שלום לכולם

קxספר

New member
../images/Emo13.gif שלום לכולם

אני אשאר בלי שם בנתיים (לא ממה שיש לי מה להסתיר) קצת ריחרחתי פה בפורום ראיתי את הקישורים לפסיכולוגים יועצים וכו..ואני לא טיפוס של זה. אני כבר גרוש מזה שנתיים , הסיפור שלי מאוד מורכב (כמו לרובכם) כמו שזוגות מתחתנים ועוברים פחות או יותר אותם ריגושים , אני מאמין שכך בגירושין אם זה לטוב או לרע(שזה נדיר במקרה הטוב) נתתי בפתחיה חיוך וזה משהו שהיום קשה לי לעשות ואני מגיע למצבים שאני משכנע את עצמי להמשיך לחייך. אין לי מושג לאן זה יוביל הכתיבה שלי פה , והאים מישהו בכלל קורא\ת את זה , אבל בשבילי זו תחושה כרגע של קצת שיחרור. לא קל..לא פשוט..לא כמו שתארתי לעצמי..לא כמו שסיפרו לי חברי..לא טוב לזרוק את מה שהיה טוב בגלל שאחרים אמרו לך שזה מקולקל
שנתיים עברו וזה נותן תחושה של יאוש מיום ליום שעובר, ההתחלה(גירושים) היתה מסובכת ומתוסבכת שגרושתי רדפה אחרי כ - 4 חודשים בכדיי לחזור ורצתה להחזיר לי הכל, ואת הכל אחורה והבינה (מאוחר מידי) את אשר היא עשתה. נתתי לה צ'אנס אחרי הגירושים (אבל פה יצאתי מלוכלך מחוסר אמון בכוונות שלה) חיפשתי אהבה אחרת בכדיי לא לבזבז זמן ולא לקחתי ברצינות את הכוונות האמיתיות שלה , ושהיא הבינה שאני חיי באותו רגע בבועה היא פנתה אלי ושיחררה אותי (הורידה לי אבן מהלב באותו רגע) ואמרה לי שהיא מאוהבת במישהו(ופה היא שיקרה כי היא לא היתה מאוהבת היא פשוט ידעה שיש לי אהבה) "האהבה" החדשה שלי לא הגיע רחוק כי האהבה הזו יצאה לי בוגדנית עם האקס. ומאותו יום, ועד ליום זה. מילים אחרונות של גרושתי רודפות אותי!!!!!!!!!!! המילים שלה היו כך : בחיים לא תמצא מישהי כמוני!! שנתיים חלפו יצאתי עם כל המינים וכל הגילאים וחיפשתי אהבה , אבל הכל חוזר לי לפנים ואני מגיע בסופו של דבר למילים האחרונות שאכן אין כמותהה. אחורה ללכת אין סיכוי כי אהבה חדשה לה בפתח והלוואי ויהיה לה טוב. אני תקופה די ארוכה אנני מוצא את שלותי ואת השקט הנפשי שלי , אני מנסה לעשות שינוים בחיי היום יום, מאתגר את עצמי בדברים שאני אוהב, עושה חידושים אבל לא מוצא את האור...עברו עלי שלוש שנים מאוד קשות אבל זוהי המציאות והמציאות משתנה תמיד ברגע שאנחנו מתרגלים למציאות הקודמת , שום דבר לא מחזיק אותנו קבוע. וכן זה גורע לי ממציאות למציאות, הרצון למשפחה{אישה ,ילדים(שאין לי היום)} תמיד אצלי אומנם לא בעדיפות ראשונה , אבל יש עדיין רצון שאני מפחד שהוא נדחק הצידה ואני כבר ללא תחושה פנימית כמו בעבר, עם גרושתי. שזו כנראה היתה תחושה חד פעמית האחת ויחידה לכל חיי, האמון בנשים ירד לי והפכתי לחשדן ואפילו פחדן.אני בטח סיבכתי את מי שקרא את כל זה אני בשלב זה אעצור ואמתין אולי יהיה לי תגובה בכדיי להמשיך.

childman1

New member
תתעודד חבר

מישהי כמותה אולי לא תמצא אבל מישהי אחרת בוודאי תמצא אפילו אולי טובה ממנה כשתפסיק לחפש בלחץ היא תופיע, אהבת חייך אבל בשביל לזהות אותה אתה חייב להשתחרר מהמחשבות על האקסית.

קxספר

New member
תאמין לי איש יקר אני מנסה..

