¥EleVatioN¥
New member
^^^^^^^^^^^^^^^^^../images/Emo129.gif
אז אני הראשונה שחזרה אה?
אויי היה מעולה היה מעולה ^^ אזזזזזזז נתחיל מההתחלה...... קמתי אה.....באחת או משו וחשבתי שהרבה יותר מוקדם
אני מדליקה תמחשב ורואה שאין סרט היום
יו והיה בלאגן והתקשרתי לפה ולשם [והתפדחתי להתקשר לבית של לונע ולומר בטעות לונע במקום מיכל
] הייתי בטוחה שלא יהיה מפגש בכלל
ובסוף היההההההההה ^^ מיד התלבשתי הלכתי לאסוף את סוזע נסענו לקניון כמה זמן לפני שהגענו אני מקבלת טלפון מנומע שהיא כבר שם אז הלכנו לשם וחישנו את הקולנוע ואנחנו שנים מחפשות מחפשות מחפשות והתקשרתי לנומע ופתאום אני רואה את לונע קופצתץ לי מול הפרצוף
ו2 שניות אחרי גם מצאנו את נומע
אז אנחנו הולכות לנו לתומנו בקניון כשפתאום אני מרגישה איזו התסערות על התחת שלי כולי שוק
כולי הלםםםםםםםםםםםםםםם
לא הבנתי מאיפה זה בא לי כולנו מסתובבות ורואות את שיר ^^ חחחחחחח שיררררררר מזה הרסת אותי באותו רגע זה היה גדול!!!!!!!
המשכנו להסתובב וזה התיישבנו במקדונלדס הזה שם.. נומע קנתה צ'יפס וזה ישבנו דיברנו... ואז גם דנייייייייייייייי הגיע.... וגם ענבררררררררררר ^^ ואז גם חנייייייייייי חחחחחח אני זוכרת לפני שענבר באה לונע זיהתה אותה והיא התחילה לחזות לנומי מתי היא תקבל הודעה
ורק אני לא הבנתי על מה מדברים
מסתבר שפרנקי שלנו לא נמצא זמנית
חחחחחחחחחחחחח
שיחקנו טאקי והפעם לא שיחקנו הרבה!!!!!! ניצחון אחד לענבר ניצחון אחד לשיר [שלא ידעה איך משחקים בכלל
] החלטתי שבא לי גלידה אז אני ולונע קמנו והלכנו לקנות וקנינו גלידה פיצוץ והזונה ההיא היא שמה לי מלא מל אמל עוגיות והיא לא תעביר את זה בחפיף היא ניערה את העוגיות מהכוס [של הגלידה סוטים!!] שלי לפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חשפניייייייייייייייייית לאמשנה היה טעים בכל מקרה. לונע התלהבה מהמכונה שמערבבת את העוגיות עם הגלידה חחחחחחחחחחח נכון לונע?
דני קנה פוטטו צ'יפס וכולם הסתערו על זה
נממ.....דני החליט שכל אחד קונה במכונה של השקל איזה כדור הפתעה.... חחחחחחחח יו זה היה כל כך מצחיק לא הצלחתי לפתוח את שלי.... אז התחלתי להכות את זה עם הפלאפון ובסוף זה נשבר ועף על לונע חחחחחחחחחחחחחחחחחח אלוהים לא יכלתי להפסיק לצחוקקקקקקקקקקקקקקקקק
והיה עוד קטע שלא יכלתי להפסיק לצחוק אבל שכחתי למהההה....... קיצר יצאתי עם טבעת של ליצן [שלונע קילפה ממנה את הליצן] ועם כובע אדום וחושני שנומע הביאה לי
חחחחח ולא נשכח איך נומע הנביאה ניבאה לנו שמשו יפול בחנות ובסוף נפלו 2 דברים
ואיך שהכנו לחני את המפית עם כל הסמיילים.....היא לקחה את זה בסוף??
ואיך שבסוף ליווינו את חני ומצאנו גם את אמא שלי
לונע שתדעי שהיא מתה עלייך גם!!!!!!!!! הממממ וזהו היה סופר כייף אדיר לפגוש אותכם שובבבבבבבבבבבבב
סוזע
נומע
לונע
שיר
ענבר
דניייי
מרקייייייייייית
[שאפחד לא הבין ועדיין לא מבין למה אני קוראת לך מרקית
] הממממממ ללונע נומע שירוש ועברוש שברגע זה רואות את לקחת חיים תהנו בובות
ולא לספיילר [מלשון ספויילר
] אחרי זה ^^ אני מתה מתה מתה מתה מתה על כולכםםםםםםםםםםםם
אנג'לינה ג'ולי - אני חולה עליכם