלבה שיש לכם..אך לבו רחום והוא יסלח אני יודעת..

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

השיעור הראשון שלי בערבית לא התקיים!!! היום תשעה באב, ואף אחד לא הודיע לי שהשיעור בגלל זה מתבטל! המורה בעצמו אמר לי לפני כשבוע שאני אבוא היום ב-14/8. סאמממק הלכתי בחמסין, הגעתי רטוב לגמרי, והבניין היה סגור! והוא אפילו לא התנצל

glock X

New member
איזה בעסה, יאללה לא נורא

לפחות עשית את ההליכה היומית שלך, והנה כמה בדיחות טובות שירעננו אותך : לאחר עשרים וחמש שנות עבודה הגיע זמנו של הדוור לצאת לפנסיה. ביום האחרון של עבודתו הוא יצא לחלק דואר במסלול הקבוע בפעם האחרונה. כשהגיע לבית הראשון הגישו לו הדיירים במתנה ערכת דיג ואחלו לו הצלחה בהמשך דרכו. כשהגיע לבית השני נתנו לו הדיירים במתנה ערכת מחנאות ואחלו לו הצלחה בהמשך דרכו. כשהגיע לבית השלישי פתחה לו בלונדינית מדהימה את הדלת, הובילה אותו לחדר השינה, ועשתה אתו סקס פרוע במשך שעתיים. אחר כך הכינה לו ארוחת בוקר ואחריה הושיטה לו דולר. אמר הדוור: "זה היה הסקס הנפלא ביותר שעשיתי בימי חיי, אבל בשביל מה הדולר?" ענתה הבלונדינית: "אתמול אמרתי לבעלי שהיום זה היום האחרון שלך בעבודה ומה לתת לך, אז הוא אמר, שילך להזדיין הדוור, תני לו דולר. אבל ארוחת הבקר הייתה רעיון שלי!" ישראלי אחד מספר לחברו שכשהוא שוכב עם בחורה באפריקה הוא מפחד ממחלות ולכן הוא שם על הזין קונדום, מורח בסחוג ועליו שם עוד קונדום. אומר לו חברו: "שני קונדומים אני מבין, אבל בשביל מה הסחוג?" "כשהיא צורחת ששורף לה אני יודע שאני על הספייר". ערבי נסע לתורכיה ולא נזהר במקלחת, כאשר נפל הסבון הוא התכופף להרים אותו, ובא תורכי מאחור ודפק אותו. מבואס הלך אל הקאדי ושאל לעצתו, אמר לו הקאדי: תן לי 2000 $ אתפלל והכל יבוא על מקומו בשלום. חשב הערבי אולי אלך ואשאל גם לעצת הכומר? אמר לו הכומר: תן לי 1000 $ אתפלל והכל יבוא על מקומו בשלום. חשב הערבי הרב היהודי נמצא קרוב אולי אשאל גם לעצתו? אמר לו הרב: לך ותביא בקבוק ערק, קצת פיסטוקים קצת בוטנים, קצת בייגלך, ואני אתפלל והכל יבוא על מקומו בשלום. שאל הערבי: איך זה שהקאדי בקש 2000 $, והכומר 1000 $, ואילו אתה הרב הסתפקת רק בבקבוק ומעט חטיפים. ענה לו הרב: ככה זה נהוג אצלנו היהודים, שדופקים ערבי, אנחנו פותחים שולחן

חחחחחחחחחח גדול../images/Emo6.gif

כל אחת יותר טובה מהשניה! וללה העלת לי חיוך על הפנים

glock X

New member
יא עיני יא עיני עמית

שו היידה יא אכי, מא בידק תחקי ביל להג'י איל ליבנאנייה? בתמנאלק אחלה אל2ווא2ת ביל תעלים יא עמיתוש, אל תתחיל עם המורה כי אנשים מכפר ברא הם קצת עם ראש אטום, שאני לא אמצא את המורה בטעות עבר טרנספורמציה ומסתובב במסדרונים מחובק איתך עם שפתון על השפתיים שלו מנפנף בדגל הגאווה

למעלה