זה כמו ברקים שמתנפצים לי בפנים , לא מפריע לי שהיא היום חיה עם מישהו ואנני יודע אם טוב לה או לא, היא כרגע לא המטרד שלי. המטרד שלי הוא זה שקשה לי להאמיןן שזה אכן קיים האהבה הזו . ככל שאני יותר מתבגר ועוברים הימים אני רואה דברים שקשה לי לראות. אני אהבתי, אני הענקתי,אני לא בגדתי, אני תמיד אמרתי שאישתי תהייה מלכה,אני בישלתי,אני נקתי, אני הכל בשבילה הייתי. ובפוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף בלאקקקקק כל זה נעלם לי כל הרצונות האלה שהיו לי ושעשיתי. אני כועס על עצמי כי כל זה בגלל שהייתי נאיבי מידיי ותמים , נתתי לה יותר ממה שצריך. ואחרי הגירושים שלי שוב מצאתי יחסי מהר מאוד מישהי משהו כמו 4 חודש, ושוב נתתי הענקתי פינקתי ומה לא רק שלשנינו ואני מדגיש לשנינו יהיה טוב!!! ומה היא עשתה מתקשרת אלי ב3 לפנות בוקר שכבתי עם האקס. איך אני אתעודד אני לא כועס עליך חס, אני רק רוצה שתבין שזה כואב. כי זה נעלם ולא יחזור לעולם אין להשיב את הכל אחורה , וכל זה בגלל שאני הייתי טוב מידיי , לא מזמן הכרתי משיהי באמת בחורה טובה היא שאלה לליבי ואני אמרתי את אשר בי , והיא שאלה אותי מה אתה חושב שיכול להחזיר אותך לאהוב , זרקתי משהו כנראה מתסכול ואמרתי לה בכדיי שאני אתאהב שוב צריכה לבוא מישהי ולהרים אותי על הרגליים (זאת אומרת להיות כמוני ברצונות ואני אהיה הרוע) ואני שונא את מה שאמרתי כי כל היצרים שלי מובילים אותי לנתיב הלא נכון הנתיב בו אנני רוצה להגיע למטרה.

childman1

New member
גבר

הכתיבה שלך באה ממקום של כאב והלוואי ומישהו כאן היה יכול ללחוץ על כפתור שיעזור לך אבל זה לא כך. אתה כותב מבולבל מאוד כי אתה בתקופה מבולבלת וסערת הרגשות שלך פורצת מתוך הכתיבה. לדעתי כדאי שתלך לאיש מקצוע שיעזור לך להבין מה אתה מרגיש ואיך להתמודד עם זה. רבים מאיתנו הלכו לפסיכולוג לאחר הגירושין כדי להבין מה קיבינימט קורה פה. כתבת שהיצרים שלך מובילים אותך לנתיב הלא נכון, תעצור את זה בזמן- לך ליעוץ לפרק זמן מסוים. אתה חייב לחזור לעצמך!

מגשימה1

New member
אני רק יכולה להגיד לך שהחיים זורמים

במוקדם או במאוחר , לאט או מהר , אבל הם לא נעצרים כמו שנדמה לנו לפעמים , אפילו כשנדמה שתקועים בדיוק באותו המקום זה לא בדיוק נכון , אפילו אם אתה בעצמך תקוע , במחשבה בפחדים אולי באהבה באותה אחת , עדיין דברים משתנים , לכן משהוא ישתנה במוקדם או במאוחר , אתה תתגבר בסוף ותשלים עם העובדה שאיבדת את אישתך לשעבר כנראה ואז הלב שלך יהיה פנוי לאהבה חדשה . זה גם לא בטוח שלא תמצא מישהיא כמוה , יכול להיות שתמצא מישהיא יותר מתאימה ממנה , לא יודעת אם יותר טובה או פחות טובה , בזוגיות יותר חשוב מישהוא יותר מתאים ממישהוא יותר טוב . אשתך לשעבר לא יודעת מה יקרה בעתיד וגם אתה לא , העתיד זו תעלומה לכולנו ולפעמים קורים דברים ממש טובים כשבכלל לא מצפים ולב זה משהוא שתמיד מתאחה מחדש כשהוא מוצא אהבה חדשה , אפילו אם נורא קשה לך עכשיו , אל תאבד תקווה . וגם אם לא בא לך לצאת עם אף אחת , אז תצא בחברה תבלה עם ידידים , תעשה דברים שאתה אוהב ובשלב כלשהוא גם תחום האהבה יסתדר בצורה הכי טובה בשבילך .

t o t a l

New member
תכתוב אח שלי, תכתוב

רע לא יצא לך מזה, ואולי - אם תתאמץ - אם תתעקש להביע את כל אשר על ליבך - אולי אז כשתחפש את המילה המתאימה, להביע במדוקדק את הלך הרוח המסויים - אולי אז תטיב להבין. מה היה? ומה קרה? ולמה? ומדוע? ובשל מה?. הכתיבה לא רק משחררת, היא גם מלמדת ומשכילה ומחכימה. לך על זה אח שלי. ובהצלחה.

