שאלון..

אני

שם:אביטל האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו?כן כינוי:אבי,אבילוסית האם תקראי לבת שלך על שמך?לא..זה היה קצת מוזר אם לי ולבת שלי היה אותו שם,לא? אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?לא יודעת אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה?מאיה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?כן...<טל?מיטל?רויטל?אורטל?אהה...אביטל!> אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?לא חושבת מין:נקבה סטרייט/ גיי/ ביי:סטרייט רווק?כן תאריך לידה:חסוי
גיל:16.7 הגיל שאתה מתנהג:אני חושבת ש18 גיל שהיית רוצה להיות:מעל 18 <
> גובה:1.55 צבע עיניים:חום אוהב אותו?כן צבע שער:טבעי-חום כהה,כרגע גם עם גוונים של חום בהיר אוהב אותו?את הצבע דיי,את השיער ממש לא ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):שמאלי חיות מחמד?יש...כלב מה העבודה שלך?אין יש פירסינג?לא קעקועים?לא אובססיות?בהחלט התמכרויות?כן <עיפרון שחור
קולה
פירות
> איזה שפות אתה דובר?עברית אנגלית וקצת ספרדית ציטוט מועדף/ מוטו:ציטוט:"צרות רבות היו לי בחיי,מקצתן קרו באמת". מוטו-"מה שצריך לקרות,יקרה". האם אתה חי את הרגע?לא ממש יש לך סודות?לא אתה שונא את עצמך?לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?כן יש לך הרגלים רעים?לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?שאני חמודה/יפה אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו?אין לי מושג מה הפחד הגדול ביותר שלך?סרטן אתה יודע לשיר?את רוב השירים האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?לא האם אתה מתבודד?לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?האנשים הקרובים אלי אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?אני חושבת האם אתה פועל בפזיזות?לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?לא האם אתה פסיבי או פעיל?רוב הזמן פעילה יש לך יומן/ ג'ורנל?יומן מה החולשה הכי גדולה שלך?אנשים שאני אוהבת מה החוזק הכי גדול שלך?לא יודעת אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?יותר אסרטיביות אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?אמממ ככה ככה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?חברים זה אחד הדברים הכי חשובים מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?עיניים שפתיים ואוזניים ומה הכי פחות אוהב?בעיקר שיער אתה חושב שאתה נראה טוב?לפעמים יש לך ביטחון עצמי?לפעמים לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?מבחינת אופי לא יודעת,מבחינת מראה אמרו לי שאני דומה לבקי גריפין<חח הלוואי>,למילי מקטנטנות,למורן גרוס ולזאת שמשחקת את הדמות הראשית ב"יומני הנסיכה" האם אתה: מעשן?לא על סמים?לא קורא עיתון?כן מתפלל?כן הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים?כן ישן עם בובות פרווה?לא יוצא לטיול בגשם?לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?כן נוהג?לא אוהב לנסוע מהר?כן אוהב את הקול שלך?כן האם אי פעם: פגעת בעצמך?לא יצאת מהמדינה?כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא היית מאוהב?כן היית על סמים?לא שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי?לא <טפו טפו טפו> עברת ניתוח?לא <טפו טפו טפו> ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"?כן חטפת מכות?לא החטפת מכות למישהו?לא התחילו איתך?כן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?כן אבל לא חשבתי להתאבד בעצמי נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?לא דיברת בטלפון כל הלילה?רוב הלילה ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן ישנת כל היום?רוב היום הרגת מישהו?לא חשבת שאתה משתגע?בזמן האחרון זה קורה לי הרבה נישקת מישהו מאותו מין?לא בגדו בך?כן היה לך חלום שהתגשם?בערך עברת על החוק?לא פגשת מישהו מפורסם?כן הרגת חיה בטעות?נמלה? הרגת חיה בכוונה?נמלה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא חושבת גנבת משהו?לא היית ברדיו/ טלוויזיה?נראה לי היתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים?עוד לא סגורה על זה בניסים?כן באסטרולוגיה?כן בקסם? באלוהים?לא בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות?עוד לא סגורה על זה במזל?כן באהבה ממבט ראשון?כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כן במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?לא ראיתי כוכב נופל אבל אם אני אראה אני אבקש משאלה באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא סגורה על זה בדת מאורגנת?לא אתה חושב שלאלוהים יש מין?כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?גלגול נשמות יש לך חברים הומואים/ לסביות?לא מי החבר הכי טוב שלך?אירית ואורלי מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?^ מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לא יודעת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מזתומרת בדיחה פנימית?o_O האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?אורלי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?אורלי ואירית על מי אתה סומך הכי הרבה?הרבה אנשים מי מקשיב לבעיות שלך?כל מי שאני מכריחה לעשות את זה
עם מי אתה רב הכי הרבה?לא יודעת האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?כן בבית של מי היית אחרון?דודי האם החברים שלך מכירים אותך?כן מי החבר שלך שגר הכי רחוק?אוורלי האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?ממש לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? יש ויש מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?אין שצחקת עליו?אין שהלכת איתו לקניות?אירית ששבר את הלב שלך?מי שצריך לדעת יודע שאיכזב אותך?אותו אחד ממקודם שגרם לך לבכות?^ ששימח אותך?^ שחשבת עליו?^ שראית איתו סרט?אירית שדיברת איתו בטלפון?אירית שדיברת איתו במסנג'ר?סיון <לא מהפורום> שראית?אמא שאיבדת?ידיד שלי מה אתה לובש כרגע?חולצה שחורה עם קפוצ'ון ומכנסיים אפורות עם פסים שחורים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?עם הרגליים אחת בשניה מה מטריד אותך עכשיו? איזה ספר אתה קורא?אין מה יש על הפד לעכבר שלך?אין לי פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה משועמם כרגע?לא האם אתה עייף כרגע?קצת האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?כן האם אתה בודד כרגע?לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא

