עמוק בתוך האדמה

EveDark

New member
יש לי את כל הניתוחים של כל השירים

חוץ מ-romance, אם את צריכה ניתוחים.

קרניjack

New member
אני לא "צריכה" ניתוחים

היופי של זה לנסות להבין את השיר לבד לפי החיים של ג'רארד, שזה מעניין, וכמה שנשמע מוזר גם כיף. ועל הניתוחים שאת מדברת- את מדברת על האתר שניתח כל שיר בקצרה? אם לא ואם כן, תעלי את הניתוח שיש לך, למה לא=)

Love Bem

New member
שאלה!

למה מייקי קרא ללהקה My Chemical Romance-האהבה החימיקלית שלי? גם לא יש סיפור חיים מוזר כמו של ג'ר?

EveDark

New member
לא, זאת לא הסיבה.

למרות שיכול להיות שגם לא היה. הוא לקח את זה מספר שהוא קרא, הוא עבד בחנות ספרים, אם לא ידעת. שם הספר: Ecstacy: Three Tales of Chemical Romance" [האמת שאני די רוצה לקרוא אותו] מייקי אמר לג'רארד שאם ישימו my לפני ה-chemical romanceזה יהיה שם ממש טוב ללהקה, וחודש\ כמה חודשים אחרי זה, ג'רארד הקים את הלהקה.

EnchantedS

New member
איזה סוג של ספר זה? (ז'אנר ז"א..)

אחרי שתקראי תגידי על מה זה:)

EveDark

New member
אין לי מושג,אני צריכה לבדוק ולהזמין

ואי בטוח אפרסם על הספר :)

EveDark

New member
אין לי מושג לאיזה מהאתרים את

מתכוונת :) אם יש לך כתובת, אני אגיד לך אם כן או לא :) [או, הרבה סמיילים. מילא] התרגום שלי [נו, אחד שמצאתי. דקויות]: השיר מדבר על ניאוף\בגידה\ זנונים XD, ועל מישהו שמנהל רומן עם אישה נשואה. בישר זה כאילו הוא מאמיו שהיא תחזור אפילו אם היא מתה. "Crash the cemetery gates, in the dress you husband hates". זה כמו להגיד שהיא יכולה ללבוש את השמלה, רק כדי לעשות דווקא לבעלה. "And they found you on the bathroom floor". למצוא את האדם המסויים מת, אבל זה הבנאדם שהרג אותה, והעוצמה של הנשיקה שלה הוא מה שהיה לו כל כך קשה לבצע את הרצח. זה מה שהבנתי מהתרגום. הנה מה שתרגמתי ממנו- Cemetery drive- This song is about about adultery, and someone is having an affair with a married woman. In the song it's like he's believing she will come back even though she's dead. "Crash the cemetery gates, in the dress you husband hates". This like saying she can wear that dress, in order to spite her husband. "And they found you on the bathroom floor". That's finding this particular persons dead body on the floor. But it's the man who has killed her, and the collision of her kiss made it so hard for him to do it.

EnchantedS

New member
אבל זה סתם אתר שניתח או שהניתוחים

בטוח נכונים? כי זה לא ניראה קשור לא לג'רארד ולא לסיפור על האלף נשמות...

קרניjack

New member
אני לא כל כך הבנתי את זה:

למצוא את האדם המסויים מת, אבל זה הבנאדם שהרג אותה, והעוצמה של הנשיקה שלה הוא מה שהיה לו כל כך קשה לבצע את הרצח לא ברור מי זה מי- כאיךלו יש "3 שחקנים" בשיר הזה? ג'ר, האישה ומי שרצח אותה?

EveDark

New member
ג'רארד לא אמר שהשירים שילבו

אותו בהם. קשורים אליו, כן. for all we know, האישה והגבר יכולים להיות האלה מהסיפור שהוא הסביר עליו. השיר מופיע בסוף הדיסק, מה שמסביר את המוות של האישה- סוף הסיפור[אם לא, אז לא, לא הכי עקבתי אחרי הפרטים בסיפור, ושכחתי את מה שכתבת בדף הראשי של הפורום :\] ובקשר לאתר, הוא אתר כולל בקשר ללהקה, ואני די בטוחה שאלו לא 'סתם ניתוחים'. לרשום כאן את האתר? [אר, זה חוקי? או שאני צריכה לשלוח בהודעה פרטית?]

קרניjack

New member
חח בטח שאפשר לתת לינק לאתר

חוץ מסריקות/עיתונים/ליריקס אפשר לשים הכל. ונכון שהוא לא הדמות שבשיר, אבל הוא ה NARRTOR (מקווה שאייתי נכון
), הוא הדמות שמספרת את השיר. את מבינה למה אני מתכוונת.

EveDark

New member
ממ, בערך.

אני כבר מתחילה לאבד את עצמי בכל העניין הזה P: בכל מקרה- האתר: http://www.imnotokay.net/ אתר מעולה

EveDark

New member
כן, גם לי לא היה משהו ברור,אבל הנה

מה שאני חושבת. הוא רצח את האישה, למרות שהעוצמה של הנשיקה שלה גרמה ללהרוג אותה לדבר קשה, ואחר כך הוא התאבד בעצמו. ככה ש-למצוא את האדם המסויים מת-האדם שרצח אותה.

GUILTY

New member
רצח אותה???

אני חשבתי שהיא התעבדה. way down, mark the grave כאילו הוא אומר לה לסמן את הקבר - זה סימן למה שיקרה אחר כך (כאילו היא תמות) and they found you on the bathroom floor ואז כאילו הוא מצא אותה על הריצפה מתה staring down a loaded gun וזה כאילו הוא מסתכל על הרובה כאילו רוצה להתעבד אחרי שהיא מתה.

EnchantedS

New member
אני חושבת שהיא זו שהסתכלה על האקדח

כי הוא אומר singing song that make you slit your wrist, it isn't that much fun staring down a loaded gun יענו, היא זו שחתכה את הורידים והיא זו שהסתכלה על האקדח

למעלה