Mushmom

reedgreenwhait

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo189.gifMushmom

הייתי שעה ב- Someone Else's House והוא לא הופיע... מתי/כל כמה זמן הוא מופיע?

Hasselblad

New member
שעה? אתה בטוח

היא מגיעה כל 45-50 אם לא שינו את זה.... ולא כמו המפלצות האיזוריות היא לא מגיעה בכל הערוצים באותו הזמן אלא לפי הפעם האחרונה שהרגו אותה

Guid

New member
אם כבר מאשמאם,

אני ברמה 41, אני אוכל להרוג אותה?

ReallyWrong

New member
חכה עם זה..

יש לה 20k חיים והיא מקפצת ועושה דמג' די גבוה, אני עם ה51 שלי לא מסתדרת איתה כל כך טוב חח אז אני ממליצה לחכות עוד קצת :)

Guid

New member
אני לא רוצה להטריח אותך, וזה גם לא

כזה דחוף לי, פשוט סתם רציתי לדעת אם אני יכול להרוג בוס~ XDD אני אקשיב לנועה ואחכה עם זה קצת... XDD

DONT WORRI

אה עושה נזק של 1.1 במקסימום לכל פגיעה נכון? זה בסדר אתה תסתדר אתה תרגיש טוב אחרי שתהרוג בוס לרמות גבוהות בהרבה כמו שתרגיד טוב כשתעשה סולו על אלישר ברמה 50 או סולו על פאפא כשיש רק קלריק ו ספירמן שמפספס שנישארו כדי לעשות HB , HEAL אבל זו כבר בעיה לרמות 56+ XD

deisy

New member
בהנסיס

מתחילים מתוך העץ שם ליד המונית.. לא היית אף פעם? תזכירי לי נלך יחד...
בעיקרון, הוא מגיע פעם ב 45-50 דקות כמו שסיון אמרה, צריך פשוט סבלנות לחכות לו, זה הכל...

eboy10

New member
פעם הסתובבתי עם מישהו שאמר לי לא לעשות כלום,

הוא הרג חזיר אחד בקומה אחת מעל הרצפה ולא נגע בכלום ותוך כמה שניות היא הופיעה. וכן, עשינו את זה בכמה צ'אנלים. אחרי זה אני ניסיתי לעשות את זה לבד וזה לא הלך לי אז אולי הוא עשה עוד משהו ולא שמתי לב. מה שכן, איפה שה ZMM, אני הורג פטרייה זומבית אחת והיא מופיעה.. קשה לי להאמין שזה צירוף מקרים שקרה בהרבה ערוצים ואני מניח שזה גם תלוי באיזושהי ספירת זמן.. אבל אני בטוח שיש איזה דרך ל'זרז' אותה.

הנה הסבר קטן

אם אתם רואים שהבוס כבר נימצא במפה סביר להניח שהתחילו להרוג אותה מתו\התנתקו באמצע הנה סיבה: כשאתה הורג מפלצת זה כאילו אומר לבוס הנה יש מישהוא במפה הזאת אבל בעצם .... עד שהבוס מזדמן שוב סביר להניח שמפה מילתה את כמות המפלצות שהיא יכולה להחזיק באופן טיבעי (ללא זימונים) לכן ברגע שאתה הורג מפלצת אתה מפנה מקום לבוס שכ"כ רוצה להיזדמן

abag111

New member
נצל"ש - שלום יש לי שאלה

אני לא כותב פה בדרך כלל אבל יש לי שאלה עכשיו שאני אשמח אם תענו הגעתי עכשיו ללבל 30 עם הווריור שלי, אני חושב שאני רוצה להיות Fighter אבל אני לא יודע איזה נשק מומלץ לקנות ואיזה בגדים, אשמח אם תעזרו לי קצת בזה. תודה רבה =]

למעלה