שלום לכולם

קטי30

New member
"אין חכם כבעל נסיון"../images/Emo9.gif

האמת שגם אני זכתי "לאכול אותה" והחתימה שלי היא תוצר של ה
הזה
עדיף מאוחר מאשר לעולם לא
אוהבת את הגישה של מה שעבר עבר חושבת שזה אחד מהכלים לחיים בריאים "לטחון" את העבר מבחינתי זה כמו להלחם בטחנות רוח מיותר חבל לבזבז על זה אנרגיות ומחשבות מצד אחד ומצד שני אסור לנו לסגור את הדלת לפני שהפקנו לקחים כי רק ככה אנחנו יכולים לבנות לנו הווה טוב יותר וואוו
על הכלים והכביסות (שונאת כביסות
) משריינת אותך ל"מצבי לחץ" בכדי לעשות אותך "אלוף האלופים" באופן רישמי
הגישה שלך וההסתכלות שלך מראים שעם כל מה שעברת את חי וזה חשוב ביותר
אחלה יום שיהיה לך איש

קטי30

New member
חכי לי אני באההההההההההההההה

אז זה מה שחסר לנו עכשיו הא' רק ללמוד איך לקפל כביסה
אני מאמי סיימתי אונברסיטת כתג"לא לפני גיל 10 (ראשי תיבות כביסה,תליה,גיהוץ,להכניס לארון
) אין פלא שאני שונאת את זה עד
היום הזה

תגיד..שלומי..

בתחילת ההודעה..היה לך חיוך..
אבל הית בלי שם.. עכשיו יש לך שם..גיל סטטוס..ו פרצוף כזה..
.. תחזיר את החיוך..אבל אל תעלים את השם.. צודק.. הם באמת מקסימים .. נ.ב תגיד תאמ'ת איך תיארת אותנו....

יערית

New member
החוסר אונים

בלדעת שאולי תפספס משהו מהותי וחיבור מדהים תמורת פרפרים או משהו חדש שלא הכרת, הבשלות שעברנו את זה, כבר יודעים שעל מערכות יחסים טובות יש לשמור ולעשות הכל בכדי לשמר ....כי הבחוץ הזה שכ"כ קורץ לאנשים הוא מקסם שווא ואז באות החרטות והתקיעות. תפתח את העיניים את האוזניים ואת הלב ,בטוחה שתמצא את שאתה רוצה, כשתמצא,תדע שלא "משחררים" מהר קשר שנבנה מא' ועד ת' "בקלות",ממצים את כל האפשרויות בכדי למנוע חרטות. אותי לא סיבכת בכלל, זה דיי מוכר הסיפור שלך מהרבה סיפורים של רובינו בני האנוש, אם מצאת אישה,חברה,מאהבת וכו' דע שהגעת למקום הנכון, אל תסגור את הדלת בפניה גם אם יש קשיים. בהצלחה

עצה חברית מנסיון אישי

אתה כרגע לא בנוי לשום קשר אל תשקיע בקשרים אלא בנפש התועה שלך חוית כבר קשר אחד או שניים ו"נישרפת" זה בגלל שכרגע אתה "טרף קל" היזהר בכל נפשך יש נשים שיזהו את חולשתך הזמנית ושוב מה שיקרה...תתאכזב. קח את הזמן לאט תגיע להכרה עצמית ובסוף כמו תמיד הכל יסתדר לך בראש וכמו שאמר טוטאל הכתיבה מרפאה תיכתוב ותתנקה יהיה טוב....זאת הבטחה.

חדשה78

New member
לדעתי ..

