PB 104

Ulong

New member
../images/Emo129.gif PB 104 ../images/Emo129.gif

צפייה מהנה לכולם

cornilius

New member
תאמת.כמה מכם

ציפו לראות קצת ישבן שהוא יצא מהמקלחת ?
אחלה פרק.אחלה סדרה.

קובי221

New member
יאאאאא

הפרק נורא יפה... מעניין איך הם יברחו אם ישנה בקשת העברה... ואיך זה צפוי שהעורך דין החדש ו'הרוצח' מאוהבים באותה אחת. <סורי לא זוכר עדיין שמות>

Ulong

New member
פרק מעולה!

אני מת על הקליף האנגרים שבסוף. עד שהכול מתחיל להתסתדר פתאום באים לנו ביציאה שסקופילד מועבר לכלא אחר. איזה מגניב החור שהוא יצר שמה - מראים את זה גם בפרומו. אני אוהב את סוקרה ואני שמח שהחזירו אותו להיות עם מייקל. רק לא הבנתי את ההגיון שבלברוח שהוא משתחרר עוד 16 חודשים. איזה מגניב כל הקטע עם החומרים שהוא שם בתוך המשחת שיניים. המשוגע הזה ממש הפחיד. עם כמה שהוא משוגע הוא ככה חכם. באליק מעצבן אותי והוא מסוג הדמויות השנואות האלה.

איזה מגניב בדיוק פתחתי את הטלויזיה

והתחיל לפני 5 דק' ג'יי לנו אז לא פיספסתי כלום.. ודרך אגב יש עוד שידור חוזר היום ב-6 בערב.

Angelus

New member
ראיתי.

בן אדם מרשים, אין ספק.
מזכיר לי את מייקל באישיותו.

תראה

בהתחלה הוא לא רצה לברוח בדיוק מהסיבה הזאת, אבל עכשיו שהוא רואה שהיא בורחת לו מהידיים הוא מוכן לברוח כדי להשיג אותה בחזרה אליו. אל מריקרוז כמובן.

m a y a 333

New member
כן אבל זה מעשה טיפשי ../images/Emo3.gif

הוא לא יוכל להיות איתה, כי ברגע שהוא ייפגש איתה היא תדע שהוא ברח מהכלא ואנשים יכולים להסגיר אותו. זה טיפשי לברוח מהכלא כי תצטרך לגור במדינה נידחת כמו ישראל ולהחליף שם והכל ולבדוק שלא מגלים אותך..

אם הם היו חושבים על זה יותר מדיי

או על כל דבר כבר לא הייתה סדרה. זה אחד הדברים שכשחושבים עליהם זה הורס ;) אבל אל תשכחי שהוא יכול להגיד לה לברוח איתו..

sweet fairy

New member
אחלה פרקקקקקקקקקקקקק

אהבתי מאוד ..... זה ממש נחמד להיות שקוע כל כך בסידרה עד ששוכחים שזה לא מציאותי בכלל כשנגמר הפרק

TAL 8

New member
כןן..

יאלה בן..תגיד אם יעבירו אותו או לא.. אני מתה לדעת !

למעלה