אני , כי משעמם ועצוב לי

שם: יערה האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? לא:\ כינוי: יש לי הרבה..חיבוקי/קרמר/טיפטיפ/יערולה..וכ'ו.. האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? דניאל
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? דניאל
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? נופ אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? כע מין: נקבה סטרייט/ גיי/ ביי: ביי רווק? כן:( אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 26.6 גיל: 14 הגיל שאתה מתנהג: 16 גיל שהיית רוצה להיות: 16 גובה: 1.65 צבע עיניים:חום אוהב אותו?לא צבע שער: חום אוהב אותו? לא ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? יש מה העבודה שלך? ני עוזרת באולפני ערוצ 10..בעיקר בתוכנית אודטה יש פירסינג? לא:( קעקועים?לט אובססיות? כן התמכרויות? כן איזה שפות אתה דובר? טיפה מכל דבר ציטוט מועדף/ מוטו: 'חיה עכשיו כי מחר..יהיה כבר מאוחר מידי' האם אתה חי את הרגע?כן יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? כן:( האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? דודות:'הוו יערה כמה שאת רזית' |כוסעמק| אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו?בלע! מה הפחד הגדול ביותר שלך? הוא כבר מתגשם..להיות לבד:( אתה יודע לשיר? נופ האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לצערי. האם אתה מתבודד?כן , לצערי. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? טלי
אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא האם אתה פועל בפזיזות? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?הכל:\ האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? שוקולד
מה החוזק הכי גדול שלך? איחן תגובה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הייתי עושה תצמי יותר רזה.. זה בהחלט היה פותר כמה דברים.. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? תמיד להיות עצמך מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את הפה השרליל שלי=] ומה הכי פחות אוהב? אמרתי כבר אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? בגובה הדשא. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אני לא גיברוה ולא מתיימרת להיות אחת כזאת האם אתה: מעשן?כן על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל?לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה?*אין תגובה* יוצא לטיול בגשם? כע מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כע נוהג? הלוואי אוהב לנסוע מהר? .. אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כע..קטשופ רולז היית מאוהב? כע היית על סמים? כע שחית בעירום? כע היה לך מקרה חירום רפואי? ממ היה פעם אחת אבל אנלאדעת ... עברת ניתוח? לידה? ברחת מהבית? כע שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כע החטפת מכות למישהו? כע התחילו איתך? כע היית על במה? כע ישנת מחוץ לבית? כע חשבת על התאבדות? כן , לצערי.. נשארת ער כל הלילה? כע לא אכלת יום שלם?כע דיברת בטלפון כל הלילה? כע ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כע ישנת כל היום? כע הרגת מישהו?פיזית לא..נפשית כן.. את עצמי. חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא..:\ בגדו בך? כע היה לך חלום שהתגשם?כע עברת על החוק? כע פגשת מישהו מפורסם?כע הרגת חיה בטעות? זבוב? הרגת חיה בכוונה? זבוב? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו?כע היית ברדיו/ טלוויזיה? כע היתה לך התמוטטות עצבים?כע קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כע האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? כע בניסים? כע באסטרולוגיה? כע בקסם? כע באלוהים? לא בשטן? כע בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כע במזל? כע באהבה ממבט ראשון?כע ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן. במכשפות? כע האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אנחנו נשארים באותו המקופ יש לך חברים הומואים/ לסביות? כע=] מי החבר הכי טוב שלך? טלי מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אוזן מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? ממ הרבה מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? חיה את היומ מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? טוניה הכי מעט זמן? לאדעת הכי ביישן? לאדעת הכי מצחיק? הכי חמוד? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? רומיק שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? מאיה. הכי נחמד?טלי הכי outgoing? טלי הזמר הכי טוב? נחומי הכי רועש?נחומי האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כע אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? טלי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? טלי על מי אתה סומך הכי הרבה?טלי מי מקשיב לבעיות שלך? טלי עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כע בבית של מי היית אחרון? של המורה שלי לגיטרה האם החברים שלך מכירים אותך?רובם לא מי החבר שלך שגר הכי רחוק? וואו יש לי חברים מכל מיני ישבוים אז אין לי מושג האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? ממ לאחורנה אני לא בקטע של בחורים..:\ אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לפעמימ מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אני שצחקת עליו? אני שהלכת איתו לקניות? נעמ ששבר את הלב שלך?טלי שאיכזב אותך? מאיה שגרם לך לבכות? מאיה ששימח אותך?טלי שחשבת עליו? טלי שראית איתו סרט? נעמ שדיברת איתו בטלפון? ספיר =] שדיברת איתו במסנג'ר? ספיר שראית? אמא שאיבדת? אותי. מה אתה לובש כרגע? מכנס האנס שחור מתרחב מעליו מכנס האנס אפור עכבר קצר וחולצה לבנה של בליינד באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בשער מה מטריד אותך עכשיו? למה טלי לא באה לישון אצלי מחר=[ איזה ספר אתה קורא? 'על גופתה של אמא' מה יש על הפד לעכבר שלך? שחור? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:בא לי למות עכשיו ומיד! האם אתה משועמם כרגע? טיפה האם אתה עייף כרגע? כע האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? כע האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה בודד כרגע?כע האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כע תמונה שלך.

