G i N g N i T

New member
*את!!!

אור טיפשה!!!! לאור קפצה ה'!! אור מאוד מאוד טיפשה!!! למה ה' קפצה?? מישהו ביקש ממנה?????. לאא! אז למה היא נדחפת!!

FIRE GODDESS

New member
תשובות

1. כי לא בא לי, אבל חברי הפורום יכולים לשאול אותי במסרים אני לא רוצה שזה ישמע מאוד מיסתורי כי זה לא, אבל אני לא רוצה סתם להיחשף בפני אנשים שלא מהפורום הזה.... 2. אין לי מסר, תאמת לא חשבתי על זה בכלל, אז לאדעת
אבל שאלה יפה 3.טסה לחו"ל, שוכבת עם מישו, כותבת צוואה, עושה מה שבא לי, רואה סרטים ולא עולה לי עוד דברים... 4.את כל השירים מהדיסק הראשון ש-gc הוציאו להם קליפ ואותו דבר בדיסק השני מהשירים שהם לא הוציאו קליפ אני אוהבת: Change cemetary Someday The Innocent (שיר גם של mest) im down walkaway 5.יש לי מלא פאדיחות גדולות, מזל שאני לא זוכרת את כולם
6.לא מחטים אבל תקעתי סיכות באצבע ממזמממממןןןן לפני המילניום שהיה נראה לי 7. מוזיקה סרטים ועושה מה שבא לי 8.בישראל: בעייני מקום יפה זה ירושלים (אני לא אוהבת להיות שם אבל יש שם משו מאוד מיוחד) והמרכז אבל אני לא אוהבת לגור בישראל אז.... בחו"ל:הייתי רוצה לנסוע לכל חור בארצות הברית ואוסטרליה אולי גם קנדה 9.לא 10.נראה לי הייתי הורגת עם סכין בשרית כי אני שומרת כשרות
11.את לא כותבת פה הרבה אבל אני רואה אותך מדי פנים מול פנים אפפעם לא פגשתי אותך 12.לא, דווקא אהבתי! שאלות יפות שמחה לענות
13.אין לי מילה כזאת 14.לא יודעת ממה אני מפחדת כי לא חשבתי על זה עדיין -אני לא חושבת הרבה אני קצת מפחדת לא לצאת מהמדינה הזאת לעולמים ואני לא החלטתי בנוגע למוות 15.סבבה אני אומנם שומרת מצוות אבל אין לי בעיה אם לסביות והומואים ודו מיניים -הייתי שמחה אם יהיו לי חברים כאלה
16.אהוב : שחור, אדום, לבן / שנוא: חום אפור וורוד וכל שאר הצבעים 17.שיקרה לי, לא האמין לי ואמר לי שאני ערסית (עדיף להיות פאקצה)
זה מה שעולה לי עכשיו וכמובן שזה גם מתייחס לנקבה) 18.כן אבל לא שאלות מסובכות 19.לא 21. קצת אבל לא נורא נחמד
22. תמניה שלמה (בגלל זה אמרו לי שאני ערסית
) עכשיו אני לא אצא מזה בחיים :- (טראומה לכל החיים) 23.לא זוכרת 25. לא אבל הביצפר שלי ממש מגניב לעומת בתי ספר אחרים בגלל זה קשה לי לעזוב אבל למי יש זמן לתושב"ע, תורה ונביא( אנחנו לומדים לעומק עם פרשנים) ונביא בקיאות
וכל הדינים האלה למרות שאני לא לומדת את כל זה אבל לא משנה.... 26. לוס אנג'לס וניו יורק 27. ספיידרמן 28. בילי 29. ספיקס של בנג' 30. לא יודעת יש לי פלאפון אבל אני שונאת אותו ואני שונאת פלאפונים מה יש לכם כ"כ הרבה שאתם מתעסקים איתם
31.יאיר לפיד וגיא פינס למרות שגיא פינס לפעמים מביא זבלה של מגזין (את מי זה מעניים הפיק אפ דה פון לעזאזל
32.בעד 33. לא אוהבת שירים ישראלים, מכירה שייגעצ אבל אני לא מכירה הרבה אמנים ישראליים 34. Sound Of Silence (שקט, אני לא שומעת כלום עכשיו באתי לגיחה קטנה) 35.סתם.... אין לי ממש דעה עליה אבל אם ג'ואל שמח איתה אז אני שמחה בשבילו
36. נראה לי הגיעה הזמן

