it must be bunnies
New member
../images/Emo129.gifVillains../images/Emo101.gif
אז כן, אני יודעת שזה משודר רק מחר ב-5, היי, חכו, בעצם זה כבר היום...
אבל אני לא אהיה בבית אז ראיתי את הפרק עכשיו כדי להגיב עליו, אל תצפו למגילה כי אני לא חושבת שזו תהיה אחת. אבל יכול להיות שעל Two to go תהיה. טוב, לפרק. פרק טוב בעיניי. שוב, לא טוב כמו Two to go, אבל ממש פרק טוב. אחרי השיר פתיחה אנחנו עוברים לחדר של ווילו וטארה למראה שבו נגמר Seeying red. ווילו בוכה, מלוכלכת מדם, לא מאמינה, ומחזיקה בידיה את אהובתה המתה. היא קוראת לאוזיריס, והוא לא מסכים להחזיר את טארה. ווילו נדהמת וכואבת, לא מבינה מה קרה הרגע, טארה מתה. טארה, שלפני רגע חייכה אליה, שרק לפני כמה דקות התנשקה איתה והייתה האדם הכי מאושר שיש. החיים נלקחו ממנה, ולא יוחזרו. כי זה "מוות טבעי". מוות של בן אדם(היא מלאך, אבל זה לדיון אחר) ע"י בן אדם. כ"כ פשוט זה נשמע וכ"כ עצובה המציאות. ואני לא רוצה להזכיר את החתיכת $*#^*&)# הזה שוב, אבל איך הוא נכנס לבר של השדים, מתרברב, עם חליפה מפוארת, משקפי שמש, כאילו הוא הרגע זכה במליון דולר. והערפד אומר לו:This girl is gonna be coming for you, big time. אבל מישהי אחרת ממלאה את תפקידה של באפי. The witch. Which witch? הקטע שווילו שואבת את כל המידע והכוח מהספרים הוא מדהים. איך הוא זורם למעלה, עד שהשיער שלה נהיה שחור. ודון. חזרה הביתה מג'אניס, ותראו מה היא מוצאת. כשהיא הלכה הכל היה מושלם. ווילו וטארה היו ביחד, ולפי ההתלהבות שלה בתחילת פרק שעבר, אפשר לראות כמה זה חשוב לה, ועכשיו... טארה מתה. וכ"כ קשה לדון. היא כ"כ הרוסה. יושבת על הרצפה, מכורבלת כמו כדור, כי היא לא רצתה להשאיר את טארה לבד. כמעט ירדה לי דמעה. הקטע שדארק ווילו מצילה את באפי- It's so small. ו-This dying thing's funny once, maybe twice. קטע מרשים ממש הוא הקטע עם דארק ווילו והעצירה של האוטובוס. הקטע שבאפי וזאנדר מגלים שטארה מתה הוא ממש טוב, וכ"כ עצוב. Guess the last shot was the charm. והקברנים או איך שלא קוראים להם, כשהם לקחו את הגופה של, אלוהים קשה לי אפילו לכתוב את זה. כשהם לקחו את הגופה של טארה, הם כמובן אמרו את המשפט הסטנדרטי שלהם- Sorry for your loss, אבל אין להם מושג איזה אובדן זה. משפט כל כך פשוט, אומר כל כך הרבה. זה אובדן שאי אפשר לחזור ממנו. אי אפשר לחזור להיות the same people we were לפני המוות הנורא הזה. מוות ששינה את החיים של כל כך הרבה אנשים. וחרץ את הגורל של אשה אחת שפעם הייתה מאושרת, פעם הייתה מאוהבת, פעם דיברה, והילכה, פעם נישקה, ובכתה ואהבה, אבל כל זה נגמר עכשיו במשפט הפשוט של הקברנים. וזאנדר- I've had blood on my hands all day. Blood from people I love. האמת היא שאני צריכה לחשוב על טארה עוד הרבה, ואני יודעת שגם אתם, אבל יש כאן קטע קצר עם קלם שעושה לנו "קומיק-ריליף". מי בא לראות מארגנת החתונות? קלם זה אחד הדברים הכי חמודים שיש.(חוץ מאנדרו בסוודר פרחוני). המרדף של דארק ווילו אחרי וורן, הפעלולים שהוא חשב שיעזרו לו.. הדבר הראשון שהוא זורק עליה פשוט כ"כ עשוי טוב.. היא מפסיקה את זה באמצע התנועה, שוברת את זה לרסיסי קרח, ועוברת ביניהם. רואים בעיניים שלה את כל השנאה והנקמה הטהורה ביותר. החלק שהכי נגע בי בשיחה שלהם היה- One tiny piece of metal.. Destroyed everything. והקטע עם ה-Took her light away ריגש אותי. BORED NOW. מיה.
אז כן, אני יודעת שזה משודר רק מחר ב-5, היי, חכו, בעצם זה כבר היום...