שלום לכולם

../images/Emo13.gifשלום לכולם ../images/Emo13.gif

טקילה חביבתי, הנה באתי כפי שהבטחתי, אבל אני מציצה בזהירות, מקווה למצוא כאן ידיים מושטות בידידות . אז בדחילו ורחימו הנה לכם שיר שלי : בצאתנו מכאן, בסוף מנהרת הזמן, נעמוד חשופים ועירומים, נשיל מעלינו מאוויים רחוקים כבגדים בלויים. על סף החידלון נסיר מנפשותינו הבוערות רבדים רבדים של תאוות אסורות. אל האור הנצחי נפסע נקיים וריקים מיגון, מאהבה, מה נפלא, מה נורא. אם השיר יפה בעיניכם אשמח לשתף אתכם בעוד שירים. שמחה להכיר אתכם דליה

אנחנו

אנחנו כאן עומדים זו מול זה בלי בגדים ריקים מתכנים מעיקים שנושרים מעלינו כמו גרגירי אורז קטנים שנזרקו עלינו ביום נישואינו גומעים זו מזה את חלב הזמן שמרוח על שפתותינו מרגישים שלנצח אנחנו כאן ולנצח נישאר כאן שנינו ברוכה הבאה דליה, קבלי שיר שנכתב בהשראת שירך.

שמים1

New member
בצאתנו מכאן

בצאתנו מכאן ארזנו טיפות אחרונות של טל ניחוחות של קיץ אחד אחרון מילה שנאמרה בקול צרוד ושיר. עמדנו עירומים כביום היולדנו פוסעים בדממה בגיא צלמוות הזמן קפו ועימו השנים שחלפו ללא שוב. שיירת מלאכים בכנפיים צחורות ירחפו עם שיירת ענני סתיו כבדים והחורף יעצום את שמורות עינינו לעד. בצאתנו מכאן נישטף עם האור במנגינה צלולה שלווה איץ קץ. ברוכה הבאה לך דליה צעירה בת 60
השיר נכתב בהשראת שירך.

odo13z

New member
בצאתנו מכאן....../images/Emo66.gif

בצאתנו מכאן נחבור אל הזמן ... אל הנצח האין סופי. וילונות יורדו מסכות יוסרו ונבין כלל לא היה הכרחי. דבר לא ניקח איתנו לא את לא אני מלבד אהבתך אהבתי

קצת קשה לי ../images/Emo13.gif

אל תראו בזה מיזנטרופיות חלילה אבל קצת קשה היה לי לקבל את השירים שבאו בעקבות השיר שלי. קשה לראות שלוקחים מלים ממקום עמוק שבאת ממנו ויוצרים משהו אחר. אז אני כבר לא יודעת אם אני רוצה שוב לשים כאן שיר שלי נחמדים שכמותכם. ואגב אודו אהבתי את השורות שכתבת
ובכל זאת הנה עוד נסיון לתת כאן משהו משלי בתקווה שלא אהיה השראה לאף אחד צוחקתתתתתתתת הסתיו הביא בכנפיו געגועים לאביב שחלף, והשיב את פתיתי הכאב לשדות הצמאים אלי חורף. והים מונח רגוע, קטיפה כחולה נעה ברוח, כאשה מתמסרת שרועה כסויית אדווה כשמלת כלה. זהו מקווה שתאהבו את השורות. ושלא תעלבו לי חלילה חביבים. דליה

odo13z

New member
הסתיו המתקרב....../images/Emo66.gif

הסתיו יגיע כמידי שנה מלטף ומנחם מלהט הקיץ הכבד. מכאב פרידה ארוכה . שירי אימי מתנגנים בי בסתיו מזכירים את קולה האבוד לעת ערב. "פרחו הגנים...מה יפים ... למה אין לי עשר פעמים חיים , לשיר את יפי הטבע.." עיני אהובתי שני אגמים כחולים בלב חורש זהוב עלים מביטות בי בסתיו באהבה מרגיעות ייסוריי לפני החורף הקרב ובא... עננים כבדים מתקבצים בקצה מערב כעדר כבשים צחורות מצפות לגלוש על פני מורדות כרמל הירוקים להרוות צמא. לשטוף את אבק החמסין. חצבים ראשונים זוקפים קומה לקראת חגי תשרי. רימונים אדומים פוקעים בשפע. עוד מעט יגיע זמן ברכות שנה טובה...... שנים של אהבה.

טאKילה

New member
דליה ברוכה הבאה לשירה../images/Emo140.gif

אני שמחה לראות אותך כאן איתנו
שיר מקסים הבאת

למעלה