שלום

נשמע דומה לזכרון אחד שלי..

טוב..גמאני זוכר שפעם אחת הלכתי לאמא שלי,היא הייתה בחדר,שוכבת על המיטה,נראת מאוד עייפה. ואני בתור ילד קטן קפצתי עליה וחיבקתי אותה...והיא צעקה פתאום כי זה כאב לה..ואני נבהלתי נורא.. אבל זה בסדר.. את לא רוצה שאני אספר לך זכרונות נוראיים כאלה שאני זוכר..(יש 2 זכרונות...שלא תדעי..)

נראה לי

שזה בדיוק מה שקרה לאח שלי הקטן... אז כנראה לא פירשת את זה נכון.. אני ממליצה לך לעבור על כל הזכרונות ולגלות מה המקור שלהן בדיוק (כי אולי לא הבנת אותם נכון..) וככה אולי חלק מהם יעלמו.. בהצלחה

yaeli20

New member
../images/Emo201.gif

האם יש מישהו שסיפרת לו את הזיכרונות האלה? חשוב מאוד שלא תשמור אותם בבטן.

כן

סיפרתי לחבר שלי על כל הדברים האלה... הוא מעודד אותי ותומך בי. אני חושב שאת כן צודקת בנושא של "לא פירשת נכון".יש זכרונות שכנראה שקצת עשיתי מהם מוגזמים בתור ילד קטן.. ואותם זכרונות נשארו איתי ואני מודע לזה שהזכרונות לא נכונים אבל עדיין יש לי בראש תמונות כאלה..מוגזמות..

יובי התותח../images/Emo150.gif../images/Emo150.gif.. תראה משהו..

אני חושב שאתה בדרך הנכונה. הכי חשוב זה שתפרוק את כל ה"זכרונות הרעים" האלה.. ואני אתן לך דוגמה. אדם שאכל משהו לא טוב אז הוא מרגיש חרה אבל אחרי שהוא מקיא הוא מרגיש יותר טוב. אז ככה גם אצלך. יש לך כל מני "דברים לא טובים בבטן".. וברגע ש"תקיא" אותם כלומר תפרוק את כל המועקות האלה תרגיש יותר טוב..
תיהיה חזק יובי!!!!!!!!!!!

למעלה