סכפ"ש Drone-פרק 18

הלדין

New member
לא נגד הטבע שלהן...

סשה צריכה להתרכז כדי לשלוט בדבורים הללו. ברגע שקלארק הוציא אותה משיווי משקלה, היא הפסיקה לשלוט בדבורים. הם עדיין חשבו עליה כ-"דבורה" אבל לא כ-"מלכה". ואת יודעת מה עושות דבורים לדבורים זרות. החידה האמיתית היא איך היא הצליחה למשוך את כל הדבורים הללו מרחבי המדינה בפרק זמן כה קצר? לנה היא ידידה של קלארק. אפילו אם היא חושבת שהוא יהיה נשיא גרוע, היא עדיין תבחר בו.(ויש להניח שהיא לא הבינה בדיוק על מה דיברו המתחרים שלו) קלארק לא רצה להתמודד בהתחלה. מה ששיכנע אותו הוא ריח הכוח.(כאילו שמישהו מאיתנו יזכה אי פעם לכוח כזה ויותר מזה). קלואי, בניגוד ללאנה, מבינה טוב מאד את דרישות התפקיד והיא יודעת שקלארק לא מתאים. חוץ מזה, פול הוא בנו של המנהל ולמה לה לעשות לעצמה חיים קשים איתו...

Ophel McNeil

New member
לא ביקשתי שתנחו לי עכשיו, ../images/Emo108.gif

שאלתי למה לא עשיתם את זה מקודם.... ובקשר לכל השאלות ואי הגיון בפרק - לעולם אבל לעולם אבל לעולם אל תנסה לנטפק את סמולוויל!!! כמו באפי - זאת פשוט לא סדרה שנועדה לניטפוקים. היא בנויה מחור אחרי חור (ככה זה כשאתה על פי הגיהנום, או להבדיל - נמצא בעיירה רדופת קריפטונים).

KerenWelling

New member
אהבתי את הקטעים שבהם

קלארק כזה עמד כזה מול סשה...העמדה מאיימת כזו.....יענו בד בוי שכזה....אהבתי את זה....זה היה מלא בסקס אפיל-אפילו שזו לא הייתה הכוונה....הלוואי הוא היה מתנהג ככה ללנה (אני רוצה קצת אקשן!!!).... *חושבת...עניין מה היה קורה אם קלארק ינסה לכפות את עצמו על לנה (הכוונה בסקס...), האם היא תסכים, או שהיא תדחה אותו קשות או שהיא פשוט תתחמק מזה באופן אלגנטי, ותסביר לו שהיא רוצה לקחת את הדברים לאט.....,מה אתם הייתם רוצים לראות?* בבקשה תענו....

הלדין

New member
ברור לך שזה לא יקרה...

חלק מהצוות של "סמולוויל" הם פליטי "תיקים באפילה". מפעם לפעם הם מצליחים להכניס כנראה הברקות בין הבלה-בלה הסתום של התסריטאי האידיוט.(יש להבדיל היטב בין התסריט לבין כל שאר הדברים בפרק. התסריטים ההם אף פעם לא היו משהו) על כל פנים, קלארק טרם הבין כנראה שקיים אותו משהו שאתה מדבר עליו.

KerenWelling

New member
טווווווובבבבבבב

דבר ראשון, אני בת וקוראים לי קרן.... ודבר שני, התסריט מצויין...!

הלדין

New member
הוא קיטצ´י...

התסריט טוב בהשוואה למה שהם היו עשויים להתדרדר אליו אבל אפשר לעשות אותו טוב יותר. אתן לך דוגמא- בפרק "ניקדימוס" בשני מקרים לקח לאבקה זמן לשנות את התנהגותם של הדמויות אבל התנהגותו של פיט השתנתה מייד. למה? אני לא אתווכח איתך אבל תסריט עם חורים בעלילה אינו ראוי לתואר ´מצוין´.

KerenWelling

New member
כי פיט...

פיט עמד להתפרץ על קלארק קלואי ולקס, ובגלל שהרגשות שלו היו כ"כ קרובים להתפרצות, אז לקח לו פחות זמן... שתבין...הכל מחושב!

lily p

New member
ועכשיו דעתי... ../images/Emo29.gif

די אמרתי את מה שחשבתי על הפרק לממטה.. לא שמישהו קרא את זה... אז אני אחזור... נכון שזה היה ממש חמוד שפול עשה את הציור שלו בתור סופרמן? חחחח וגם שקלארק אמר "I stand for trouth, justice and... other stuff" LOL אמ... הפרק היה נחמד, אבל לא משהו... ועוד מישהו שם לב שהם כתבו בטעות "ממצוע" במקום "ממוצע" מתישהו בפרק...
, גם לי זה קרה פעם... כנראה שגם המתרגם עבד על זה בחמש בבוקר... אמ... לא אהבתי בכלל את הרעיון שפיט הציע את קלארק למועמדות... זה תומך מידי בכל הרעיון הזה, שקלארק הוא החשוב בשלישיה ופיט הוא בסך הכל החבר שלו שעומד תמיד בצד. וזה שפליס הייתה כאילו המעודדת הבלונדה הטיפשה, יותר מידי סטראוטיפ... פרק נחמד... לא יותר...

lily p

New member
וד"א... ../images/Emo29.gif

נכון שהשיר בסוף מדהים? ביררתי, וקוראים לו "here is gone" של ה"Goo Goo Dolls" למי שמעוניין...

למעלה