אני טיפשה
§ §לוס§ New member 1/6/02 #145 איזה גמדה מושלמת!! שיואו תודההה! תזכרי... גם אני לא מגיבה אני אראה, או רואה... ה~כ~ל~!!!!!!
ה הגמדונת של טל New member 1/6/02 #116 לטל! (טוליפ ונטס פיס) היי טל! אני הגמדודה שלך! אז הנה משהו בשבילך... קצת באיחור הגמדודה שלך!
T TuLiP wants PeAcE New member 1/6/02 #117 ../images/Emo12.gif לא אמורה להיות לי גמדה... למה יש לי גמדה אני לא ארגנתי לי גמדה. את בטוחה שאת לא אמורה להיות לטל אחרת
../images/Emo12.gif לא אמורה להיות לי גמדה... למה יש לי גמדה אני לא ארגנתי לי גמדה. את בטוחה שאת לא אמורה להיות לטל אחרת
T TuLiP wants PeAcE New member 1/6/02 #122 וואי!!!../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif איזה מותק את!! רותי? או שרותי אמרה לך? אני ממש מבולבלת עכשיו. אבל מאושרת. איזה בובונית!!
וואי!!!../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif איזה מותק את!! רותי? או שרותי אמרה לך? אני ממש מבולבלת עכשיו. אבל מאושרת. איזה בובונית!!
H Hugs a Kisses New member 1/6/02 #142 מה רותי? רותי אולי ארגנה לך גמדה? אופס.... זה מה שעשיתי! חחחחחחח
T TuLiP wants PeAcE New member 1/6/02 #147 רותי, אם יום אחד אני אהרוג אותך... רק שתדעי שזה יהיה מאהבה.
ג גמדת הדוליז של טל New member 1/6/02 #146 טל אס בואי לפה מיד! הכנתי לך כמה דברים, בינתיים אני אעלה אחד מהם ואחרי זה יבואו עוד, רק חכי בסבלנות....
טל אס בואי לפה מיד! הכנתי לך כמה דברים, בינתיים אני אעלה אחד מהם ואחרי זה יבואו עוד, רק חכי בסבלנות....
I Invisible TaL New member 1/6/02 #153 תודה רבה מתוקה!!!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif את לא צריכה להתנצל! אני שמחה מכל דבר שתכיני לי! וממש אין לי בעיה! תודה על ה-כ-ל! ואת מודעת שכבר לא קוראים לי S.tal, נכון?!......
תודה רבה מתוקה!!!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif את לא צריכה להתנצל! אני שמחה מכל דבר שתכיני לי! וממש אין לי בעיה! תודה על ה-כ-ל! ואת מודעת שכבר לא קוראים לי S.tal, נכון?!......
ג גמדונת של גברת פלפלת New member 1/6/02 #150 לשני!!!>גברת פלפלת< גם אני החלטתי לפתוח שירשור שבו אני ישים את כל ההפתעות שלי... אז הנה אחת...