אהבה חדשה בטוח תמצא רק אל תיכנס עם הראש בקיר ותגיד שכולן שקרניות ובוגדניות כי זה ממש אבל ממש לא נכון ! ואם אתה עדיין מאוהב בגרושתך חושב עליה וכו'..אז תחכה עד שזה יעבור ואל תתחיל פרק חדש בחייך עם מישהי שתסבול כול מיני פיצולים ממך ולא תבין איפה היא טועה ומה היא לא עושה בסדר ועוד משהו .. אם אתה נכנס לפרק חדש ..תיכנס נקי בלי חשדנות מיותרת ובמיוחד בלי לחפש בה פאקים כי לא כולם מושלמים מניסיון כאוב

תתחיל לשנן

"אני רואה אני מרגיש אני מרגיש אני אדיש אני חכם אני יכול אני גיבור כל כך גדול הכל אני, אני הכל אני חזק........." |תון| (עמיר בניון) הרגיש לי להעתיק לך את הפזמון של השיר הזה "הכל עד כאן" של עמיר בניון, אם תרצה תקשיב לכל השיר, ותפנים את הפזמון, שזה יהיה ההימנון שלך מהיום, תחזק את עצמך, את האגו, תרים את הראש! את המציאות אנחנו יוצרים ואנחנו גם יכולים לשנות אותה.

אחרי שקראתי את כל התגובות

כל מה שנשאר לי להגיד לך זה שתתן לעצמך את המתנה שהיא להשקיע בך. אני עדיין הולכת לפסיכולוגית ועברו שמונה חודשים מאז שבעלי עזב את הבית, באופן אישי אני מרגישה כמו הזדמנות חד פעמית לעשות "פסח" בראש ובלב. רוצה להיות בנאדם חופשי ומאושר, לגלות מה אני רוצה באמת מהחיים, להיות כודם כל מאושרת מעצמי. לא היה קל להתאושש מהפרידה, היו ימים שלא רציתי לאכול, לא לעבוד, לא להמשיך לחיות אבל נכון להיום קשה מאוד להוריד לי את החיוך מהפרצוף- אני מרוצה מעצמי, ממה שנהיה ממני. וחלק גדול מזה הוא בזכות טיפול מקצועי. שיהיה בהצלחה, אם אתה רוצה המלצה לפסיכולוגית תשלח לי מסר

אתה יודע...

כל פעם שמישהו אומר משהו כל כך החלטי ושלילי כמו הדוגמה של מה שאמרה לך גרושתך, אני חושבת לעצמי שזו בעיה של האדם שאומר זאת... הרבה פעמים אנשים משליכים על אחרים את הבעיות ואת המחשבות שלהם ואת הפחדים שלהם. מנסים להשיג איזה שהוא בטחון לעצמם ע"י הפחדת האחר. מהי טעות בחיים? אפשר בכלל לבדוק אם עשינו טעות או לא? הרי אי אפשר לחזור ולחיות שוב.... הרי כיום אנחנו לא מי שהיינו לפני כמה שנים. מה שהיה מתאים בעבר לא בהכרח מתאים עכשיו ולהיפך, מה שמתאים עכשיו לא בהכרח התאים לנו בעבר. אתה יכול לנסות לחשוב ולברר לעצמך איזה צורך זה משרת אצלך להמשיך ול"היתקע" עם מה שהיא אמרה לך... לנסות להסתכל לפחד שלך ישר בעיניים ולחשוב ממה בעצם אתה מפחד.... ומה נותן לך הפחד הזה, כי גם הפחד משרת אצלנו איזו שהיא מטרה....אולי הגנה מפני כאב...אכזבה... מדוע יש פעמים שבגלל סיבה כלשהי אנחנו בוחרים להשאיר אצלנו את הכאב? לפעמים אני רואה אצל ילדים, וגם אצל אנשים מבוגרים יותר, חזרה על "שטנץ" מסויים.... למשל שמיעה חוזרת של אותו השיר שוב ושוב יום שלם... או ציור של אותה הדמות שוב ושוב... מנהג מסויים... עד שהם (אנחנו) מגיעים לסיפוק שבא מתוך הבנה מסויימת של אותו משהו שגורם לנו לרצות ולחזור על אותו "מודל". נראה לי שככה זה גם בהתנהגות וגם בחיים....

