שאלון..

EagleGirl

New member
../images/Emo129.gifשאלון..

שאלון שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? כינוי: האם תקראי לבת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/ גיי/ ביי: רווק? אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: גיל: הגיל שאתה מתנהג: גיל שהיית רוצה להיות: גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש פירסינג? קעקועים? אובססיות? התמכרויות? איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? על סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שחקת "strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? בניסים? באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/ לסביות? מי החבר הכי טוב שלך? מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי ביישן? הכי מצחיק? הכי חמוד? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הכי outgoing? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? מי החבר שלך שגר הכי רחוק? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שחשבת עליו? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שדיברת איתו במסנג'ר? שראית? שאיבדת? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? מה מטריד אותך עכשיו? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה משועמם כרגע? האם אתה עייף כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה בודד כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? תמונה שלך.

EagleGirl

New member
חלק א

שם: סיון האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? לא.. אבל זה יוצא שילוב של השמות של אמא שלי וסבתא שלי.. זיוה וסוזן. כינוי: טורקיה האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? יצחק.. לא תודה.. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? לא חושבת על החלפת שמות. אוהבת תשם שלי... האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? סיון ו-סיוון.. מעדיפה סיון. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אני בדרך לזה.. אני רוצה סיון טורקיה ולא השם משפחה הנוכחי. מין: נקבה סטרייט/ גיי/ ביי: סטרייטית רווק? רווקה מהצד... אם לא, רוצה להיות? ... תאריך לידה: 30.7.88 גיל: 16 וחצי עוד 4 ימים הגיל שאתה מתנהג: 23 גיל שהיית רוצה להיות: 20 גובה: 165 צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן.. צבע שער: חום עם גוונים בלונד.. אוהב אותו? כן.. ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שמאליתתתת חיות מחמד? 5 חתולים מה העבודה שלך? סטאנדפיסטית... יש פירסינג? עגיל באוזן שמאל קעקועים? אין אובססיות? טורקיה וסטאנד אפ התמכרויות? טורקיה וסטאנד אפ איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, ספרדית, טורקית. ציטוט מועדף/ מוטו: "מה אני מורה?!" נדב הנפלד. האם אתה חי את הרגע? יאפ יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן.. לשתות.. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? הופעה טובה אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? סקס סמים ורשף לוי אלוהים מה הפחד הגדול ביותר שלך? לא להצליח. אתה יודע לשיר? קצת.. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא.. אלב אני יודעת לעשות חיקוי של אדם שרון האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משתדלת לימודים... אבל גם חברים וסטאנד אפ אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? מפחיד - לא להצליח.. שונאת: גיל.. האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה.. יש לך יומן/ ג'ורנל? יומן בצפר.. מה החולשה הכי גדולה שלך? דומיות??? מה החוזק הכי גדול שלך? אנרגיות על הבמה.. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? גיל!!! ומשפרת דיקציה... אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? משהו שעשיתי: השקעתי יותר יותר מדי בסטאנד אפ וביצאות במקום בבצפר. שלא עשיתי: לא למדתי כמו שצריך לבגרות בספרות אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? גם עכשיו הם טובים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לשון.. לדבר נכון.. יש לך ביטחון עצמי? כן. האם אתה: מעשן? לא על סמים? על אלכוהול או סתם מסטולה נורמלי.. קורא עיתון? ידיעות/מעריב/פנאי פלוס/רייטינג מתפלל? לא... פעם הייתי קוראת תפילת הצלחה לפני הופעות.. הולך לבית כנסת? פעם אחרונה בבית כנסת לפני שנתיים וחצי בערך. מדבר עם זרים? כן... גם עובדים זרים... ישן עם בובות פרווה? לא... יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אמממ.. חחח עד שעושים חרם/רוצחים/מרביצים מכות רצח. נוהג? עוד מעט בעזרת השםםם אוהב לנסוע מהר? אני אסע כמו שצריך.. אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? ברור אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? אולי היית מאוהב? דלוקה יותר מדי... היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? נקע עברת ניתוח? ברגל ברחת מהבית? לחצי שעה חח.. סתם לא ברחתי אבל סתם לא הודעתי שאני נוסעת רחוק שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? 20 פעמים ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? דיי דייי נשארת ער כל הלילה? כן... איזו מטורפת אני, אני לא רואה בעיניים לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן... נוש2X ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? ג'וקים חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? איכססס לאאא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? חחח כל יום הרגת חיה בטעות? לפעמים הורגים נמלים? הרגת חיה בכוונה? ג'וקים ונמלים ועוד דברים מעצבנים שמתהלכים לי מתחת לרגליים סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אולי גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? בשניהם וגם בעיתון היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? לא בניסים? כן באסטרולוגיה? כן בקסם? כן באלוהים? רשף לוי? בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא.. במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא שראיתי... באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? נגיד.. בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? רשף לוי הוא ממין זכר לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לבית העלמין.. יש לך חברים הומואים/ לסביות? אייל זמירררר מי החבר הכי טוב שלך? נעיימה מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? נעיימה נו גם ליהי דפנה ויעל מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? חיים אלמקיס- לעלות קצר וקולע ולא לקצר סתם נושאים מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? ליהי ודפנה ויעל... רק תעלו יחה וכל שורה שנגיד נמצא גם פאנץ' לעניין מי החבר שלך: כרגע אין... שאתה מכיר הכי הרבה זמן? נעיימה הכי מעט זמן? תכלס את ליהי/דפנה/יעל אני מכירה קצת זמן הכי ביישן? נעיימה הכי מצחיק? כל החבר'ה הסטאנפדיסטים שלי... הכי חמוד? יש המוןןןןןןןן כל האחים החמודים שלי הכי קרוב? האחים שלי: עידן, יוסי, יוני הכי מוזר? רן אפלברגגגג הכי חכם? יש.. לא יודעת.. כל פעם מישהו סטלן מוציא משהו חכם מהפה.. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? כל החבר'ה מטורקיה. הכי נחמד? כולם נחמדים על כולם אני מתה הכי outgoing? ליהי/דפנה/יעל הזמר הכי טוב? ירמי קפלן הכי רועש? נגיד שמנצור רועש

