Hugs a Kisses

New member
המשחק גמד-ענק התחיל!!!

סוף כל סוף אנחנו נפרסם בשמיכם את כל המתנות וההפתעות אז נתחיל!

NasTy GirL

New member
אה...../images/Emo108.gif

לא יהיה יותר פשוט אם לכל אחד יהיה שם משתמש משלה והיא תשים את זה? למשל...אה...גמדה 5...? נשמע לי הרבה יותר נוח...!

Hugs a Kisses

New member
לא בגלל ש...

זה מבלבל מאוד, תסתכלי בשרשור למטה, חצי מהן הציעו לעשות את זה דרכנו

Lake O Fire

New member
עדיין לא לגמרי הבנתי מה צריך לעשות

פשוט להכין בובה רגילה לכל דבר ואז פשוט לתת אותה למישו...? לא אמורים גם לדעת למי קודם?

תבדקי מסנג´ר דיר...

שלחתי לך הודעה לפני שתי דקות בערך...
ואת יכולה להכין מה שבא לך... זה אפילו לא חייב להיות עם דולי/ז... העיקר שיבוא מהלב.

גמדודית

New member
לצו צאנג!!!!

הייי אני הגמדה שלך :) מעכשיו אני ישלח לך דברים חמודים כול יום :)

זה מאוד יפה!!

ורואים שהשקעת... רק חבל שלא קראת את ההודעה עד הסוף.. כי אז היית רואה שאת אמורה לשלוח את זה אלינו, ואנחנו מפרסמות..
וגם חבל שלא שרשרת את זה בשרשור המיוחד. אני מבקשת שמעכשיו תשלחי לאימיילים שנתנו בהודעה.

Super girl maia

New member
לגמדה שלי....../images/Emo34.gif../images/Emo58.gif

מעכשיו אני מדברת בחרוזים, כי זה מקסים!!!!!!!!!!!!! נכון שאין לי כישרון, אבל בחרוזים אפשר המון....... לי יש גמדה, ולהיות גמדתי אין לה ברירה, וזה ברור כשמש, גיליתי את זה אמש, שלי היא לא רוצה לשלוח, בעיה שלה!!!!!!!!!!!!!!!! ואם במקרה, הגמדה את זה רואה, שתשלח לי הודעה חזרה!!!!!!!!!!!!

Super girl maia

New member
לגמדה שלי (2)!!!!!!!!!.........

איפה את? גמדה נחמדה....: כבר נמאס לי כל כך, שלבנות אחרות יש גמדות, ששולחות וכותבות, מציירות ומשקיעות, ורק לי, גמדה קטנה, שדולי אחת אפילו לא מוכנה, לשלוח לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממאיה שנמאס לה!!!!!

Super girl maia

New member
לגמדה שלי (3)!!!!!!ממני../images/Emo34.gif../images/Emo58.gif

כמה פעמים אני עוד ישלח?! ואם את לא רוצה לשלוח לי, זו בעיה שלך..... למי שמכירה את הגמדה שלי: תגידו לה בשמי, בבקשה, שתשלח לי דבר מה, כי לי נמאס מאוד, ומרוב כעס אני יתחיל לרקוד, ושתציל את כולם מהזעם, ושתשלח משהו עם טעם.... הערה: בשורה האחרונה כתבתי שתשלח משהו עם טעם, זה לא כמו שזה נשמע, הכוונה שתשלח משהו לא סתם, אלא מושקע ויפה..... ממני, הזועמת......

מאוחר מדי..../images/Emo15.gif

כבר חילקו את התפקידי ענק-גמד. נסי בפעם הבאה.. מצטערת
ודרך אגב מאיה-חכי בסבלנות,יכול להיות שהגמדה שלך תתחבר בארבע-חמש אפילו.. אבל העיקר שתביא לך משהו בסוף,לא
גם הגמדה שלי עוד לא הביאה לי,אבל אני מעדיפה לחכות בסבלנות,ולתת לה צ´אנס..
ועשיתי דולי חדשה ואני מאווווווד רוצה שתגיבו עליה
בבקשה

סוף סוף הגעתי...

גל! (ליפסטיק) אני ממש מצטערת שלא הכנתי לך אתמול, פשוט הייתה לחברה שלי יום- הולדת.. אז עכשיו הגעתי, ואני כבר עובדת על מתנה!!!
טובטובה הגמדה...

למעלה