105 נו טוב, לא. יותר מזה אני לא מורשה לתת לך. תחכי.. זה שווה את ההמתנה, תאמיני לי.
A Angelus New member 30/3/06 #18 ../images/Emo58.gif 105 נו טוב, לא. יותר מזה אני לא מורשה לתת לך. תחכי.. זה שווה את ההמתנה, תאמיני לי.
../images/Emo58.gif 105 נו טוב, לא. יותר מזה אני לא מורשה לתת לך. תחכי.. זה שווה את ההמתנה, תאמיני לי.
F fifaclub New member 31/3/06 #19 איזה חסרי סבלנות.. (בלי ספוילר.) או שתחכו שבוע (כולה שבוע!!!! ) או שתורידו ותראו בעצמכם.. למה להרוס לעצמכם סדרה מושלמת? זה מה שיש לי להגיד
איזה חסרי סבלנות.. (בלי ספוילר.) או שתחכו שבוע (כולה שבוע!!!! ) או שתורידו ותראו בעצמכם.. למה להרוס לעצמכם סדרה מושלמת? זה מה שיש לי להגיד
H Hard To Beat New member 30/3/06 #13 פרק מעולה ../images/Emo99.gif אמממ כן אני חדשה והתמכרתי לסדרה קשות . ויש לי שאלה...ראיתי שפרק 15 כבר יצא לרשת..אז מאיפה אני יכולה להשיג את פרק 6? =]
פרק מעולה ../images/Emo99.gif אמממ כן אני חדשה והתמכרתי לסדרה קשות . ויש לי שאלה...ראיתי שפרק 15 כבר יצא לרשת..אז מאיפה אני יכולה להשיג את פרק 6? =]
A Angelus New member 30/3/06 #14 ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif לצערי, לא ניתן לשוחח על גבי הפורום על דרכי\מקורות הורדה כיוון שזה נוגד את חוקי תפוז. בהזדמנות זאת אני אפנה אותך אל תקנון הפורום. תציצי בתיבת המסרים שלך.
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif לצערי, לא ניתן לשוחח על גבי הפורום על דרכי\מקורות הורדה כיוון שזה נוגד את חוקי תפוז. בהזדמנות זאת אני אפנה אותך אל תקנון הפורום. תציצי בתיבת המסרים שלך.