EagleGirl

New member
המשך

אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם כל מי שמסנג'ר/אייסי.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? ליהי/דפנה/נעיימה/יעל/סב על מי אתה סומך הכי הרבה?נעיימה מי מקשיב לבעיות שלך? החברםי הקרובים.. עם מי אתה רב הכי הרבה? תלוי חחחח.. לרוב לא רבה.. משחק מילים שביל בצד האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? אפשר להגיד שאצל אוהד האם החברים שלך מכירים אותך? כן מי החבר שלך שגר הכי רחוק? עידן ודדי- חיפה, הראל - אשקלון האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? יעל/דפנה/ליהי יודעות... שצחקת עליו? צחקתי על זה שחירבשו תשם משפחה של יוסי מטרבלוס לאוראנוס.. מה קשוררר שהלכת איתו לקניות? אמא - אחרי הכל הכרטיס אצלה ששבר את הלב שלך? איי איי איי שאיכזב אותך? איי איי איי שגרם לך לבכות? לא זוכר לי על האחרון שגרם לי לבכות אבל בכיתי על משהו אחר לפני כמה שבועות ששימח אותך? איי איי איי שחשבת עליו? איי איי איי שראית איתו סרט? נעיימה שדיברת איתו בטלפון? יעל שדיברת איתו במסנג'ר? עידן שראית? עידו שאיבדת? אלון מה אתה לובש כרגע? גופיה, חולצה ארוכה, סווטשירט, ג'ינס של דפנה. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? במקלדת מה מטריד אותך עכשיו? איי איי איי ולימודים איזה ספר אתה קורא? לא קוראת ספרים.. מה יש על הפד לעכבר שלך? חנות מחשבים תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: איי איי איי לא לעניין האם אתה משועמם כרגע? לא האם אתה עייף כרגע? לא ממש האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה בודד כרגע? כן, אמא לא פה.. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן, כלא 6... אין מסיבה תמונה שלך.

