סכמ"ש

Bi Free

New member
../images/Emo13.gifסכמ"ש

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: הופעה של עברי הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע: לא היה משהו רע במיוחד האיש/ה שעשה/תה לכם את השבוע: סיון שיר השבוע: kings of leon use someday מאכל השבוע: פירה בטטה של סיון סרט/ספר/סדרת השבוע: twilight/אין ספר/האוס התחדשות השבוע: פלאפון וידידה משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הופעה של יוני תמונת השבוע: המלצת השבוע: "don't worry be happy!"1

TerryKasper

New member
ככה בלי ישוטים? בלי שמונצס?

לא שיש לי זכות להתלהם, אין לי מושג איך עושים מודגש כאן. [האוס -ו- קינגס אוף ליאון? ח"ח, חבוב! תחדש על הפלאפון D:]
הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: It's mutual
~.
הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע: ירדתי מהפאנזין של האנימה, אין לי כוח אליו.
האיש/ה שעשה/תה לכם את השבוע: Tany~Honey, how he thrills me, a-ha ...
שיר השבוע: אותו שיר מהשבוע הקודם, בפול-ווליום.
מאכל השבוע: יום כיפור, צמים! |:
סרט/ספר/סדרת השבוע: הדוויג והאינצ' העצבני/ZONE 00 שבחיים לא אסיים/האוס סוףעונה2!
התחדשות השבוע: ^ם^
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: תני? D: ... לא, רציני. תני.
המלצת השבוע: "גליתא" בדגניה ב' [טבריה] זה יופי של מקום, וגם אם ההרצאה מפגרת הסדנא חמודה להפליא.

Bi Free

New member
יש לך זכות .מלאה!

פשוט הייתי מאוד עייף ולא היה לי הרבה זמן בשבת אתה מוזמן לפתוח שרשור עם כמה שמונסס שתרצה! /tapuzforum/images/Emo13.gif

lily kane

New member
מסכמ"שת

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: יום שלישי בחיפה למרות הביקרוקרטיה פגשתי אנשים וקיבלתי מכתב מחמם לב הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע: לצערי השבוע יש לא מעט ממה לבחור אבל המצב הרפואי הרעוע של סבתי מצד אימי שממשיך להתדרדר ומירוץ בין שמירת הבית לבתי החולים זוכה ברוב קולות
האיש/ה שעשה/תה לכם את השבוע: ידידה שלי בשם עדי (ידוע גם כ"בדה")-כי היא ילדת יום הולדת
שיר השבוע: Never met a girl like you before by Edwyn Collins מאכל השבוע: מרק בשר בקר עם שועית ותפוחי אדמה וכי בא לי שתית השבוע: שייק מנגו-לייצי ופיסיפלורה סרט/ספר/סדרת השבוע:סרט:cloudy with meetball/ ספר: טריטון סמואל דילייני פנטזיה ממולץ /סדרה בפעם החמש מאות :Gravtion התחדשות השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: המפגש אם יהיה או לחלופין שיפור במצבה של סבתי תמונת השבוע: host club סדרה משעשעת ביותר המלצת השבוע: אם רק התחלתם לחזור לכושר קחו את זה לאט

Neurotic Kira

New member
מסכמש"ת במקום לעושת דברים שצריך. . .

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: חמש"וש הפתעה~ הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע: זה עוד לא קרה, אבל מחר אצטרך לחזור לבסיס . לא רוצה!! אה כן - ומארבל , שלא העלו את העונה הרביעית של Xמן אבולושן ליוטוב >< האיש/ה שעשה/תה לכם את השבוע: טרי. שיר השבוע: Hawdig and the Angry Inch - Wicked Little Town מאכל השבוע: ניוקי~ סרט/ספר/סדרת השבוע: Hadwig and the Angry Inch\ אחרי החשכה - מוראקאמי \ X-men Evolution התחדשות השבוע: תובנות וקילוגרמים. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הרהיטים החדשים~

TerryKasper

New member
Aww~ Mi Amore~~

^ם^ ~ זכרי והפנימי, ואני מקווה שלא תהי כאן בזמן הקרוב כדי לענות. יש לך עבודה לעשות.

SSAAMMEEYY

New member
מסכמ"ש?

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: שנגמר הצום ואפשר לחזור לעשן! הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע: כיפור האיש/ה שעשה/תה לכם את השבוע: עדיין אף אחד/ת שיר השבוע: led zeppelin - hey joe מאכל השבוע: כל אוכל שהוא לא צבאי. סרט/ספר/סדרת השבוע: סרט:surrogates סדרה: אני מוריד טרו בלאד2 התחדשות השבוע: בינתים כלום משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אני מנסה להתחיל עם מישהי, אולי השבוע זה יתקדם קצת יותר. תמונת השבוע: המלצת השבוע: תתארגנו על המפגש הזה ותגיעו (נ.ב. -ארז, זה היה בצחוק.)

למעלה