גרד3

New member
../images/Emo178.gif |teddybear|

איזו שאלה את רוצה שישאלו אותך? למה? מה היית עונה על השאלה הנ"ל? למה? איזו שאלה את לא רוצה שישאלו אותך? למה? מה היית עונה על השאלה הנ"ל? למה?

FIRE GODDESS

New member
תשובות

איזה שאלות מסובכות הבאת לי (אני צריכה לחשוב lol
איזו שאלה את רוצה שישאלו אותך? איזה תפקיד/ים של איזה שחקן/נית היית רוצה לשחק? ובאיזה קליפ של איזה להקה/זמרו כו' היית רוצה להשתתף למה? לא יודעת-שאלה שעלתה לי לרשא באותו זמן היית עונה על השאלה הנ"ל? את התפקידים של אנג'לינה ג'ולי בסרטים "נערה בהפרעה" ו"ג'יה" ו"פוקספייר" את התפקיד של שרליז ת'רון ב"מונסטר" את התפקיד בסרט "שלוש עשרה" של אחת הילדות (השחקנית הברונטית) את התפקיד של השחקנית הבלונדינית בסרט "ארמון של סורגים" את התפקיד של פייפר פראבו בסרט "אבודות והוזות" הייתי רוצה לשחק בסרט "משולש פראי" ו"מיליון דולר בייבי" וקליפים של : Aerosmith soil P.O.D Smile Empty Soul למה? כי ככה אני אוהבת את הסרטים ואת התפקידים ואת האמנים האלה
איזו שאלה את לא רוצה שישאלו אותך? לא יודעת למה? כי לא עולה לי שום שאלה לראש מה היית עונה על השאלה הנ"ל? לא יודעת למה? כי אני לא יודעת איזה שאלה זו

yardenbm

New member
משו לא קשור לגמרי

הידעת שtaddy נקרא אחרי נשיא ארצות הברית לשעבר טאודור (שם חיבה טדי) שחס על חיים של דוב בטיול צייד. סתם כי אמרת taddy bear ופשוט אתמול היה לי באנגלית unseen על זה שזה נקרא על שמו.

yardenbm

New member
כן

הממ מה לומדים בשיעורי אנגלית.. ועוד היום המורה שלנו אמרה שunseens זה כיף כי לומדים מהם דברים חדשים ואז כולם הסתכלו עליה במבט מפוחד

גרד3

New member
איזה דברים בדיוק לומדים?

האנסין הכי נורמלי שהיה לנו היה על וויל סמית

Glory For Death

New member
טוב. זאת פעם ראשונה שלי:p

*מה שמך בישראל? *איזה אדם הכי יקר לך? *למה? *מה שלומך? *את בכלל מכירה אותי? *יש לך חבר? *או אולי חברה:p? *בת כמה את? *מה מצב החסות בקו הירוק? *מה גילה אלמגור אמרה לך? *מה את שומעת? *מה את הכי שונאת בעולם? *אוהבת? *כמה שאלות את חושבת שאני עוד אשאל? *את כותבת? יומן? אפשר לקרוא?:p *מה הדבר שהראשון שעולה לך בראש כשאני אומרת "פרה"? *את רוצה חיבוק?

FIRE GODDESS

New member
תשובות

אדם יקר? -תאמת אפפעם לא חשבתי על זה
(זה צריך מחשבה) שלומי נחמד...לבינתיים... אפפעם לא פגשתי אותך פנים מול פנים אבל את והחבר'ה פה נשמעים לי ממש מגניבים וכייפים אין לי חבר אין לי חברה כבת זוג אבל יש לי חברות ממש חמודות שהן הכי קרובות אליי הם בערך 3 4 בנות ואני אוהבת אותן וכל השאר הם חברות מהכיתה ממש בנות חמודות
אני בתמוז אהיה בת 16 החסות בקו הירוק-אין לי מושג מה זה ועל מה זה תאמת אני פגשתי אותה באמת lol
בההצגת יחיד שהיא עשתה ל"הגיץ של אביה" משו אני אישית לא רואה סרטים ישראליים אבל היא שחקנית ממש טובה לדעתי.....בהצגה היא לא דיברה איתי באופן אישי כמובן אני שומעת בזה הרגע -HIM - Join me אני הכי שונאת בעולם אנשים קיצוניים גזענות עוני ואנטישמים כמובן ואולי עוד כמה דברים שלא עולים לי לראש כרגע (שאלה יפה -אהבתי
) אוהבת את הביחד של המדינה ("כל המדינה שכונה"
) אני אוהבת עולים חדשים אני אוהבת בנים אני אוהבת לעשות מה שבא לי וזהו נראה לי מה שעולה לי כרגע...אה! אני אוהבת שקיעה! ואת הים של נתניה חחח לא יודעת בינתיים שאלת 14 שאלות lol אני כותבת בפורומים, אני פעם ניסיתי לכתוב יומן אבל אני לא אחת שמתמידה ואין לי כישרון כתיבה -רוב הזמן אין לי מה לכתוב :) "פרה" עולה לי המילה "חלב" אני אתן לך חיבוק