FIRE GODDESS

New member
תשובה

כי לא בא לי, אבל חברי הפורום יכולים לשאול אותי במסרים אני לא רוצה שזה ישמע מאוד מיסתורי כי זה לא, אבל אני לא רוצה סתם להיחשף בפני אנשים שלא מהפורום הזה....

lollipop1

New member
יש לי עוד שאלות,

וכולם מוזמנים לענות על השאלות: התמונה שלך שאת הכי אוהבת {ושימי אותה בצד.. אני שמתי את שלי, אני השמאלית) האדם האחרון ש: שפך עליי שתיה: זרק עלי משהו: צייר עליך משהו: תרם לך תשובה במבחן: איפה בפעם האחרונה: רבתי עם מישהו: התנשקת: אכלת: הלכת מכות: הצטלמת: מה הדיסק האחרון ש: שמעת: קנית: המצלת: צרבת: שברת: הבגד האחרון ש: לבשת: פשטת: קנית: לוויתת מחבר: זרקת: מה המקצוע האחרון ש: למדת בבצפר: שיהיה לך בו מבחן: שעשית בו שיעורים: שהברזת ממנו: שרצית לרצוח ת'מורה שמלמדת אותו: מי קרוב המשפחה האחרון ש: נישק אותך: הרביץ לך: קנה לך מתנה: הכין לך אוכל: ראה איתך סרט: מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש: ראית: הקלטת: רצית לראות ושכחת: נרדמת באמצע שלה: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: מהו הפורום האחרון ש: תהית למה הוא הוקם: התעצבנת על החברים שלו: חשבת שהסקר שבו מטומטם: צחקת על הודעה שכתובה בו: נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מהו המאכל האחרון ש: אכלת: הקאת: הזמנת: אכלת עם חבר: זרק על מישהו או הפלת על עצמך: החבר הטלפוני האחרון ש: דיברת איתו: התקשר אלייך: ניתקתי לו: התקשרת אליו: ניתקת כי אמא או אבא צעקו עלך : מהו הפירסינג האחרון ש: עשית: החלפת: חיטאת: רצית לעשות: מהו הבלוג האחרון ש: קראת: המליצו לך עליו: חשבת שהבלוגר מאחוריו אדיוט: קראת והזדהת איתו עד דעמות: מהו הסרט האחרון ש: הצחיק אותך: ריגש אותך: הפחיד אותך: היית מוכן להרוג כדי לראות: מי החבר האחרון ש: הצחיק אותי: עצבן אותי: הבאת אותה בשיחת נפש: חלמת עליו: חשוב לך יותר מכל אחד אחר: מהי ההופעה האחרונה ש: היית בה: רצית להיות בה אבל לא היה לי כסף: רצית ללכת אבל לא היה לך עם מי: רצית ללכת אבל היא הייתה רחוקה מידי: כולם רצו ללכת ורק אתה לא: מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: העירו לך על איך שאתה לבוש: הבטן שלך קרקרה: שמעת מוזיקה: חלמת חלום מוזר: צחצחת שיניים : התקלחת: החלפת גרביים : רצית ללכת לישון:

BillysGirl

New member
סליחה על התגובה המאוחרתתתת

איזה מין אמא שהיי? איזה חיה את? מה היית בגלגול הקודם? מה הכי טוב בג"ש? למה את חכמה? את בא הלמפגש? את אוהבת מפגש? את אוהבת אותי??? טוב זהו.. שאלו בר הכל!!! מואה!!!
ותודה על כל העידכונים!

למעלה