משחק חדש

Ophel McNeil

New member
השם שלי מפני הנשואים הוא יערה

כהן.... (לא ממזמן חיטטתי בארון וגיליתי שהשם שלי הוא בעצם יערה כהן - להב, וההלם היה נוראי. רוי - איך לא סיפרת לי?! אם רוי ויורי להב באמת נשמע איום
). בכל אופן, ממתי למכשפות יש כדורי אנרגיה? לא זוכרת שראיתי או שמעתי מעולם. ואורבינג? רק לאורות לבנים, א למי שיש גנים של אורות לבן. אז נכון שמותר להמציא כוחות, אבל להמציא לא לקחת כוחות שלא שייכים אליך. את לא יכולה להתעלם מהחוקים של הסדרה, המשחק מבוסס עליהם, אחרי הכל.

המפ. -הוכחה-

אני זוכרת שאת בעצמך אמרת פעם שגם למכשפות טובות יש כדורי אנרגיה, שפעם ראינו מכשפה עם הכוח הזה. וחוץ מזה, יש אורות לבנים שיש להם כדורי אנרגיה (נטלי), ולאורות לבנים - חוץ מהכוחות הטבעיים שלהם, יש כוחות של מכשפות. זו הוכחה
ו... המפ... בקשר לאורבינג? נגיד שיש לי כוח מעבר אחר. לא משנה.

Woogyman

New member
אין כוח מעבר של מכשפות טובות.

לפחות לא אחד שידוע לנו עליו (אלא אם אחד הכוחות של השדים שראינו עד עכשיו היה בעצם של מכשפה טובה). בכל אופן, לדעתי למכשפות טובות כן יש כדורי אנרגיה, וגם אש ובכלל כוחות קרביים, רק שזה לא נפוץ בגלל שעם כוחות כאלה הפיתוי להרוג ולהפוך לרעה הרבה יותר חזק, אז האלדרז לא מרבים לחלק אותם. דבר שני, לא ראינו אף פעם מכשפה עם כזה כוח. הכוח היחיד שהיה קרוב לזה אצל מכשפה טובה היה הכוח של פיבי מ202, אבל כבר הסכמנו שזה היה בעצם שליטה במחשבות ולא חשמל.

Cole cohen

New member
הדמות שלי ...

שם : ג´ואי משפחה : זה לא ממש משנה גיל : לא ממש משנה כי גם ככה אורות לבנים לא מזדקנים תפקיד : אור לבן מראה : לא מאוד גבוה, עניים חומות בהירות,שיער חום. כוחות (או זה המון!): הכוחות שראינו שיש להם עד עכשיו הם : אורבינג ריפוי רדאר יצירת אנרגיה (114,315) כדורי אנרגיה (311,307) TK (עונה 2, 110) שינוי צורה (307) יצירת נוזל (114) מחיקת זיכרון (313) כוחות
יים קצת תיקון עצמים (405, 417) ריחוף (114,405,417,422) הסתרת עצמים (410, 121) העלמות באור (410) גלי חום (114,412) תחושת טוב (405)

Cole cohen

New member
דווקא לא! אלה הם הכוחות שהראו...

אורות לבנים משתמשים בהם.

P3H2O

New member
תום, למה אתה רושם דברים שלא

במקומם??? השרשור של ליאל לא זה.

Cole cohen

New member
זה אכן השרשור אמנם לא המקום המדויק

אבל עדיין אותו השרשור.!

HuGo Hell

New member
אממ.. ליאו משתמש בתיקון גם בעונה..

הראשונה ב110 תיקון הספר

Ophel McNeil

New member
ליאו לא יכול להסתיר עצמים,

הוא רק יכול ל"כסות" (to cloak) את בני החסות שלו, כך שהם יעלמו מעיני רוע. ומתי בדיוק הוא נתן תחושת טוב, או נעלם באור? ואגב, אם אתה אור לבן, אתה בד"כ יכול להשתמש מעט מאוד בכוחות האלה. מאוד.

Cole cohen

New member
הוא לא נתן תחושה הוא אמר ../images/Emo58.gif

ליאו "אני יכול לחוש אם משהו הוא טוב" פייג´ "אז אולי אצלי זה עובד ההפך ואני יכולה לחוש רוע" נעלם באור ב410 בחדר של פייג´ בעבר... הוא גם הסתיר את עצמו מפני כל העולם באותו הפרק(410)...

HuGo Hell

New member
הינה הציטוט ../images/Emo58.gif

Paige: So you have the ability to locate your charges, right? Leo: Sometimes. Paige: And if you have a sixth sense for locating good, is it possible that I have one for locating evil? Leo: You think you sensed evil? Paige: I know it sounds silly, but there’s this house that I walk by and I get this really bad feeling from. The problem is that I’ve already discussed it with Piper and Phoebe and they’ve dismissed it. Leo: So you want me to talk to them? הוא לא אמר שיש לו חוש לחוש טוב..

Cole cohen

New member
הוא לא אבל פייג´ כן ../images/Emo58.gif

Paige: So you have the ability to locate your charges, right? Leo: Sometimes. Paige: And if you have a sixth sense for locating good, is it possible that I have one for locating evil? Leo: You think you sensed evil? Paige: I know it sounds silly, but there’s this house that I walk by and I get this really bad feeling from. The problem is that I’ve already discussed it with Piper and Phoebe and they’ve dismissed it. Leo: So you want me to talk to them

HuGo Hell

New member
ושוב!..

Paige: And *if* you have a sixth sense for locating good, is it possible that I have one for locating evil? Leo: You *think* you sensed evil? לתרגום עברי : "פייג´ : ואם היה לך חוש שישי לחוש טוב, אז יכול להיות שלי יש חוש לחוש רוע?" "ליאו : למה את *חושבת* שאת חשה רוע?" זה רק "אם" זה לא כן.. כמו שפייפר אמרה שלא צריך להיות מכשפה כדי לדעת שהבית קריפי.

P3H2O

New member
והנה תרגום!!!

היא אומרת לו שאם יש לו כוח לחוש טוב אז לה כנראה יש כוח לחוש רוע, ראינו שהיא באמת ככה כלומר התנאי מתקיים שזה אומר שלליאו *יש* את הכוח לחוש טוב. ד"א השימוש באם(IF) זה צורת ביטוי, היא לא מערערת היא פשוט מסיקה מסקנות.

למעלה