אניאניאני../images/Emo3.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

שם: רוני האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? נופ כינוי:
האם תקראי לבת שלך על שמך? ממש לא..
אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? נראה לי אותו שם..בעע אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? אוו...הרבה חברות...
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא.. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא נראה לי
מין: נקבה סטרייט/ גיי/ ביי: סטרייט רווק? כן אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 14.11 גיל: 15 הגיל שאתה מתנהג: לא יודעת
גיל שהיית רוצה להיות: לפעמים בא לי להיות קטנה ולפעמים גדולה
גובה: 170 +- צבע עיניים: חום שחור.. אוהב אותו? לא צבע שער: חום שחור אוהב אותו? לא ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימינית חיות מחמד? כלבה
מה העבודה שלך? אין יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות?
התמכרויות? מחשב,שוקולד,ערמונים
איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, ומבינה ספרדית-קשה לי לדבר אבל. ציטוט מועדף/ מוטו: תן חיוך הכל לטובה
סתם.. פשוט בזמן האחרון הגעתי למסקנה שאני נוטה להיות אופטימית
האם אתה חי את הרגע? מנסה יש לך סודות? נראה לי שכן...
אתה שונא את עצמך? לא שונאת... לא אוהבת האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא ממש יש לך הרגלים רעים? כן
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אממממ לא יודעת :| אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? לא יודעת
מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאבד אנשים שקרובים לי... אתה יודע לשיר? לא
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?
האם אתה מתבודד? לא ממש... למרות שאם יוצא לי אני כן טיפה... זה כייף לפעמים להיות לבד.. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? המשפחה והחברים אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא בטוח האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים כן
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? מפחיד? לא... אבל יש הרבה דברים בי שמעצבנים אותי האם אתה פסיבי או פעיל? לא יודעת יש לך יומן/ ג'ורנל?
ג'ורנל זה מצחיק...
מה החולשה הכי גדולה שלך? שאפשר לפגוע בי בקלות מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אמממ...אולי יותר ביטחון עצמי... אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? ממש לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן...יותר מדי דברים אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? אמממ בסדר
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? יש לי עוד זמן לחיים
אני מקווה...
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? נראה לי את הגובה..:| ומה הכי פחות אוהב? הרבה
אתה חושב שאתה נראה טוב? מממ.. לא משהו יש לך ביטחון עצמי? ככה ככה לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?
האם אתה: מעשן? לא על סמים?לא:| קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? לפעמים
ישן עם בובות פרווה? הם על המיטה... ואני מורידה אותם בלילה
יוצא לטיול בגשם? כןן
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לפעמים...חחחח נוהג? לא
אוהב לנסוע מהר? ^ אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לפתוח את הסטנר 5 פעמים\מצח\ברך נחשב?
עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא רציניות... אולי מאח שלי הקטן... מזמן...אבל תמיד ניצחתי
החטפת מכות למישהו? כן
^ התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? נראה לי שכן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? אמממ...כן.. בערך ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא:| חשבת שאתה משתגע? אתמול:| נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? נמלה?
הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן
גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? אמממ לא היתה לך התמוטטות עצבים? נראה לי שכן...בערך..לא רצינית
קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? לא בניסים? לא באסטרולוגיה? לא בקסם? רוצה להאמין באלוהים? לא ממש בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? בלי הרע לא רואים את הטוב
במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין?
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר
יש לך חברים הומואים/ לסביות? לא שהם סיפרו לי שהם כאלה.. מי החבר הכי טוב שלך? עדן מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אמממ... עדן,אופיר,הילה,ספיר,אורציק.. אולי עוד כמה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת כרגע מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? חחחחח כל מיני בדיחות אישיות עם חברים
מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ספיר הכי מעט זמן? אמממ לא יודעת... את כל החברים שלי אני מכירה לפחות מכיתה ז'... גם אם אז לא הייתי הכי חברה שלהם.. הכי ביישן? אין לי חברים ביישנים
הכי מצחיק? אוו...רוב החברים שלי
הכי חמוד? כולם
הכי קרוב? כולם הכי מוזר? אמממ... לא משנה
הכי חכם? אמממ...נועה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? כל מי שלא קרוב אליי
הכי נחמד? כולם
הכי outgoing?
הזמר הכי טוב? עדן הכי רועש? כולם
האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא:| אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? נראה לי נעמה...חחחח
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עדן על מי אתה סומך הכי הרבה? על רוב החברים שלי מי מקשיב לבעיות שלך? מי שאני מספרת לו אותם
עם מי אתה רב הכי הרבה? לא רבה הרבה עם חברות האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד...לרוב
האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? אמממ... בבית שלי
האם החברים שלך מכירים אותך? כן...
מי החבר שלך שגר הכי רחוק? המממ... אנשים מהערבה ומרמת הגולן
האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן! אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לא יודעת...אני מקווה שכן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לא רוצה להרוג אנשים>< שצחקת עליו? עדן
שהלכת איתו לקניות? אמממ... נראה לי שאמא...חחחח ששבר את הלב שלך? לא יודעת שאיכזב אותך?
שגרם לך לבכות? לא מישהו מסויים...יום מסויים...את

