EleVaTioN

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif../images/Emo156.gif

יום רביעי! הפעם נשאל את מלכת העידכונים שלנו, FIRE GODDESS שרשרו שאלות

®NuLy®

New member
שאלות שאלות

אוקי אז... בת כמה את?! איזה כיתה?! מה אוהבת לשמוע חוץ מג"ש?! את מי הכי אוהבת מג"ש?! מה את חושבת על אמינם?! (אהמ אהמ היזהרי בתשובתך) ביקרת באתר שלי?! מאיפה בארץ?! מה אוהבת לאכול?! יש לך חיות?! איזה?! אם היית יכולה לשנות ת'שם למה היית משנה אותו?! מה אוהבת ללמוד?! מה שונאת ללמוד?! איזה דיסק של ג"ש את הכי אוהבת?! וסתם שימי תמונה שאת אוהבת!!

איזה אתר יפה !!!!!!1

רק יש לי שאלה קטנה.... קראתי בחדשות שגלי צה"ל אמרו שאמינם יגיע לארץ (וכתבת עוד כמה אמנים ג'יי זי, ביונסה ברטיני סיפריס, כל החמולה מהוליווד) מתי הודיעו על זה !? אני מניחה שזה כבר בוטל אבל עדיין...

®NuLy®

New member
חחח תיראי ת'תאריך....

ה"חדשה" הזאת {אם ניקרא לזה ככה} מה-29.12 בנתיים זה נותר בגדר שמועה.... אם אמינם יגיע לארץ אני יודיע את זה בכל מקום אפשרי וכשיודיעו לי על זה אני אצרח כל כך חזק שאני בטוחה שתשמעי!!! חחחחחחחחחחח
אההה וטנקס!!

®NuLy®

New member
צודקת../images/Emo45.gif

אבל המטרה של האתר היא לעדכן בכל מה שקשור באמינם... אפילו עם זה שמועה

שוב לא הבנת אותי...

אין לי בעיה שתעדכני בשמועות חופשי !!!! אבל מה עם השמועה הזו ?! בטוח אמרו עליה משהו .... אי אפשר להגיד אמינם בא לארץ ולא להגיד על זה כלום אחר כך !!!! זה לא הגיוני !!!!!! לא שמעת עליה כלום !? אפילו לא ביטול השמועה !? דרך אגב בראש 1 לא אמרה על השמועה כלום נאדה אפילו לא הזכירו אותה.... מוזר....

®NuLy®

New member
אההה אוקי....

עכשיו הבנתי אותך
וחוץ מזה ראש1 הוא לא המקום היחידי שיש בו חדשות!!! ראש1 לא אומר הרבה דברים!! וכמו שציינתי הודיעו את זה בגלי צה"ל

FIRE GODDESS

New member
תשובות

אני בתמוז אהיה בת 16 אני בכיתה ט' חוץ מ-gc אני אוהבת לשמוע רוק כבד (שירים בעברית אני לא שומעת חוץ מאביב גפן אבל גם זה לא כ"כ) אם את רוצה להקות: staind soil blindside three days grace P.O.D Red Hot Chili Peppers Marilyn Manson Metalica Smile Empty Soul Aerosmith From Zero Evanescence Seether Twelve Stones Oasis Within Temptation Nickelback Three Doors Down linkin park אם את שמה לב לא כל הלהקות שרשמתי הם רוק כבד אבל לא משנה... כל שאר השירים שיש לי זה לא לפי להקות...אממ אני אוהבת גם שירים ישנים משנות ה70-80-90.... אני אוהבת את כולם, פעם אהבתי את ג'ואל תקופה קצרה ואז אהבתי את בנג'י ועכשיו אני אוהבת את כולם (אי אפשר שלא
) אכן ביקרתי באתרך ואני מאוד אוהבת את אמינם
משו מאז השיר סלים שיידי אין לי דיסקים שלו אבל יש לי במחשב
(סורי) אני מתה על השיר החדש.... אני מהרצליה (קיפוח
סתם הרגילה-שלא יהיו אי הבנות lol) אני לא אוהבת לאכול אבל אני אוכל כי צריך ואם אני כבר אוכלת אני אוהבת פיצה, המבורגר ווג'י (צימחוני) אממ לחמניה עם שוקולד שוקו
אממ נראה לי זהו... לא, אבל הייתי מאוד רוצה כלב
היה לי פעם מלא חיות כשהייתי קטנה (אוגר, שפן/ארנב כלב תוקי ועוד כמה קטנים) אבל עבר זמנם ועכשיו אין אם הייתי משנה לי את השם, היו קוראים לי -לי או קים (קימברלי) ד"א אני גם אוהבת את השם ואלריה (יש פה אחת עם השם הזה
) לדעתי זה שם מדהים
אני אוהבת שיעור חופשי, סתם.. לאדעת אני פעם אהבתי אנגלית ואני עדיין אוהבת אבל הבצפר השניא (מלשון לשנוא
) עליי את המקצוע
אני אוהבת היסטוריה (מודרנית) מדעים/ביולוגיה/כימיה וכל אלה תורה נביא ולשון - מעצבן ברמות...
הדיסק השני וראשון אני הכי אוהבת תמונה שאני אוהבת

