אז גם אני חזרתייייייי
אחרי הרבה התלבטויות והרבה אי ודאות יצאתי לדרכי לנסיעה של שעתיים .. קצת אחרי 5 נחתתי בקניון הזהב.. הרמתי פון ללונה שאמרה שהם יושבים בקולנוע. אז עליתי לי לתומי והתברר שהקניון יותר גדול ממה שחשבתי.. אז אחרי כמה טלפונים והסתבכויות - הגעתיייייייי שיחקנווווו, אכלנוווווו.. הכרנווווווווו... לקחתי ת'מפית למזכרת
"לחני אהובתי" ככה היה כתוב.. (אוייי לונשש) ואמא אופס סליחה עורלי.. זה הסוד שלנו P: אני רוצה להגידדדדד שנהנתייי נורא... אני מקווה שסוזי תקרא את זה ושתדע שהיה לי כיף לראות אותהה אני פשוט חולה עליההה ודנייייי כוסון שלי...
אתה יודע שאני חולה עליך... אין אין על אשדודים - עורלייי P: לונששששששש מימורררר
היה כיף לראות אותך מתחרפנת ולראות אותך בכלל ... חולה עליך.. נומייי נשמההה ... שמחה שעשינו את המפגש והגעת כשאת מוכנה נפשית. באמת רציתי לראות אותך.. ואהבתי ת'סרט על השיער.. ענבר ושיר.. היה לי כיף להכיר אותכם.. אומנם הייתם קצת שקטות אבל ככה זה בהתחלה.. אני מקווה שנהנתם... כי סך הכל זאת המטרה.. וגם אני מקווה שנהתם כל מי שראה מהסרט ולא לגלות.. כי אני רוצה לראות את זה בקרוב... תמונות נא לשלוח לי במהירות- נומי.. P: וסוזי דרך עורלי.. מתה עליכםםםםםםםם חולה עליכםםםםםםםם ומאושפזתת עליכםםםםםם היה לי כיף.. בדרך חזור ניהלתי שיחה מעמיקה עם הנהג שלקח אותי לרכבת.. היה בשוק שבאתי עד ראשון עוד ברכבת ועוד רק לשעתיים... בקיצור אנשים - אני נהנתי ואני שמחה שלא ביטלנו את זה
אחרי הרבה התלבטויות והרבה אי ודאות יצאתי לדרכי לנסיעה של שעתיים .. קצת אחרי 5 נחתתי בקניון הזהב.. הרמתי פון ללונה שאמרה שהם יושבים בקולנוע. אז עליתי לי לתומי והתברר שהקניון יותר גדול ממה שחשבתי.. אז אחרי כמה טלפונים והסתבכויות - הגעתיייייייי שיחקנווווו, אכלנוווווו.. הכרנווווווווו... לקחתי ת'מפית למזכרת