Villains

?????????????

קשה לי, קשה לי מאוד, להסכים איתך. הפרק לא היה איטי. הפרק היה מהיר מאוד, וווילו הייתה מאוד לחוצה, במיוחד במוכנית (TURN). אני כבר מכיר את המצב הזה (על בשרי) ולכן חייב להניח שאתה לא מתכוון למה שכתבת ברצינות. כי פשוט.. זה לא נכון לדעתי ולדעת כל מי ששרשר מעליך.

מסכימה עם בעלי...

ה2 פרקים הבאים ו2 הפרקים הקודמים הם הפרקים הכי טובים בעונה...במיוחד בגלל הנאומים של דארק ווילו...זה בכלל לא קלישאות הקטע שהיא עשתה הכל לאט זה כל כך לא נכון.... הפרק הזה פשוט רץ...ווילו הספיקה בפרק אחד להפוך להיות דארק ווילו ולהיות המכשפה הכי חזקה, להציל את באפי, לנסות להרוג את וורן כשזה בעצם רובוט, ובסופו של דבר להרוג את וורן... הפרק הזה היה אחד מהפרקים הכי טובים ומהירים שראיתי...

MoGanC

New member
זה בדיוק העניין

היא היתה לחוצה במכונית...במכונית! למה היא היתה צריכה את המכונית בכלל? זה ברור שהיא לא היתה זקוקה לה והכניסו את זה רק כדי להוסיף את זנדר ובאפי בסצינה כדי שהם יראו את וילו ומה קורה לה,זה לדעתי האט מאוד את רעיון הנקמה.היא יכלה להגיע לכל מקום שהיא רוצה בלי מכונית,יש לה את הכח. וכל הנאומים של באפי פשוט חוזרים על עצמם שוב ושוב,זה פשוט נמאס מהר מאוד ואני יודע שאם אני הייתי במצב של וילו לא הייתי מקשיב לה,אז היא היתה צריכה להתעשת מהר יותר ולדעת שהיא צריכה להלחם בה ולא לשבת ולדבר עם זנדר ודון בקשר להסדרי מגורים בזמן שהיא הולכת רק למצוא את וילו. פשוט איטי ומעצבן.יכלו לקחת את הפרק והזה והפרק הבא ולערוך אותם ביחד לפרק אחד ואז אולי זה היה מהיר יותר. בשבילי זה היה איטי ומשעמם רצח. (no pun intended).

אומאייגאד, אתה לא צוחק.

אלו פרקים מדהימים. אני לא יודע מה אפשר/צריך להסביר באיכות שלהם. באפי יודעת שהיא לא יכולה להילחם בווילו לבדה, והיא באמת לא זאת שהביסה אותה לבסוף. המוות של וורן מירס הוא מוות ארוך, אכזרי, ויפה.

NimaZ

New member
הקטע האהוב עלי../images/Emo108.gif

בפרק הוא ללא ספק שווילו שואבת את הקסם השחור מהספרים.. באמת, עשוי מדהים. אליסון האניגן משחקת פשוט טוב! פעם ראשונה שראיתי את הפר הזה היה לי ממש מוזר. לא יחסתי לזה הרבה חשיבות.. כי כאילו- כמה פעמים קרה שמישהו מת סופית בסדרה הזאת? אפילו השיחה עם אוסיידוס או מה-שמו לא שמה עלי הרבה רושם.. לא נורא, אז ווילו תעשה בוגהבוגה בפרק הבא וטארה תחזור שוב להיות איתנו [ועם ווילו] .. שתשתמש באותו קסם שהיא השתמשה על באפי, אז מה עם הכד נשבר.. שתחזיר גם אותו מהמתים
ואז בפרק הזה הכל נוחת עליכם
הקטע שכתבת עם הקברנים מיה ממש היה נכון לגבי. ["מה הם עושים?! למה הם לוקחים את טארה?! הם לא יודעים שאם הם יקברו אותה אז שוב יהיה לה קשהה לצאת החוצה כמו שהיה עם באפי?!"] והקטע עם ווילו והספרים- זה היה ממש מוזר. כי כעסתי עליה שהיא שוב נוגעת בזה, אבל רק בקטע הזה הבנתי שטארה באמת מתה, אז דיי תמכתי [?] בה.. וזה ביטל את הכעס.
poor Tara

nikiya

New member
../images/Emo4.gifקצת מבולבלת...

אפשר שאלה? (דרך אגב... חדשה פה) הספקתי לראות רק 1/2 פרק... חצי אחרון.. ולא הבנתי... איך טרה מתה ובאפי לא???

yotam 15

New member
......./images/Emo83.gif

לא כל אדם שחוטף כדור מאקדח מת. הכדור שטארה קיבלה פגע בה בלב, מה שהרג אותה על המקום, ואילו הכדור שפגע בבאפי לא פגע באותו מקום, ובגלל זה היא לא מתה על המקום. באפי היתה כבר עם רגל אחת בקבר, אבל דארק ווילו הגיעה לבית החולים, שלפה את הכדור מתוך הגוף של באפי וריפאה אותה, כך שזה מה שהציל אותה.

barhenhalliwell

New member
פרק מצוין !

הפרק הראשון לטרילוגיית דארק וילו ,שנפתח בקיק נהדבר ומסתיים גם כן. בקשר למה שנאמר פה עם וילו וזה שהיא איטית והכל.. זה קצת נכון, אבל לפי דעתי זה בגלל שהיא עדיין בת אדם, והרוע עוד לא השתלט עליה כ"כ. לאחר הרצח הראשון יותר רוע נמצא בה ואז היא מניעה את העיניינים בקצב מהיר ורוצה עוד ועוד נקמה. יש משהו אחד שלא מסתדר לי בפרק הוא למה ווילו שואלת את אניה איפה נמצאים ספרי הקסם השחור? .. היא אמורה לדעת אתזה. פעם ניסיתי לצלם את הקטע של שאיבת הספר עם מקרן אבל זה לא יצא משהו.. וזהו כיקרון, פרק אגדי.

למעלה