®NuLy®

New member
וווייי

Marilyn Manson Red Hot Chili Peppers Evanescence ו-Linkin Park!!!
וואוו טעם מעולה!!!

FIRE GODDESS

New member
קוראים לי.....

תשאלו אותי במסר כי אני לא כותבת את השם שלי בפורום...

שואלת שואלת...

אמ...
מה הולכת לעשות בחופש פסח משו מעניין?
שיר אהוב?
מה את הכי שונאת ששואלים אותך..בכללי.?
מה עושה כשמשעמם לך בשיעור?חחח
מה הפאדיחה הגדולה של חייך?(אם לא מתביישת לספר..
איזה להקה את ממליצה עליה חוץ מגוד ..?
(יש חיות בבית..איזה?) ??
מה האוכל האהוב עליך?
והמשקה?
אוהבת קיץ או חורף יותר? טוב זייהו מספיק... שיהיה לך יום נעייםםם

FIRE GODDESS

New member
תשובות

אני מקווה בחופש פסח לא לעשות כלום וכל הזמן לסתלבט ולראות סרטים (אנג'לינה
),הרבה סרטים... שיר אהוב יש הרבה אבל מה שעולה לי לראש עכשיו : sooner or later של breaking bengamin Aerosmith - Crying Aerosmith - Crazy Luniz - I Got 5 On it (שיר ראפ שכדאי לבדוק) לא יודעת אין לי שאלה שאני שונאת שעולה לי לראש פעם הייתי מציירת על הגוף שלי אבל לא יודעת לאן הימים האלה נעלמו -הייתי מציירת יפה ממש כמו קעקועים, באחד השיעורים רשמתי את כל הסרטים שאני זוכרת שראיתי כל החיים שלי, והיו שיעורים שאני רשמתי לירקסים של שירים שאהבתי
אבל באמת ממזמן לא עשיתי משו כששיעמם לי בשיעור אני פשוט יושבת נראה לי, ולא עושה כלום...בינתיים... היו לי מלא פאדיחות גדולות אין זמן לפרט
(וגם לא כדאי) Smile Empty Soul soil וכל השאר הם להקות מוכרות שרשמתי בתשובות הראשונות שלי בשירשור למעלה לא, אבל הייתי מאוד רוצה כלב היה לי פעם מלא חיות כשהייתי קטנה (אוגר, שפן/ארנב כלב תוקי ועוד כמה קטנים) אבל עבר זמנם ועכשיו אין פיצה, המבורגר ווג'י (צימחוני) אממ לחמניה עם שוקולד שוקו קיץ הכי קיץ

קושיע :]

טוב.. ממ איך קוראים לך.? למה? איזה מוזיקה שומעת? מה אוהבת לעשות? האם את שורפת חמץ?

FIRE GODDESS

New member
תשובות

אני שומעת בעיקר רוק -אוהבת רוק כבד אבל ראפ אצלי, זה תמיד לפי איך שהשיר נשמע כי אני לא אוהבת ראפ אני לא אוהבת שום מוזיקה חוץ מרוק ושירי שנות ה70-80-90 אני אוהבת לא לעשות אני אוהבת לראות סרטים לשמוע מוזיקה להיות במחשב ולעשות רק דברים שבא לי... אצלנו בבית שומרים כשרות אז בפסח אכן שורפים חמץ (או מוכרים או איך שזה הולך
אני ממש לא מבינה בהלכות למרות שאני באולפנה-תמיד מלמדים אותנו וזה אפפעם לא נכנס לי לראש

למעלה