Silly A

New member
תשובון.

שם: איליה שימנוביץ' האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? על שם סבי המנוח. כינוי: סילי איי\ שביליא\ יא חתיכת שמוק מה אתה עושה עם חברה שלי\אחותי. האם תקראי לבת שלך על שמך? וואלה בחורה שקוראים לה איליה, נשמע נחמד. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אירנה
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? לא הייתי מחליף. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? שם המשפחה כן, השם הפרטי רק על ידי המורה החדש שלי לתנ"ך. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? כשנגיע לנהר, נחצה אותו. מין: זכר מצוי סטרייט/ גיי/ ביי: ישר כסרגל רווק? תפוס. אם לא, רוצה להיות? נה אה. תאריך לידה: 19.11.1988 גיל: 16.2 הגיל שאתה מתנהג: תלוי באילו תחומים... בחלק 10, בחלק 30, כמעט ולא מתנהג כמו בן 16. גיל שהיית רוצה להיות: 14-15. גובה: מטר שבעים והרבה. מתקרב לשמונים לא חושב שעברתי. צבע עיניים: חום. אוהב אותו? לא מתלונן. צבע שער: שטני. אוהב אותו? לא מתלונן. ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): עושה הכל יותר טוב ביד שמאל, יותר נוח לי ביד ימין. חיות מחמד? גולדן רטריבר. מה העבודה שלך? בעיניים. יש פירסינג? נופ. קעקועים? נופ. אובססיות? לא מוגדרות. התמכרויות? חיבוקים. איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, רוסית, דה שיזל לנגוויזל. ציטוט מועדף/ מוטו: God Loves Ugly. האם אתה חי את הרגע? כן, לא מתוך בחירה, אני פשוט עצלן מדיי לתכנן. יש לך סודות? למי אין. אתה שונא את עצמך? להיפך. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא יצא לי להרהר בעניין, אז כנראה שנוח לי איתו. יש לך הרגלים רעים? כמה וכמה. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני מצחיק, ושאני חמוד - יענו, 2 מחמאות של מכוערים. GodLovesUgly. אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? לאדע איך היו קוראים לו במקור, אבל בתרגום זה היה משהו כזה: "מותק, השמוק בהפרעה מת מצחוק" מה הפחד הגדול ביותר שלך? להיות מהאנשים המתים האלה, שקמים בבוקר, לא עושים כלום ומתים. אתה יודע לשיר? ראפ נחשב? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? היה לנו קטע מצחיק פעם שהיינו מתחזים לאקסצ'יינג'-סטודנטס מחו"ל והייתי מדבר באנגלית... זה עשה רושם על כמה וכמה בנות, כנראה היינו טובים בזה. האם אתה מתבודד? כשצריך. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אני חושב שאהבה, לאו דווקא במובן הרומנטי, אהבה לחיים, אהבה לחבר'ה, אהבה לעיסוקים. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? או שהייתי החבר הכי טוב שלי, או שהייתי האויב הכי גדול שלי. תלוי באילו נסיבות הייתי נפגש עם עצמי. האם אתה פועל בפזיזות? כמעט ולא. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אין לי תחת. גם במובן הפיזי, וגם במובן המטאפורי. האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי באילו תחומים, לרוב פעיל. יש לך יומן/ ג'ורנל? נופ. מה החולשה הכי גדולה שלך? עצלנות. מה החוזק הכי גדול שלך? אני חד. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את החולשה הכי גדולה שלי. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? חושב שכן. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? לא. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? עמוק משהו... אין לי משהו ספציפי... מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שפת גוף אני חושב. ומה הכי פחות אוהב? אני רזה מדיי, ועצלן מדיי לשנות את זה. אתה חושב שאתה נראה טוב? לא בתאוריה, אבל יש לי קסם אישי לדעתי שמכפה על זה (או לפחות מנסה). יש לך ביטחון עצמי? כן. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? יהונתן הקטן. האם אתה: מעשן? לא. על סמים? לא. קורא עיתון? לא. מתפלל? לא. הולך לבית כנסת? לא. מדבר עם זרים? כן. ישן עם בובות פרווה? לא. יוצא לטיול בגשם? מדיי פעם. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא. נוהג? לא. אוהב לנסוע מהר? אדיש. אוהב את הקול שלך? כן.