קxספר

New member
../images/Emo2.gif וואו בוקר טוב לכולם.

לא תארתי לעצמי שאתעורר ואמצא כל כך הרבה תגובות (גם במסרים). תודה לכולם על העצות ,התגובות,הפירגון,ועזרה למצוא ניתוח המצב ולנסות לעזור לי לראות את קצה אור. אבל כמו שאמר מר : childman1 אין אף אחד שיכול ללחוץ על כפתור ולעזור לי , ידוע לי שזה הכל תלוי בי ואני צינתי זאת בהתחלה שאני מנסה להרים את הראש ( M i c h a l y U S A ) מיכלי אמרה, ולהמשיך קדימה אבל ביננו זה קצת משחק עצמי זה לנסות לעבוד על עצמי פסיכולוגי וכו..אפרופו יעוצים אני כל כך בטוח שאני לא צריך בזה בגלל כמה סיבות והסיבה העיקרית כי אני יודע מי אני ומה אני שווה כל זה עניין של זמן. אנחנו בני אדם ואמרתי כבר אנו למדים להתמודד כל פעם מחדש להתמודד מול מציאות משתנה , לכל אחד יש בורותמשקעים בחיים ויש כמה דרכים לנסות לשנות את הסדר הבורות או ניסוי כיסוי הבורות. וכל זה מתחיל מרצון עצמי. יהיה טוב אני תמיד אומר , ולא רק לעצמי אלה גם למשפחתי לחברים ולכל מי שמספר לי שיש לו בעיה או משהו תמיד לומר שיהיה טוב ולחשוב חיובי כי בסופו של דבר למילים יש כוח. אחרי כל מה שכולכם אמרתם לי אני רוצה שתבינו כמה דברים שאולי לא כל כך הבנתם עלי דברים חכמים שאני עושה וטעויות שאני מודע שאני עושה. 1. עשיתי מיוט לחלוטין על הנושא הנישואים שהיו לי.(וממש לא מפריע לי שיש לה מישהו אלה להפך טוב לי שהיא הסתדרה) 2. אני יצאתי עם כל כך הרבה שאנני יכול לספור כמה עם בכדיי למצוא מישהי אחר הגירושים שלי (ואמרתי זאת בפתיח) בכשביל למצוא את האחת , ופה היתה הטעות שלי אני מניח מאחר שזה גרם לי לאכזבה רבה וגרם לי לחזור אחורה,ופה אני עוצר כבר מזה חודשיים בחיפוש אחר האחת. ונותן לזמן לעשות את שלו 3. אני מעדיף לקורא ספרים מאשר ללכת למישהו לקבל יעוץ וזה עזר לי המון למשל ספר מעגלי החיים (מומלץ) או ספר מסטיקה למה זה קורא לי וכו.. 4. הנישואים שהיו לי גרמו לי לשנוא כסף ואת משמעותו ולפזר את כל מה שאני מרוויח לכל עבר ולהגיע למצבים שאני בחיים לא הייתי. 5.היה לי אמון פעם בדבר הנקרא אהבה והוא אינו נמצא כרגע במצב לשינוי אבל הכל יכול להיות ולהשתנות. זהו בקצרה
אני חושב שהגזמתי עם ניתוח העצמי שלי איתכם ואולי גרמתי לכמה מכם לבלבול. אני חושב שאמרי די , ואמשיך לכייף איתכם בפורום בכדיי למצוא עוד מקום בו אוכל להחזיר לעצמי את החיוך
ולא להגיע למצב לפרצוף
כמו שאופק דגנית אמרה. המשך יום קסום לכולם.

קטי30

New member
מה שנקרא תובנות של "עלות השחר"

אומרים ש : "השעה הכי אפלה היא רגע לפני עלות השחר" חושבת שאיפה שאתה לא נמצא כרגע אתה מקום טוב וזה כבר טוב.

למעלה