קxספר

New member
תאמין לי טוטאל אנני יודע במה להאמין

אני בן 30 , נראה טוב ולא חסר לי דבר מכל בחינה שהיא. לא קטע של שחצנות אלה קטע של משהו לא מובן לי. החיים התהפכו לי בשלוש שנים האחרונות לגמריי , 2 אנשים שהיו לי יקרים מאוד נעלמו לי זה אחר זה. אחד נעלם הלך לעולמו (יהיה זכרו ברוך) , והשני\ה גרושתי החצי השני שלי כמו שאומרים. היה לי את הרצון והנחישות להתגרש וזה היה דבר נכון לחלוטין מהראות שלי באותו תקופה , אבל פשוט אם הייתי נותן לה להבין שזה לא אנחנו הובלנו את המצב הזה לאן שהוא הגיע לפני הגירושים אולי זה היה אחרת , אני והיא נתנו לגורם שלישי להתערב לנו בחיי הנשואים שהגורם השלישי הוא בא מהצד שלה לצערי שרדף (ועדיין רודף מילת הקסם לגירושים כ-ס-ף) אני הבחנתי בדבר שנה שלמה 12 חודשים ניסתי להסביר לה את המצב , רק אחרי כמה חודשים של הגירושים היא הבינה את המשמעות וחזרה בה , אבל אני הייתי בשלי ברצון לשחרור משנתיים קשות , זה הוביל אותי למצב בו אני נמצא. אפילו בגירושים שלי בהסכם המחורבן הזה הראתי לה עד כמה היא עשתה טעות , בזה שהשארתי לה הכל ויצאתי עם לבנים ובגדים שהיו עלי הכל השארתי לה עד לפרוטה האחרונה , לא היה מדובר בסכומי ענק אבל אני משוכנע שגם זה היה ענק הייתי משאיר לה , ההרצון שלי להוכיח לה שהיא טעתה עלה לי יקר בריאותי(נפשי) וכלכלי.אולי גוזל קטן היה משנה לי את הראות של היום

אין חכם כבעל נסיון

אבל הכי חשוב זה לא לדשדש בביצה הזו.. מה שחשוב זה להבין את הטעויות..ללמוד את הלקח ולהתקדם הלאה. רוצה אותה בחזרה? תילחם עליה. מרים ידיים..סגור את הסיפור ותמשיך הלאה. זה הכל. ושיהיה בהצלחה.

קxספר

New member
סגרתי ממזמן את ../images/Emo63.gif איתה.

פה אני מדבר עלי על מה שאני עובר, וכמו שמגשימה 1 אמרה אני אכן מרגיש תקוע ועומד במקום ואת ממריצה אותי ולחיוב קדימה אהבתי את הנחישות שבך ואת התאכלס , אבל מיכלי אם קראת את כל מה שאמרתי אולי את כן מבינה על מה אני מדבר. תאמני לי שיש לי מטרה אחת וזה לראות את כל העסק הזה מאחור , וכל מה שיש בו את האפשרות וכל מקום שיש בו את האנרגיה בכדיי להניע אותי קדימה אני אדרוך , ולעולם לא על אנשים. תודה לך מכל ה 3> על האיחול להצלחה.

שלום לך-חבר חדש...וברוך הבא!

לדעתי...רק דעתי (תקנו אותי אם אני טועה)- החורף הזה הביא איתו "בלבלות" רציניות לכל הגרושים גרושות. לאן שאני פונה לאן שלא הולכת כל מי שבא או נימצא וגם אני (לא יוצאת מהכלל)- מזדהה...לחלוטין. משהו בחורף הזה מביא עלינו את הבדידות, שמביא איתו את המחשבות ההרהורים ההתבוננות הפנימית. שזה מעולה- אף אם כי קשה! הגעגועים לאישה או לחילופין לגבר לאהבה שהייתה שם לימים הטובים למילים ולחיבוק המוכר. מוזר...בקיץ זה אפילו לא עובד לידי/לידנו!!! אז עד הקיץ...קח הכל בערבון מוגבל זכור שלא תמיד הדברים מסתדרים כפי שתכננו תנסה להיות אופטימי וחייכן בין לבין חפש לך את האחת והיחידה לך ובשבילך. בהצלחה

קxספר

New member
גליה יש בזה משהו אבל...

