הם גם מתוקים באופן לא רגיל וכליפתם מאוד דקה זהו זן שנקרא שמוטי
ש שרונהה New member 9/11/02 #71 ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifפפו תגיד...... זה גינה....... או פרדס?
ש שרונהה New member 9/11/02 #76 איזו גינה..... ירוקה......... ומטופחת...... אתה בודאי נהנה ממנה מאוד.....
פ פפו New member 9/11/02 #82 עבודה קשה זה טיפוח גינה אך שכרה בצידה ואכן במזג אויר מתאים אנו מבלים רבות בגינה, אורחים כלל לא נכנסים לבית הם מעדיפים את האויר הצח. זוהי הסיבה שבעטיה עזבתי את חיפה לפני 8שנים והגרתי לכאן
עבודה קשה זה טיפוח גינה אך שכרה בצידה ואכן במזג אויר מתאים אנו מבלים רבות בגינה, אורחים כלל לא נכנסים לבית הם מעדיפים את האויר הצח. זוהי הסיבה שבעטיה עזבתי את חיפה לפני 8שנים והגרתי לכאן
ב באה לפעמים New member 9/11/02 #77 לכל אוחתיות שלי...ולבעלי הפרדס שגרים בעתלית היפה שליד שפת הים... אני פורשת לשנת יופי... מאחלת לכם שינה טובה ושבת נעימה...
לכל אוחתיות שלי...ולבעלי הפרדס שגרים בעתלית היפה שליד שפת הים... אני פורשת לשנת יופי... מאחלת לכם שינה טובה ושבת נעימה...
M maxima New member 9/11/02 #27 לילה טוב ...באה.... ככה את הולכת לאכול לבד ולא מספרת לנו תגלי לנו איפה אכלת האם היה טעים??
ב באה לפעמים New member 9/11/02 #31 היי מקסימה...עדיין לא יוווושששששנת? מסעדה נפלאה בגבעתיים... מכינה אוכל מרוקאי ... כמו בבית אמא... משו משו משו... עם מוסיקה אתנית... הרגשתי כמו במרוקו... מה גם את מרוקאית?
היי מקסימה...עדיין לא יוווושששששנת? מסעדה נפלאה בגבעתיים... מכינה אוכל מרוקאי ... כמו בבית אמא... משו משו משו... עם מוסיקה אתנית... הרגשתי כמו במרוקו... מה גם את מרוקאית?
M magy New member 9/11/02 #49 האיזון קיים בשיח , בויכוח, בדיבור לא בעֶדות......... מה הקשר לעֶדה ושיחה ? חשבתי שכולנו מעבר לנושא הזה........
האיזון קיים בשיח , בויכוח, בדיבור לא בעֶדות......... מה הקשר לעֶדה ושיחה ? חשבתי שכולנו מעבר לנושא הזה........