אה זה לא הבייס שלי? טוב באסה סליחה

ולמה לעזאזל זה שלך לי ת´הודעה הזאת ?! זה כתב שזה שיש טעות טוב באסה ביייייייי

CrazyBitch

New member
יש! אוהבים אותי...

איזה כיף לי... חשבתי ששכחו אותי לגמרי... תודה תודה תודה! *מואה* בכל אופן- אני מקווה שמה שאני שלחתי לענק שלי נשלח כיאות (שלחתי דרך אימייל). בוקר טוב כולם!

Angelic Girl

New member
לא קיבלתי שום מסר ../images/Emo10.gif

המסנג´ר הזה, זה ההודעות שמקבלים בתפוז דרך הקישור למעלה ^ ? ... אם כן, אז לא קיבלתי כלום ...
ותודה לגמדה שלי
!! אהבתי מאוד מאוד מאוד את מה שהכנת לי !!! תודה שוב
אוהבת, עדי..

כולן!!!!! זה חשווווווווב

או קיי, גל- זו שאני מגמדת לה- לא נכנסת לפה. והגמדה שלי, עשתה לי פעמים בקושי..... אומנם יפה, אבל לכולן מכינים הרבה... אני הפסקתי להכין כבר כי אין לי למי, כי גל לא פה.. רק שהיא תבוא אני ממשיכה... וזה ממש מעעעעעעעעעעצצצצצצצצצבןןןןןןןןןן

לגמדה שלי!

את מתוקה!!! הייתי בטוחה שישכחו ממני...! כמה משמח לדעת שלא...! בכל אופן מה שהכנת ממש ממש חמוד!!! תודה!!!

חחח..../images/Emo6.gif

מייג´, את מוזמן לארגן משהו כזה בפורום ה"פ.
ואז גם תוכל להשתתף.

Me 4eVer

New member
כןןןןןןן תארגנווווו!!!

תעשו את זה שבוע לפני מוש מוש הזהב.. ואז ביום סיום המשחק יפורסמו גם הקטגוריותתתת..!!!! או נייט?!

Angelic Girl

New member
למארגנות !!

לא ממש הבנתי דרך איפה מקבלים הודעות, מי הענק שלך וכל זה ... האם תועילו להסביר לי ? ... כי לא קיבלתי שום הודעה בינתיים ...

Sweet Darling

New member
לא קיבלתי כלום ../images/Emo10.gif ...

זו עדי, אני מהניק ניים של חברה שלי ... את יכולה לשלוחלי שוב את ההודעה ? הכנתי משהו ממש חמוד בינתיים לענק (בובה) .. חבל רק שאין לי מושג מי זה ...

Hugs a Kisses

New member
עדי!!!!!

יש לך אייסיקיו, או מסנג´ר או משהו כדי שאני אודיע לך? היום יותר מאוחר אני אשלח לך עוד מסר כי אני הולכת לאכול קורנפלקס.... חחחח אז אניא נסה לשלוח לך שוב

למעלה