Over Estimated

Mooyan

New member
חח.. באמת! אני מסוכנת!

ואל תגידו לי שלקחתם אותי ברצינות...

msn1

New member
וואה וואה הרבה הזכירו את נירוונה

ואת u2 ופינק פלויד אני חושב שהקטע זה לא שהלהקות מוערכות יותר מדיי אלא בגלל שהן נחשבות פופולריות אוטומטית יש סלידה מהכיוון של הלהקה, ככה זה... אבל שטויות

Sum41xGiRL

New member
the peppers are bunch of wankers.

בתכלס זה נכון, אמנם עד האלבום ה-BSSM הם היו מעולים, אבל באותו הזמן הם היו חבורה של וואנקרז.

EnchantedS

New member
בעעעעע אני לא אוהבת את השירשור הזה.

הכל זה עיניין של טעם, ברור שאם אתם לא אוהבים להקה תגידו שהיא אובר רייטד...

psychoit

New member
לא בהכרח

הרבה פה כתבו שהם חושבים שנירוונה,פינק פלויד,הביטלס ,גאנס אנד רוזס.. להקות ממש טובות לדעתם אבל מעריכים אותם על יתר מידה ועושים מהם יותר ממה שהם באמת כאמנים.

EnchantedS

New member
ויש כאן להקות שכמעט לא מכירים אותם,

יש להם רק כמה שירים מפורסמים, יחסית, ורשמו אותם. ז"א, מה הקשר הראסמוס?... מה אובר רייטד בהם?.. מישהו הילל אותם כאן?...

psychoit

New member
לדעתי הם כן אוברייטד...

וזה לא בגלל שאני לא אוהבת אותם.. כל כך קשה לך לקבל את הדעה שלך?

hofa16

New member
הראסמוס ממש לא אוברייטד.

טובים או לא טובים זה לא משנה. אבל הם רחוקים מלהיות אוברייטד!

EnchantedS

New member
זה לא קשור לאם הם טובים או לא טובים

, מה שהשנייה ההיא אמרה... כדי להיות אובר רייטד- הם צריכים להיות בכלל רייטד, לא? זה לא שכולם מכירים אותם ואומרים כמה הם טובים, ואז הם יכולים להיות אובר רייטד... מי ששומע, שומע, מי שלא, לא, וזהו:)

DOCTOR ROBERT

New member
בון ג'ובי...

כל הקריירה המוזיקלית שלו נשמעת כמו שיר הייר-מטאל אחד ארוך שנמשך ונמשך ונמשך... תקשיבו ל-It's My Life ואז ל-Have A Nice Day ותבינו. תפרוש כבר דאמיט!

kopy20

New member
לד זפלין ללא ספק

לא מבינה אפילו קצת את ההתלהבות. במיוחד מסטיירוויז טו הבן... אירוסמית' - בינוניים ומטה לדעתי כנ"ל בון ג'ובי - שי או שניים יפים, לא יותר. פרל ג'ם - אלבום אחד טוב, לא יותר. ולגבי הביטלס, כל מי שרשם אותם אני רק חייבת לציין בשם מעריצי ביטלס מושבעים כמוני שהביטלס הפכו לאגדה בעיקר בגלל שהם היו הראשונים בהכל. מסכימה שלא כל המוזיקה שלהם כזאת מדהימה כמו שעשו ממנה אבל הם אגדה בעולם כי הם היו הראשונים לעשות כל דבר שהם עשו.

Tommy The Cat

New member
../images/Emo45.gifכמו למשל

שימוש בלופים [Strawberry Fields Forever] בצורה הכי מקורית שלהם [הקלטה, חיתוך, הדבקה]. ויש להם אפילו שיר שנשמע ממש כמו משהו מהאלקטרוניקה של שנות ה90 המאוחרות - Tomorrow never Knows. the Chemical Brothers אפילו עשו לו מחווה [או אפילו העתיקו?] בשיר Setting Sun שלהם. יש דימיון.

למעלה