תשובות
אני בתמוז אהיה בת 16 אני בכיתה ט' חוץ מ-gc אני אוהבת לשמוע רוק כבד (שירים בעברית אני לא שומעת חוץ מאביב גפן אבל גם זה לא כ"כ) אם את רוצה להקות: staind soil blindside three days grace P.O.D Red Hot Chili Peppers Marilyn Manson Metalica Smile Empty Soul Aerosmith From Zero Evanescence Seether Twelve Stones Oasis Within Temptation Nickelback Three Doors Down linkin park אם את שמה לב לא כל הלהקות שרשמתי הם רוק כבד אבל לא משנה... כל שאר השירים שיש לי זה לא לפי להקות...אממ אני אוהבת גם שירים ישנים משנות ה70-80-90.... אני אוהבת את כולם, פעם אהבתי את ג'ואל תקופה קצרה ואז אהבתי את בנג'י ועכשיו אני אוהבת את כולם (אי אפשר שלא
) אכן ביקרתי באתרך ואני מאוד אוהבת את אמינם
משו מאז השיר סלים שיידי אין לי דיסקים שלו אבל יש לי במחשב
(סורי) אני מתה על השיר החדש.... אני מהרצליה (קיפוח
סתם הרגילה-שלא יהיו אי הבנות lol) אני לא אוהבת לאכול אבל אני אוכל כי צריך ואם אני כבר אוכלת אני אוהבת פיצה, המבורגר ווג'י (צימחוני) אממ לחמניה עם שוקולד שוקו
אממ נראה לי זהו... לא, אבל הייתי מאוד רוצה כלב
היה לי פעם מלא חיות כשהייתי קטנה (אוגר, שפן/ארנב כלב תוקי ועוד כמה קטנים) אבל עבר זמנם ועכשיו אין אם הייתי משנה לי את השם, היו קוראים לי -לי או קים (קימברלי) ד"א אני גם אוהבת את השם ואלריה (יש פה אחת עם השם הזה
) לדעתי זה שם מדהים
אני אוהבת שיעור חופשי, סתם.. לאדעת אני פעם אהבתי אנגלית ואני עדיין אוהבת אבל הבצפר השניא (מלשון לשנוא
) עליי את המקצוע
אני אוהבת היסטוריה (מודרנית) מדעים/ביולוגיה/כימיה וכל אלה תורה נביא ולשון - מעצבן ברמות...
הדיסק השני וראשון אני הכי אוהבת תמונה שאני אוהבת