לnubis

קולוביה

New member
../images/Emo13.gifלnubis

לאלמוג שלום! דבר ראשון רציתי להודות על ניתוח החלום שלי ימים קודם! תודה . לגבי התרגיל : בתחילת התרגיל המחשבה על נשר,תפסה אצלי דמות של נשר אמריקאי גדול ויפה נתן לי תחושה של כוח ,אצילות ,עליוניות ,מין שליטה אבסולוטית, אך מאידך עלה דמות נוספת לנשר , הנשר הקירח שגרונו ארוך וחשוף כאשר ענק נוצות לבנות עוטרות את צווארו , הנשר הזה הביא בי תחושה של רשע , מזימות ,נקמנות ,בדיוק ההפך מהנשר הקודם לנשר הזה אין אצילות יש לו סבלנות .(מחכה בשקט לקורבנו) ביום החמישי(היום):דרך עיני הנשר ,הרגשה של השמים הם הגבול ושל כוח ,עוצמה וגאווה . אני יודעת שיש לי נטייה כמו הנשר הקירח להמתין בסבלנות . אני מרגישה שעובר בי שינוי כלשהו שאינו מוכר לי וזה גורם לי להיות קצת מרשעת וחסרת סבלנות כלפי הסובבים אותי . אתה יכול להבין למה זה קורה? תודה קולומביה

nubis

New member
לקולוביה

קולוביה, שלום
ההבנה מתפתחת, מצאת שני פנים שונים לנשר: הפן הראשון מואר בתחושות של כוח,אצילות,עליונות ושליטה הפן השני מוצל בתחושות של רשע, מזימות, נקמנות, סבלנות האם סבלנות היא לא תכונה נאצלת? ומה עם כוח ושליטה? עליונות, על מי? מצד אחד את יודעת שיש לך נטיה כמו הנשר הקרח להמתין בסבלנות, מצד שני את חסרת סבלנות כלפי הסובבים אותך. מבולבלת? כנראה שצריך לחפש נקודת מבט שונה. דרך עיניים של איזה נשר הסתכלת? עני על השאלות עד כמה שאת יכול, אין תשובה נכונה או לא נכונה העיקר שתעני עליהם באריכות. בקשר לשאלה האחרונה, קצת סבלנות
בברכה אלמוג

קולוביה

New member
לnubis

לאלמוג, שלום
השאלה על מי העליונות? השאלה היא לא על מי אלא על מה ?זה לא שיש אנשים יותר או פחות חשובים ממני,קשה להסביר את זה בצורה מובנת , הרי לא סתם הנשר הוא מלך העופות , העליוניות שלו היא ביופי שלו שהטבע נתן לו ,זה משהו שגורם לך להחסיר פעימה כאשר את צופה בו. לגבי סבלנות : כן זה אכן תכונה נאצלת כמו היאן יאן "בכל משהו טוב יש משהו רע ובכל משהו רע יש משהו טוב" , הרי הנשר כמה שהוא "נעלה" בעופות הוא עדיין אוכל נבלות . מבולבלת? כן יש לי די בלאגן, אני טיפוס מאד אימפולסיבי,אמוציונלי ועוברים עלי כל מיני רגשות שאני לא מצליחה לתרגם אותם. לגבי השאלה האחרונה , שלה באופן אינטנסיבי השקעתי מחשבה , התשובה שניהם ,שני הנשרים האלה קיימים בי ,יש אחד יותר מורגש ויש אחד פחות וגם תלוי באיזה סיטואציה בו אני נמצאת. תודה על קשב הלב
קולומביה

nubis

New member
שער החושים V

קולומביה
עוברות עליך כל מני רגשות שאת לא מצליחה לתרגם, נהדר את במסע לגילוי מחוזות חדשים. כמו הרבה דברים בטבע גם המסע מתקדם בגלים עכשיו הזמן לגילויים חדשים,קחי אותו כזה עד שיגיע גם הזמן לשבת בנוחות ולמיין את האוצרות שאת מוצאת. התרגיל: כמו התרגיל הקודם, רק הפעם את מביטה מהיום הראשון דרך עיני נץ, אם באות מחשבות תני להם לחלוף אם באים תאורים תתעלמי מהם. השקיעי את כל האימפולסיביות והרגשות שלך בתוך החוויה של הנץ, התמסרי לתחושות עד כמה שאפשר. כמו קודם ביום החמישי סכמי את החוויה. אם מתעורר צורך, אני פה. בברכה אלמוג

קולוביה

New member
לnubis ../images/Emo13.gif

לאלמוג שלום! החוויה לראות דרך עיני נץ הייתה מאד משחררת! הרגשה היתה של חופשיות, חדות (ראיה לפרטים קטנים)וזרימה. הרגשתי מקורבת לטבע , לעצמי ובכלל נתתי חופש לדימיון. כל החוויה הזאת היתה עבורי מאד חיובית , תודה , למדתי שכמו הנץ אנו יכולים להגיע מאד רחוק ,ברמה מצויינת עם חדות לפרטים הקטנים. תודה קולומביה חג שבועות שמח

למעלה