../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifאני גם רוצה לשחק../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

לא קיבלתי מסר
אני כבר לא קיימת בפורום הזה?

דונט מס ויט´ מי יאנג ליידי!!!

מה את רוצה ממני????? היה על זה שרשור שלם. אף אחת פה לא אשמה שאת נכנסת פעם ביומיים... ואת לא צריכה להתעצבן כל כך!!! קחי רגיעון של הדס ותבליגי... זה לא כזה נורא.

../images/Emo29.gif../images/Emo1.gifללוסי../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif

רציתי לאחל לך, לילה מתוק ונעים ושיהיו לך המון חלומות פז מתוקים!! ובהודעה הזו אני מצרפת את ההפתעה האחרונה ביום הראשון של משחק הגמד- ענק בפורום הדוליז!! מחר יש לי 2 חוגים אני גם גומרת ללמוד ב-2:20 אז אני די צפופה אבל תדאגי מתוקה- אני לא אשכח אותך! לילה טוב!! אוהבת הגמדת הנחמדת(דרדסית)...!!

siv siv

New member
אני כ"כ רוצה לשחק!!!../images/Emo7.gif

פפפפפפפפפפפפפפפלללללללללללללללייייייייייייייייזזזזזזזזזזזז! אני כ"כ רוצה לשחק גם,
מה הבעיה לצרף אותי? אני גם מכירה את המשחק הזה ואין צורך להסביר לי אותו ככה שזה יהיה בסדר אם אני אצטרף נכון? וחוץ מזה הרבה רוצות להצטרף אז אפשר לחלק בין אלה שרוצות להצטרף גמדים וענקים ולא לפרק את המשחק, ככה שזה לא מפריע לאף-אחד. פליז, בבקשה, אני כ"כ רוצה!!!!!!!!!!!

siv siv

New member
אני כ"כ רוצה לשחק!!!../images/Emo7.gif

פפפפפפפפלללללללללליייייייזזזזזזזז!!!!!! אני כ"כ רוצה לשחק גם
,מה הבעיה לצרף אותי!? אני מכירה את המשחק הזה ואין צורך להסביר לי אותו ככה שזה יהיה לגמרי בסדר אם אני אצטרף נכון? וחוץ מזה הרבה רוצות להצטרף למשחק אז אפשר לחלק את הגמדים והענקים רק בין אלו שרוצות להשתתף ולא צריך לפרק בשביל זה את המשחק, ככה שזה לא יפריע לאף-אחד. פליז, בבקשה, אני כ"כ רוצה!!!!!!! ודרך-אגב מי מנהל את המשחק הזה?

העניין הוא...

שאפשר לעשות אחרי זה עוד משחק, וזה די בעיה לעשות עכשיו זוגות מחדש. רוב הבנות כבר משתתפות. אני ורותי (Hugs a Kisses) "מנהלות" את המשחק.

siv siv

New member
אז עוד כמה זמן תתחילו משחק חדש../images/Emo35.gif

אני כבר רוצה להתחיל לשחק.

אם אני לא טועה...

זה הכי ארוך שהיה לנו... נכון בנות
אניוואי, זה כלום לעומת שרשור ה1 באפריל שהיה בפורום ה"פ (עם פרוואטי האלופה וכל השיט הזה למי שהייתה שם וזוכרת..
) אניוואי יעל, בגלל שאין לי שום מושג שבעולם איך מאייתים פיגווי´גן וויזלי באנגלית.. פשוט תעבירי לגל את המסר ששלחתי לך.

יש לי כמה שאלות ....

-יהיה עוד משחק ? (אני מקווה שכן
)
-מיכל יש לך אפשרות בתור מנהלת למחוק חברים מהרשימה למשל את כל הגמדים כדי שיהיה אפשר לארגן עוד משחק?
-בנות אתן נהנות נכון?
-ועוד משו אחד: תהנו מהמשך המשחק!!!!:-
יאללה חולה עליכן!!! וטל כנסי לאייסי

Mooa-Numi

New member
מאוד נהנות ../images/Emo13.gif

ואין לי אפשרות. ואני מבקשת, כל הגמדים למיניהם-לא לפתוח הודעות חדשות כי "השרשור ארוך מידי" או משו. זה לא שמנה כי בסוף אני באמת ישרשר שזה הדבר הכי מעצבן בעולם, או אמחוק. ואתם לא רוצות שזה יקרה?

../images/Emo88.gifהשרשור היה כבר ארוך מדי../images/Emo70.gif

אז החלטתי לפתוח חדש לכל הגמדים למניהם! CrazyBitch- ענקתי היקרה, הכנתי לך מיני-דולמייקר של אמוקיס. Hope you´ll like it!
גמדתך.

למעלה