Silly A

New member
המשך.

האם אי פעם: פגעת בעצמך? במכוון? לא. יצאת מהמדינה? כן. ברזיל. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא פיזית, אבל הייתה פעם התערבות על גלידת במבה ביתית שאכלתי. היית מאוהב? הייתי וגם עכשיו. היית על סמים? לא. שחית בעירום? כן, אבל ששש... היה לך מקרה חירום רפואי? כן. התקף אלרגי באמצע הלילה שלא יכלתי לנשום, עד היום לא יודע ממה זה. עברת ניתוח? כן. פוליפים. ברחת מהבית? כן. לא יכלתי להרדם בגלל כל מיני דברים שרצו בראש, אז נסעתי ב4 בבוקר לים, חזרתי ב7 וחצי. ההורים עדיין לא יודעים, אז ששש... שחקת "strip poker"? בקטנה. לא היו תוצאות מרחיקות. חטפת מכות? בדיוק אותה תשובה כמו לגביי הסטריפ פוקר. החטפת מכות למישהו? לא ממש. התחילו איתך? כן. היית על במה? כן. ישנת מחוץ לבית? כן. חשבת על התאבדות? לא. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? לא. דיברת בטלפון כל הלילה? לא. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? הרבה פעמים... יש לי ידידות מגניבות. ישנת כל היום? לא. הרגת מישהו? לא. חשבת שאתה משתגע? לא. נישקת מישהו מאותו מין? לא. בגדו בך? לא. היה לך חלום שהתגשם? לא זוכר חלומות, אני ישן שינה עמוקה מאז שאני זוכר את עצמי. עברת על החוק? אור אדום נחשב? פגשת מישהו מפורסם? תלוי את מי אתם מגדירים כמפורסם... הרגת חיה בטעות? נמלים. הרגת חיה בכוונה? יתושים. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא. גנבת משהו? לא שזכור לי. היית ברדיו/ טלוויזיה? כן. היתה לך התמוטטות עצבים? לא. קפצת בנג'י? כן. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא. האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? כן. בניסים? לא. באסטרולוגיה? לא. בקסם? לא. באלוהים? לא (גם אם הוא קיים אגב אני לא מאמין בו). בשטן? לא. בסנטה קלאוס? לא. ברוחות? לא. במזל? כן. באהבה ממבט ראשון? כן. ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן. במכשפות? לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא. בדת מאורגנת? לא. אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא יודע ולא איכפת לי. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אנחנו נכבים ומפסיקים לתפקד סופית. יש לך חברים הומואים/ לסביות? יש לי ידידות דו מיניות, נחשב? מי החבר הכי טוב שלך? יש לי שלושה. בואי. מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אמא שלי. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? היו הרבה, הכי טובות באו מאבא שלי החורג (ההורים שלי גרושים). מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? WTF? מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? נמרוד. מכיתה א'. הכי מעט זמן? חברה שלי נחשבת? פחות מחודש. הכי ביישן? אין לי חבר'ה ביישנים. הכי מצחיק? בוריס. הוא אחד משלושת החברים הכי טובים שלי. הכי חמוד? לא מגדיר חברים שלי כחמודים. הכי קרוב? שלושת החברים הכי טובים שלי. הכי מוזר? אני הכי מוזר בינינו... הכי חכם? או בוריס או יאן. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? יש לי חבר טוב בצפון הרחוק, שלא יוצא לנו להפגש יותר מדיי. הכי נחמד? בוריס. הכי outgoing? יאן. הזמר הכי טוב? WTF? הכי רועש? אנחנו עושים רעש במידה שווה. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? בוריס וחברה שלי. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אמא. אני לא טיפוס של טלפונים, ואותה אני מעדכן דיי הרבה. על מי אתה סומך הכי הרבה? הורים. מי מקשיב לבעיות שלך? כולם. עם מי אתה רב הכי הרבה? מורים, כלבות, ושאר כולירות. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא. בבית של מי היית אחרון? של החברה. האם החברים שלך מכירים אותך? כן. מי החבר שלך שגר הכי רחוק? ההוא בצפון. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לאחת מהן כן. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן. וזה מקובל ביני לבין בת זוגתי :) אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? כן. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? כלבה אחת מהכיתה שלי. עד עכשיו רוצה. שצחקת עליו? המורה שלי למחשבים. שהלכת איתו לקניות? חברה שלי. ששבר את הלב שלך? יש מישהי, מעדיף לשמור את זה לעצמי. שאיכזב אותך? וואלה גם את זה אני מעדיף לשמור לעצמי. שגרם לך לבכות? לא זוכר... ששימח אותך? אני שמח ברמת העיקרון, אז הכל משמח אותי. שחשבת עליו? חברה שלי. שראית איתו סרט? אמא שלי. שדיברת איתו בטלפון? אמא שלי. שדיברת איתו במסנג'ר? בוריס. חבר שלי. שראית? אחותי הקטנה פה איתי. שאיבדת? לא זכור לי. מה אתה לובש כרגע? מכנס ספורט וחולצה ארוכה של Parental Advisory. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בקצה פיני. איי יו, וואט דה פ'אק? מה מטריד אותך עכשיו? שום דבר. איזה ספר אתה קורא? ג'וזף הלר - משהו קרה. מה יש על הפד לעכבר שלך? צפרדע. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: ממש ממש ממש טוב לי. האם אתה משועמם כרגע? לא. האם אתה עייף כרגע? לא. האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? כן. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה בודד כרגע? לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן. לעידן רייכל החדש. בנזונה של אלבום. תמונה שלך.