lollipop1

New member
אני גם שואלת :]../images/Emo73.gif

1. למה את לא אוהבת לפרסם ת'שם שלך? 2. מה המסר שלך לאומה? 3. אם היה לך שבוע לחיות מה היית עושה? 4. איזה שיר את הכי אוהבת של ג"ש? 5. מה הפדיחה הכי גדולה שלך? 6. תקעת בעצמך פעם מחטים? [כי אני כן...זה דיי נחמד] 7. איך את משחררת לחץ? 8. מה המקום שאת הכי אוהבת? 9. ניסית לרצוח פעם מישו? 10. עם סכין חלבית או בשרית? 11. את בכלל מכירה אותי? אם לא נעים מאוד עינב :] 12. שאלות מטומטמות הא? 13. מה המילה שהכי מצחיקה אותך?! 14. ממה את הכי מפחדת? 15. מה את חושבת על הומואים/ לסביות? 16. מה הצבע האהוב עלייך? והשנוא... 17. מה הדבר הכי נוראי שמישהו עשה לך? 18. את אוהבת ששואלים אותך שאלות? 19. ניצלת ת'מצבע של סלקום "אהבה מהסרטים? [שהולכים חינם כל יום חמישי לסרט] 20. אם כן, הם עשו לך בעיות? 21. התייאשת מהשאלות? כי יש עוד! :] 22. איזה עדה את? 23. מתי הקאת פעם אחרונה? 24. למה? 25. את אוהבת להיות בביצפר? 26. ניו יורק או לוס אנג'לס? 27. ספיידרמן או סופרמן? 28. ג'ואל או בילי? 29. הקרחת של כריס או הספייקים (יהי זכרם ברוך) של בנג'י? 30. פלאפון סלקום או אורנג'? 31. יאיר לפיד או גיא פינס? [התוכנית עצמה] 32. מסיבות חוף [בעד או נגד] 33. אוהבת את שייגעצ? 34. מה את שומעת ממש עכשיו? 35. אני שונאת את הילארי, מה איתך? ===> 36. נמאס לך? כי לי כן :)

שייגעצ מחר באים לבצ'פר שלי !!!!!!

איזה כיף !!!!!!!!!! הערה- הילארי מעצבנת !!!!!! אני רוצה לרצוח אותההההה בעעע

yardenbm

New member
איזה בצפר את ?

איזה כיף לך רק לבצר שלי לא מביאים את שייגעצ...

lollipop1

New member
לביצפר שלי

מביאים רק את שחקני עירוני נהריה :( אוףףף הלוואי והיו מביאים את שייגעצ...נראה לי הם מופיעים בנהריה ביום שבת במסיבת חוף...

אני בערוני ד' !!!!!!!!!

הם באו בגלל הפניג "הנוער ינהג נכון" אם אני לא טועה ההפניג הוא בכל הבצפרים בת"א כי בתחילת השנה הייתי בהפניג דומה באליאנס רק שלהם הביאו את לירון לב, שירלי לילו ושמעון האתיופי (נדפקו...חיחיחי). אניווי הייתה הופעה בסדר הם לא ממש יודעים להופיע... אבל יובל היה ממש ממש ממש מצחיק :)

yardenbm

New member
למה לא יודעםי להופיע?

מצחיק?! הוא חולה בשכל מכירה אותו קצת הוא גר רחוב ממני הוא תמיד שיכור אין מצב שתיראי אותו לא שיכור

כהה.... הוא ממש ממש מצחיק :)

בין שיר לשיר הו הדגיש שלא כדיי לערבב וויסקי וודקה כי זה עושה כאב ראש רציני בבוקר... ושלא לא לשתות ולנהוג וכו' (הנוער ינהג נכון - ככה קאו להפניג). וחוץ מזה הוא היה ממש ממש מצחיק ... והם לא יודעים להופיע... הם היו אדישים, יובל כמעט נרדם על המקרופון שהוא שר, והגיטריסט נראה כאילוה הוא בעצירות נוראית....

lollipop1

New member
גם אצלנו הוא הרצה את כל החרא הזה

ויובל באמת אדיש + אחרי ההופעה ישבתי איתו בתוך המכונית שלו :] הוא מה זה מותק... אבל שחושבים על זה... אני לא מכירה ת'יתר

אני ניצלתי אבל!

כי לא הייתי חח.... הייתי חולע בבית במקום.. אבל לפחות לא שמעתי את סקעת! מוחהחחהה

למעלה