את לא תאמיני למה שאני אומר לך , הן עומדות לי בפתח הדלת לפחות שלושה באמת מקסימות , אך אני דוחה אותן ודחוק אותן הצידה אין לי מושג למה ואני לא מתבייש לומר שזה פחד שכזה. אני מעדיף את הלבד , ותאמיני לי זה תקופה של כמה חודשים כבר רצו לי מחשבות שאולי אני הומו
סתם.... אבל באמת הומור או לא מה שאני חש היום לא תארתי לעצמי שיש דבר כזה.

אתחיל בזה דווקא..

שבחרת להישאר בלי שם..והלכת על...
מבחינתי.. זה כמו לקחת אחריות..על החיים... אז נכון השתמשתי בסמליות של סמלים..ומילים.... מקריאה ראשונית שלך..זאת המחשבה הראשונה שצצה לי בראש.....

תלתלית3

New member
עיצה לי אליך

"טעות לעולם חוזרת אומר התרנגול ועוזב את הדוגרת" סתם כדי להעלות חיוך על שפתיך. אני חושבת שאתה זקוק ליעוץ והכוונה מקצוועיים כדי להחזיר אותך לקו השפיות. כמו תינוק זה תהליך ואתה כנראה קפצת אליו בעודך לא מוכן. נכון המציאות אינה ורודה בחוץ, אך אם נאמין בעצמנו וביכולתנו ונדמה שיש לנו מציאות הכי נפלאה בעולם ונהיה סלחנים כלפי הטעויות שלנו, שהם נעשו בצורה הכי מתאימה לנו נכון לזמן עשייתם אזי ניצור מציאות יותר יפה. אני מאמינה שיש אנשים טובים כמוני וכמוך שמפשים אהבה טהורה, ולכל סיר יש יותר ממכסה אחד ואתה תמצא אותו. אולי אתה זקוק לפסק זמן ומה רע בכך? קח אותו ותהנה מנדבחים אחרים של חייך פרט לזוגיות. היה שלם ואהוב את עצמך וחייך וצעד קדימה מבלי להסתכל אחורה. את ההוה אנו חיים. העבר נמחק. בהצלחה.

קxספר

New member
../images/Emo4.gif לא תארתי לעצמי שאתם ...

ובכלל הפורום הזה פעיל כל כך ואתם אנשים מקסימים ובעלי דעות חיוביות , כנראה לא עשיתי טעות שנכנסתי לפה. שמי שלומי (שם אמיתי)אני בן 30 גרוש ללא ילדים , מאזור המרכז ומרגיש קצת יותר ביטחון בסביבתכם

יפה לך

לך קדימה..אם הראש מורם החיים יפים ויש לך המון עתיד. ממיכלי שיודעת על מה היא מדברת

תלתלית3

New member
בחיים יש טוב ורע

אין יתרון ללא חסרון בכל דבר. נסה תמיד לראות את חצי הכוס המלאה והלרוות צמאונך בה. נסה לראות את היופי שהחיים זמנו לך. דברים לא טובים שמתרחשים בעולמנו הם מקום לצמיחה וגדילה כי הם פותחים לנו דלת חדשה, חשיבה אחרת, אופציות שלא הכרנו, שביל אחר שבו לא הלכנו, אנשים ועודדדדד.... העיקר אהוב עצמך וכך גם תקרין אהבה לסובבים אותך ותהיה מואר ....

קטי30

New member
ברוך הבא איש../images/Emo140.gif

חושבת שהחבר'ה כאן באמת כתבו מה
ונתנו לך עצות ונקודות למחשבה . אני כמו טוטל חושבת שאכן כתיבה מועילה ולשמוע עצות ודעות של אחרים יכול לתת לך נקודות למחשבה ולהביא אותך למקום שבו תתחיל להסתכל על הכל בצורה אחרת עם כלים נכונים
השתלבות נעימה לך

קxספר

New member
../images/Emo140.gifקטי תודה.

חבל שלא נתתי חשיבות לחתימה שלך וראיתי את הפורום הזה אז באותה תקופה, אם הייתי מקשיב לעו"ד שלי אולי זה קצת היה אחרת משפיע עלי. מה שהיה היה
זה לא הכל בחיים , וכן אני רואה את הכלים בצורה אחרת כבר אני אלוף בשטיפה של כלים ואפילו למדתי לקפל כביסה
הדבר השנוא עלי.

למעלה