המשך../images/Emo3.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

ששימח אותך? לא יודעת.. אני רוב הזמן שמחה
שחשבת עליו?
שראית איתו סרט? לא זוכרת:| שדיברת איתו בטלפון? עדן שדיברת איתו במסנג'ר? נעמה שראית? הילה ואמא
שאיבדת? :| מה אתה לובש כרגע? מכנביים מכוערת וחולצה של בצפר
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? במצח
מה מטריד אותך עכשיו? בוחן בלשון
איזה ספר אתה קורא? פרא\גבי ניצן
מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי כזה
תמיד הם מרגיזים אותי ואני מעיפה אותם
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:
האם אתה משועמם כרגע? לא האם אתה עייף כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה בודד כרגע? כן..
אבל עוד מעט באות אליי 2 חברות
האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא תמונה שלך. חייבת?
העע...טוב נו..

שכחתי תמונה../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

בע. אני ואורציק מהטיול האחרון שהייתי בו
אורציק אם את רואה את זה-סורי שלא שאלתי אותך אם אפשר לשים...חחחחח אבל את חמודה פה

הנני כאן!

שאלון שם: ליהי האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? כן על שם הבת של התקליטן החנון שהיה בחתונה של אמא ואבא כינוי: ציצים? האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? ארתור! המלך ארתור! אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? סיאן האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן אנשים שוכחים את החלק השני וקוראים לי "לי" אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? ברור! מין: אין....סתם חחח נקבה סטרייט/ גיי/ ביי: סטריט רווק? כן נו מה אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 23 במרץ גיל: 19 הגיל שאתה מתנהג: 30 גיל שהיית רוצה להיות: 22 אבל בעצם אני ממצה כל גיל אז סבבה גובה: 164 צבע עיניים: ירוק אוהב אותו? כן צבע שער: עכשיו חצי אדום חצי חום שחור אוהב אותו? אם אני יאמר לא דפנה תהרוג אותי ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שמאלי בכתיבה ימני בהרבה דברים אחרים אבל גם שמאלי יו הסתבכתי חיות מחמד? שול כלבה מה העבודה שלך? חנות למבוגרים בלבד יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? הו הו אבל נתמצת לסטאנדאפ התמכרויות? קולה וסטאנדאפ איזה שפות אתה דובר? אנגלית עברית 2וחצ מילים בצרפתית בפרטוגזית ובגרמנית ציטוט מועדף/ מוטו: "מכאן, מהמרמור בא הסטאנדאפ" האם אתה חי את הרגע? דפנטלי יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? באנגלית כן בעברית לא יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? ציצים ומצחיקה אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? מכל הרע בא הסטאנדאפ מה הפחד הגדול ביותר שלך? שלא אצליח בתחום שאני רוצה אתה יודע לשיר? לא ממש האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? הרבה לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אני אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? ברור אני מגניבה מקושרת מצחיקה עם ציצים האם אתה פועל בפזיזות? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? מפחיד אותי שלא תקראו ואם קראתם תגיבו האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל יש לך יומן/ ג'ורנל? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? גברים מה החוזק הכי גדול שלך? הציצים אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לא חושבת על משו כזה אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? לא מתחרטת, גם שעושים משו רע לומדים ממנו הכי הרבה אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שהם חרא מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ציצים ומה הכי פחות אוהב? ציצים אתה חושב שאתה נראה טוב? כן למה לא יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אקווה מן! חחח סתם לא אמממ טום הנקס בפאנץ ליין האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים? כן וגם לוקחת סוכריות מהם ישן עם בובות פרווה? כן המון לא יכולה בלי (בובות פרוה, א' נחשב? דפנה סיון ויעל הבינו) יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן לא זוכרת מה אבל בטוח שכן היית מאוהב? לא בטוחה היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן!!!!! עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? כן (עם סלב!) חטפת מכות? כיתה ו מכות עם פלסטלינה לכל עבר נחשב? החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן! ישנת מחוץ לבית? לאחרונה יותר מדי חשבת על התאבדות? כן למה לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן (דפנה?) ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן, חופשי (אני לא מבינה הם ביחד במיטה וכלום לא קורה...סיון הבינה) ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? נגיד וכן אני יגיד כאן? טוב הזמן להתוודות אני כל יום רוצחת איזה 5 מקקים בממוצע ואני לא דורכת עליהם אלא מענה אותם בקצת קי800 שימותו לאט לאט חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן!
הרגת חיה בטעות? נמלה הרגת חיה בכוונה? מקקים סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? אפשר לומר היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? אני נורא רוצה היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? כן בניסים? כן באסטרולוגיה? כן בקסם? כן באלוהים? לא בשטן? כן בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן כל דבר קטן אני מבקשת משאלה למה לא אין מכסה באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אני לגהנום לא יודעת מה איתכם אבל אני מארגנת מסיבה אני היטלר והחבר הכי טוב שלי וכולכם מוזמנים יש לך חברים הומואים/ לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? דניאל מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? דניאל ודפנה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? כלב מחופש and thats all i can say מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? הוווו אסף הראל הווו ובכלל בדיחות בעולמנו של סיון דפנה יעל ואני מי החבר שלך: ? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? נופר הכי מעט זמן? רוני הכי ביישן? אין הכי מצחיק? דניאל הכי חמוד? אורן הכי קרוב? דניאל ודפנה הכי מוזר? אורן הכי חכם? שגיב שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? חוי וג'ון הכי נחמד? אין לי חברים נחמדים אני מתחברת רק לחולירעות שונאי אדם מצטערת אבל בכל אופן היתי אומרת אדם הכי outgoing? דפנה הזמר הכי טוב? סטיבן! הכי רועש? סיון (הצחוק) האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אורון עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? דפנה ודניאל על מי אתה סומך הכי הרבה? דניאל ודפנה ואולי סיון תלוי במה מי מקשיב לבעיות שלך? דניאל ודפנה עם מי אתה רב הכי הרבה? יניב האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לפעמים וחבל בבית של מי היית אחרון? רוני ששון האם החברים שלך מכירים אותך? תלוי מי מי החבר שלך שגר הכי רחוק? חוי ופאולו בפורטוגל וג'ון באנגליה אה ומליסה בארהב האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? למי אכפת מה מקובל ומה לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? ש' שצחקת עליו? סיון שהלכת איתו לקניות? הו הפעם האחרונה שעשיתי קניות היתה כל כך מזמן ששבר את הלב שלך? שבר שבר או בקטנה? אם בקטנה אז א' שאיכזב אותך? א' שגרם לך לבכות? ש' (מצטערת על הסודיות זה בעיתי) ששימח אותך? ברלד שחשבת עליו? סטיבן (איזה כיף שהוא לא יכול לקרוא) שראית איתו סרט? אמא ואחות, כמה עצוב שדיברת איתו בטלפון? ברלד שדיברת איתו במסנג'ר? עופר חזון שראית? רוני ששון שאיבדת? מזה חצי שקל? תמונה שלך.

