סיכום שבוע

../images/Emo13.gifסיכום שבוע ../images/Emo13.gif

דוגמן השבוע: דוגמנית השבוע: דבר שעשה לך את השבוע: דבר רע שקרה השבוע: שיר השבוע: סרט השבוע: בילוי השבוע: משפט השבוע: התחדשות השבוע: המלצת השבוע: איך עבר השבוע ב-3 מילים: תכניות לשבוע הבא:

EtaiLavie1

New member
סיכום שלי...

דוגמן השבוע: דוגמנית השבוע:נטלי!!:) דבר שעשה לך את השבוע: מצאתי מלא מקומות שווים בדרום אמריקה:) לקראת הטיול.. דבר רע שקרה השבוע:היה לי תור לרופא שחיכיתי לו איזה שבוע...ושכחתי ממנו!!! שיר השבוע:Armin van buuren-ASOT 380 סרט השבוע:צופן דה וינצ'י בילוי השבוע:שישי בלימה-לימה, ואתמול בברזילי משפט השבוע: התחדשות השבוע:זריקות וחיסונים המלצת השבוע: איך עבר השבוע ב-3 מילים:עבר... תכניות לשבוע הבא:לקנות כבר את הציוד לטיול!!, וסילבסטר בב"ש... התמונה זה קריקטורה שחברה של חבר עשתה לי ליומולדת:)

Shiri Fe

New member
שבוע שלא קורה בו כלום ../images/Emo6.gif

דוגמן השבוע: לא מכירה דוגמנים. תהרגו אותי. דוגמנית השבוע:מירנדה קר דבר שעשה לך את השבוע: לזניית פטריות מיטבתה
וישנתי אצל חברה ממש טובה שלי שלקחה חופש מהצבא. דבר רע שקרה השבוע: כלום!
שיר השבוע: אין סרט השבוע: אין בילוי השבוע: באולינג! העמידו את הברזלים בשבילי ועדיין הייתי הכי גרועה. משפט השבוע: אין התחדשות השבוע: אין המלצת השבוע: לכו לשחק באולינג? איך עבר השבוע ב-3 מילים: סופגניית ריבת חלב תכניות לשבוע הבא: אין משהו מיוחד.

../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif ניה ../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

דוגמן השבוע:גיא זוארץ :) דוגמנית השבוע:הליצנית מהישרדות חחח סתם, אנג'לינה ג'ולי ! דבר שעשה לך את השבוע:לא זכור לי משהו מיוחד דבר רע שקרה השבוע:לא ראיתי הרבה את החבר ואני לא רגילה :| שיר השבוע:אריק אינשטיין ושלום חנוך-כל אחד רוצה. סרט השבוע:ההחלפה ראיתי עם החבר בקולנוע ביס פלנט ו..אני ממצילה למי שלא ראה לרוץ לראות אותו וכדאי לראות בקולנוע שווה כל שקל וואו שעתיים וחצי הייתי מרותקת למסך! ולמרות שבדרך - כלל מתח\פעולה זה לא בשבילי ואני לא אוהבת את איך שאנג'לינה ג'ולי משחקת, כלכך אהבתי את המשחק שלה היא הפתיעה אותי ונראה לי שאפילו את עצמה
קיצר ציון:10 עגול :) בילוי השבוע:סרט והיום פאב עם החבר והחבר'ה שלו :) משפט השבוע:"התחלות הן תמיד גם סוף של תקופה עוברת, שאיתך נשארת..." חולה על השיר, הזמר והמשפט :p התחדשות השבוע:עד למשכורת ב10 אין שקל על התחת. המלצת השבוע:תאכלו קרמבו זה הכי טעים בחורף
איך עבר השבוע ב-3 מילים:מהר, נחמד ונחמד. תכניות לשבוע הבא:עד שבוע הבא ה' גדול !

kimi d

New member
תמונה מדהימהה

איך התגעגתי לכל ההפקות איפור שהשתתפת בהן

prezik

New member
ואוו מדהימה שלי!!

איך התגעגעתי לתמונות המדהימות שלך!

Nofar2009

New member
מישליי 3>

יא מישלי את גם כאן איזה מגניב.. את הכי יפה שיש אוהבת אותך!!

למעלה