^^^^^^^^^^^^^^^^^

pinoki

New member
אז גם אני חזרתייייייי

אחרי הרבה התלבטויות והרבה אי ודאות יצאתי לדרכי לנסיעה של שעתיים .. קצת אחרי 5 נחתתי בקניון הזהב.. הרמתי פון ללונה שאמרה שהם יושבים בקולנוע. אז עליתי לי לתומי והתברר שהקניון יותר גדול ממה שחשבתי.. אז אחרי כמה טלפונים והסתבכויות - הגעתיייייייי שיחקנווווו, אכלנוווווו.. הכרנווווווווו... לקחתי ת'מפית למזכרת :) "לחני אהובתי" ככה היה כתוב.. (אוייי לונשש) ואמא אופס סליחה עורלי.. זה הסוד שלנו P: אני רוצה להגידדדדד שנהנתייי נורא... אני מקווה שסוזי תקרא את זה ושתדע שהיה לי כיף לראות אותהה אני פשוט חולה עליההה ודנייייי כוסון שלי...
אתה יודע שאני חולה עליך... אין אין על אשדודים - עורלייי P: לונששששששש מימורררר
היה כיף לראות אותך מתחרפנת ולראות אותך בכלל ... חולה עליך.. נומייי נשמההה ... שמחה שעשינו את המפגש והגעת כשאת מוכנה נפשית. באמת רציתי לראות אותך.. ואהבתי ת'סרט על השיער.. ענבר ושיר.. היה לי כיף להכיר אותכם.. אומנם הייתם קצת שקטות אבל ככה זה בהתחלה.. אני מקווה שנהנתם... כי סך הכל זאת המטרה.. וגם אני מקווה שנהתם כל מי שראה מהסרט ולא לגלות.. כי אני רוצה לראות את זה בקרוב... תמונות נא לשלוח לי במהירות- נומי.. P: וסוזי דרך עורלי.. מתה עליכםםםםםםםם חולה עליכםםםםםםםם ומאושפזתת עליכםםםםםם היה לי כיף.. בדרך חזור ניהלתי שיחה מעמיקה עם הנהג שלקח אותי לרכבת.. היה בשוק שבאתי עד ראשון עוד ברכבת ועוד רק לשעתיים... בקיצור אנשים - אני נהנתי ואני שמחה שלא ביטלנו את זה

אנשושיםםםם....

אני מת על כולכםםםם... ושיר, מתוקה, אני חייב להגיד משהו....את פשוט מהממת! אני באמת, אבל באמת לא יודע למה את חושבת אחרת ולא מעריכה את עצמך כמו שמגיע לך... את פשוט יפייפה, גם מבחוץ וגם מבפנים, ועל תתני לאף אחד להגיד לך אחרת! ובקשר לקטע בקולנוע, ממש אהבתי איך שקפצת, זה היה מגניבבב... אז לכולם...אנשים יפים ומתוקים שלי, אני חולה עליכם ונתראה במפגש הבא...!!!

dilan angel

New member
../images/Emo25.gif X 1000000000000

חחח איזה מאמי! אתה הראשון בעולם שאומר לי את זה
לאבבב יההה!

לונה..

New member
מסכימה עם שניהם

לאדעת למה, בכלל דמיינתי אותך פולניה שטנית בהירה כזו, פתאום קבלתי התקפת לב, אני כזה אומרת "מה?
זו היא?!" היה כיף לראות אותך בובה

dilan angel

New member
חחחחח פולניה דווקא?!

מסכנה גם אותך הבהלתי?
חחחחח חפיף! היה סבבה לראותך אותך
דיייי יש לך עיניים יפות

לונה..

New member
../images/Emo6.gif

כל מה שאורלי סיפרה - אמת ויציב. חחח אין לי מה להוסיף, חוץ מזה שבסרט היה קטע אחד מזה מבהיל ואני צוחקת חצי שעה מזה, ומסכנה נומי, נגררה אחריי. ואחרי עשר דקות אני כזה אומרת לעצמי "לא לצחוק עכשיו, לא לצחוק עכשיו" חחחחח איזה קטע מפגר. ותרשו לי להגיד, האשה הזו כל כך, אבל כל כך יפה... די, היו לי דמעות בעיניים כל פעם שהוא נגע בה, ה$#@^! הזה.. בקיצר היה אחלה. ותודה לאמא של אורלי! למה? כי אני חולהההההה עליה
היה כיף

גס הוז באק../images/Emo70.gif

קודם כל ואאא הסרט הזה.. עדיין ככה מרחף לי בראש..
כל הסצנות האלה התמונות הקטע עם היד(מנסה לא לגלות) חחחחחחחחחחחחחחחחחח יואווווווו גם הלונע הזאת לא עוזרת לי להירגע
מהבהלה נהיה לי התקף וואי חחחח איך קפצתי
זה היה מגניב חחחחח טוב אז איך התחיל היום.. אחרי הרבה הרבנה בלאגנים שמתי פעמיי אל ה'קניון... לשם הגעתי ראשונה בודדה וגלמודה 10 דקות לפני שכבר הגעתי לונע מתקשר להודיע שהיא עדיין לא יצאה(לא משנה שחצי שעה לפני זה היא שולחת לי הודעה "זזתי") אני מתקשרת לחאורלע גם היא בדרך אז עשיתי מה שכל בנאדם שפ]וי היה נאלץ לעשותצ.. לחפש את עצמי בקניון עברתי על חנויות מסיטיקה וחנויות לחיוך מחמד והכנתי את עצמי לסיור מודרך שיבוא כמה דקותץ אחר כך
היה שם סוודרון כזה לכלבים יווו איזה חמוד חח אפילו פיתחתי איזה שיחה עם מישי בחנות על עצמות מצפצפות
אחר כך כבר פגשתי את סוזע אורלע ולונע'לה ועשיתי את הסיור שלו כל כך כל כך ציפיתי.. ולונע(אני חושבת שלונע) קראה לי מכשפה כשאמרתי שעוד מעט משו ישבר וכל החנות התחילה להפרק חחחחח
ואז הגיעו כבר לאט לאט כולם אכלנו שיחקנו ונהניתי מכל רגע
יצאתי מרוצה הביתה עם המון חוויות טבעת על האצבע ונקניקיה עם חור(
) בתוך התיק
ולמי שרוצה.. התמונות בדרך חח

¥EleVatioN¥

New member
שתדעו!../images/Emo129.gif

ששמתי את הטבעת של הליצן והכובע האדום בשרשרת עם מפתח!! יאללה כולם לצאט אפטר מפגששששששש

pinoki

New member
יאאא פיספסתי...

יצאתי וחזרתי רק ב 2 וחצי.. בעעעע כולי הייתי עייפהה היה יום מעייף אתמול

painapple

New member
חזרתי!!

טוב, חזרתי לפני שעה.. ב9 וחצי יצאתי מהקניון והגעתי הביתה ב12 וחצי. נרדמתי בכל מקום אפשרי (באוטובוס לתחנה המרכזית של ראשון, באוטובוס לת"א שעשה סיבוב ענקי בראשון ובאוטובוס לכפ"ס שעשה סיבוב בכל מקום אפשרי בדרך.. נתקעתי עם כל המאספים, וכמובן שנרדמתי גם באוטו של ההורים) היה ממש כיף לפגוש את כוווווווווולכם .) ואני נורא עייפה אז אני אזוז לי לישון.. והיה אחלה סרט!

למעלה