NimaZ

New member
אני../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

שם: נעמה האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? לא כינוי: NimaZ, נעמוווולע, נמה, וכד' האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? לא יודעת... אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? כמעט כולן
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מזתומרת?
סטרייט/ גיי/ ביי: סטרייט רווק? יאפ
אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 19.5 גיל: 13 הגיל שאתה מתנהג: 13?
גיל שהיית רוצה להיות: 14
/18 גובה: 1.70 בערך צבע עיניים: חום אוהב אותו? את מה?
צבע שער: שחור אוהב אותו? הוא לעיתים נחמד
ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): *משננת את המילה* אני ימנית אבל אני פועלת כדי להיות אמבידקסטרוסית
חיות מחמד? לא
מה העבודה שלך? אצל אמא שלי
יש פירסינג? נופ קעקועים? נופ אובססיות? בטעח התמכרויות? בטעח איזה שפות אתה דובר? גרוזינית עתיקה, הודית מדוברת ועוד
ציטוט מועדף/ מוטו: "אני שונאת את השאלות האלה" האם אתה חי את הרגע? תגדיר מה זה... הממ... כן אני חיה הרגע. או שזה סתם מאוד מפחיד שאני עונה על השאלון
יש לך סודות? כע אתה שונא את עצמך? לא אוהבת. לא שונאת. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא בחופש הגדול
יש לך הרגלים רעים? כע איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "משוגעת"?
אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? "נעמה" או "מה יש לכולם מהשאלה הזאת?" מה הפחד הגדול ביותר שלך? עכסבישים גדולים כאלה
אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? נממ... לא?
האם אתה מתבודד? לעיתים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לחיות אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא בטוח תלוי מי הייתי האם אתה פועל בפזיזות? לא כ"כ האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כפות ררגליים:| האם אתה פסיבי או פעיל? פסיבית
יש לך יומן/ ג'ורנל? נופ מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת... אני משערת דברים עם קטשופ
*אהמאהמ* מה החוזק הכי גדול שלך? שאלה טויפשה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? גדול של כפות רגליים אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כע. לעיתים. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? בטעח אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? תליו מתי מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? "לא לענות על שאלונים כאלה"
אבל ברצינות זה "תמיד יש דרך" מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? אני אוהבת את הקריפיות בידיים שלי... ואממ... הרגליים שלי נחמדות
ומה הכי פחות אוהב? כפות רגליים
אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? תלוי איפה/עםמי. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? המהמהמהמ... ממש ממש ממשששש אין לי מושג האם אתה: לא.. אני את
מעשן? לא על סמים?לא קורא עיתון?לא מתפלל? לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים?!?!?!? ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כע מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?כע נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך?אני שונאת אותו כשאני מחלימה
האם אי פעם: פגעת בעצמך? !? יצאת מהמדינה? כע אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כע היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? נמ כע?! עברת ניתוח? הממ תפרים לא נחשב
ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו?לא התחילו איתך? לא היית על במה? כע ישנת מחוץ לבית?כע חשבת על התאבדות? כע [סתם תהיתי...
] נשארת ער כל הלילה? כע לא אכלת יום שלם? כע דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? המממ... כע??!?!?! ישנת כל היום? תגדיר יום:&quot
הרגת מישהו? בטעעחחעחעחעח
חשבת שאתה משתגע? כע נישקת מישהו מאותו מין?לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם?לא עברת על החוק??! פגשת מישהו מפורסם?כע הרגת חיה בטעות? כע הרגת חיה בכוונה? כע
[נמלה אנשים... נמלה
] סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה?כע היתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כע האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? כע בניסים? לא באסטרולוגיה?לא בקסם? אמן באלוהים? מסובך בשטן? ^ בסנטה קלאוס?לא ברוחות? לא במזל? כע באהבה ממבט ראשון? אני לא יודעת!
!
!
ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? מה יש לא להאמין?! במכשפות? אמן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כע באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?מסובך בדת מאורגנת? ?! אתה חושב שלאלוהים יש מין?כע לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לעמוד בתור יש לך חברים הומואים/ לסביות? לא שידוע לי מי החבר הכי טוב שלך? דניאל
מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? דניאל, ובנות דודות שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא יודעת מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? דניאל הכי מעט זמן? המהמהמ... גילי? הכי ביישן? אין הכי מצחיק? מור הכי חמוד? כולם
הכי קרוב?
הכי מוזר?
הכי חכם? ליאור
וגם דניאל
שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? ?! הכי נחמד? פפפפפפפ הכי outgoing? מה זה סימס?! הזמר הכי טוב? מאיה הכי רועש? לא יודעת האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? רונע נדמה לי
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אורי, דניאל, מאיגו על מי אתה סומך הכי הרבה? על כולםם?
מי מקשיב לבעיות שלך? מזתומרת?! עם מי אתה רב הכי הרבה? לא רבה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כע בבית של מי היית אחרון? מאיה האם החברים שלך מכירים אותך?לעתים מי החבר שלך שגר הכי רחוק? הממ...לא יודעת האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן! אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לא נראה לי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? נמ לא יודעת שצחקת עליו? מאיה שהלכת איתו לקניות? מלא זמן ששבר את הלב שלך? נמ שאיכזב אותך? נמ שגרם לך לבכות? נמ ששימח אותך? נמ שחשבת עליו? נמ [אין לי כח לשאלון
שראית איתו סרט? נמ שדיברת איתו בטלפון? מאיגו שדיברת איתו במסנג'ר? דניאל שראית? אמא שאיבדת? !?! מה אתה לובש כרגע? גינס וסווצ'ר של פוקס באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? משעינה את היד על הבטן מה מטריד אותך עכשיו? כלום איזה ספר אתה קורא? שניים: משקפת הענבר/פיליפ פולמן. אתה עומד למות/לי צ'יילד מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: בע בע בע בע בע האם אתה משועמם כרגע? כע האם אתה עייף כרגע? כע האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה בודד כרגע? כע
האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא תמונה שלך. מהמפגש

למעלה