חלק ב'

מה אתה לובש כרגע? מכנס מפוספס וחולצה לא שלי (של א') באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? במקלדת מה מטריד אותך עכשיו? הגרון כואב לי איזה ספר אתה קורא? כרגע כלום מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי עכבר יש לי לבטופ תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: כואב, עיפות, מרמור, שעמום קל האם אתה משועמם כרגע? מעט האם אתה עייף כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה בודד כרגע? לא כרגע האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן אנשים תקצרו את השאלונים שלכם אלוהים!

EagleGirl

New member
יא בת זונה..

אהבתי תקטע של הציצים...(כינוי) הסוכריות מזרים בובת פרווה א' עם מי שיחקת סטריפ פוקר?? את מדי פעם מדברת גם איתי בלילהה... שואה... ממתינה שניםם ישנה במיטה עם המין השני ולא קרה כלום חחחחח. ישנת גם איתי ולא קרה כלום בקשר למקקים תמסרי להם ד"ש.. מזכירים תקטעים של שחר הצחוק שלי הכי רועש?!?! מה פתאוםםםם הכל בגלל הלהקה.. חח איזה מצחיק עשו חיקוי שלי אתמול כמה עלוב... על מה צחקת עלי??

צחקתי על הסרטים שלך

הבנת את הא'? וכן מדברות אבל לא כמו עם דפנה או דניאל שזה עד שאין אוזן (מטלפון לא פלאפון)

dk6

New member
הייית חושפת את שמו אבל לא מתאים

ובנושא שונה לגמרי ראית הרצועה עם רועי לוי? נכון הכלב מצחיק?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח

EagleGirl

New member
אהה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו הבנתי למה ליהי צחקה.. יוו איזו עלובה אני.. תזכרו לרענן לי תזיכרון בשישי... יוו חודש עלוב ומסריח תאמינו לי.. שייגמר כבר ביומולדת וחצי שלי.. הבנתי שתצטרכו לדחות תמתנה שלי בכמה ימים.. החלטתי להעביר את הפוסטר של רשף בכללל הקאמל-צוותא ושכולם יחתמו לי עליו עם הקדשה

למעלה