שלום לכולם!

דולילה

New member
../images/Emo13.gifשלום לכולם!

היי אני חדשה בפורום הזה ובכלל באינטרנט כבר בערך שבוע שכל הזמן הסתכלתי בפורום ואז ביום בהיר אחד החלטתי להירשם אני מתה על דוליז אבל רק לפני כמה זמן גיליתי שאפשר לצייר אותם לבד (אני יודעת שאני קצת דפוקה...) בינתיים ציירתי 8 דוליז שנראה לי יצאו בסדר הייתי מעבירה אותם הבעיה היא שאין לי מושג איך אז אם מישהו יהיה מוכן להסביר לי אני אשמח כי אני רוצה לדעת מה דעתכם מקווה שתגיבו מהר

TRaffiC LiGhT

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo13.gif ../images/Emo117.gif

להעלות את הדוליז זה ממש פשוט.
אחרי שאת מסיימת לכתוב את ההודעה שלך את יורדת עד לסוף הדף של הכתיבת הודעה... וממש מעל הכפתור של השליחה יש תיבות כאלו
איפה שמסומן
1
את לוחצת ובוחרת את הקובץ. ואיפה שמסומן
2
את מוסיפה כותרת או משהו - רק אם את רוצה.
מקווה שהבנת.
ובהצלחה!

TRaffiC LiGhT

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo117.gif

ותזהרי מהמסורת.
כי היא תכה גם אותך.
גם את תשכח לשים קבצים.

Mooa-Numi

New member
ואחרי שעברת את הנחמדה (^^ע"ע^^)

הגעת אלי
אני מיכל, אני מפחידה, אני מוזרה, לא חלהתעסק איתי. ואחרי זה, כמה חוקים.. דוליז, עדיף וכדאי לפרסם בשרשור דוליז, לא לפתוח הודעות חדשות על ימין ועל שמאל ("הוסף תגובה" במקום "הוסף הודעה"), וכמובן-להעריץ אותי, סגוד לי, וכדומה. אוהבת מיכל

PiNkPigPig

New member
גם אני חדשה פה.. שלחתי שתי הודעות ו

אני לא רואה אותם
מה קורה פה??

דולילה

New member
לא הולך לי!../images/Emo10.gif

ניסיתי לעשות מה שאמרת ופשוט לא הצלחתי אולי זה משהו במחשב אבל כנראה שאיזה בורג אצלי לא מחובר כמו שצריך כי הבובה שלי בצייר ואז עשיתי עיון והצייר לא נפתח אז פשוט העתקתי את הבובה וזה כתב לי שאי אפשר לשלוח קבצים מסוג זה אני מצטערת על ההטרדה אבל מישהו בבקשה יכול להסביר לי כי אני קצת סתומה בקטע הזה (כפי שבטח כבר שמתם לב...)

דולילה

New member
הצלחתי!!!../images/Emo6.gif

ייששששששששששששששש!!!!!! הצלחתי מה אתם אומרים ? זו הדולי ה8 שהכנתי וגם האחרונה שהכנתי אני יודעת שצריך לשפר אבל אני לא יודעת בדיוק איפה אז תגיבו בבקשה חשוב לי לשמוע

דולילה

New member
צודקת

השיער באמת לא שלי אבל העתקתי אותו רק לפי העין אז זה נחשב רק חצי העתקה (או שלא..) כי פשוט אני מציירת שיער גרוע ולא היו לי שום רעיונות סורי..

tiptip4u

New member
אז ככה:

אני חכמה וסגרתי את הדולי, אז לפי זיכרון: ההצללה לא משו, זה בגלל הבייס (אמוקיס) שבוא ההצללה דיי דפוקה- מהכהה לבהיר, כאילו הדולי עומדת מול השמש... השיער, שלא שלך כנירא, נחמד...אני מניחה שאת ההצללה העתקת טוב. אחרי השקוף- הבד ממשיך, מתחת לשקוף לא צריך להצליל (זאת שימלה לא?) טוב... בסך הכול נחמד וגם... ברוכה הבאה!

למעלה