סכפ"ש Drone-פרק 18

mishmesh

New member
הוא היה בן 5 ב1989 ../images/Emo70.gif

מטר המטאור היה בשנת 89´, לא 88´, ואז הוא היה בן חמש-מה שאומר שהיום הוא בן 17.

הלדין

New member
לא נכון

אם אני לא טועה, הדבר שהם הציגו כסופרמן בקטע הזה היה בלי שיער. חוץ מזה, הוויכוח אבוד. לא ידוע בן כמה היה קלארק שהגיע לכדור הארץ ולכן כל ניסיון להעריך את גילו ייכשל כישלון נמרץ.

mishmesh

New member
היה לו שיער ../images/Emo70.gif

זה היה ילד בן חמש פחות או יותר, וגם מרת´ה אמרה שנראה לה שהוא בן חמש בערך, כך שחמש זה הכי מדויק שאפשר להגיד על גילו בשנת 89´.

KerenWelling

New member
על מה אתם מדברים?!

בלואיס וקלארק מרתה וג´ונתן מצאו אותו כשהוא היה תינוק בכלל...וזה היה בשנת 66....מה שאומר שהיום הוא אמור להיות בן 36 (תואם לסיפור בלואיס וקלארק), ותבינו שבסמולוויל הוא בן 16 (עוד לא היה לו יום הולדת...אז זה אומר שהשנה בסמולוויל כעת היא שנת 1982...

mishmesh

New member
אתה בטוח שזה לא היה 17 ../images/Emo35.gif

אם אני לא טועה זה היה יום הולדת 17. יש עוד מישהו שמסכים איתי

korinalir

New member
ללאנה חגגו 16

זה היה סוויט סיקסטין. וחוץ מזה הם בני 16 כי בפרק שלאנה רואה את הכתבה שיש לקלואי בטורץ´ על נפילת המטאור מראים את לאנה הקטנה בוכה אחרי שאיבדה את ההוריה והכותרת "בת 3 נשארה יתומה" או משהו בסגנון. אקיצר לאנה שבאותו גיל בערך של קלארק כי הם באותה שכבה היתה בת 3 ב89´ אז היא בת 16 ב2001 13 שנים אחרי. לקס אמור להיות בערך בגיל 21-22

הלדין

New member
אני הבנתי מלכתחילה שהוא לא מתבגר

את צריכה לזכור דבר חשוב מאד בנוגע לבני לות´ר- ליונל לות´ר בחיים לא היה שולח את בנו ללמוד בבית ספר ציבורי. בעצם, למה חשבת שלקס הוא מתבגר? אנו לא רואים את לקס בתיכון.

casperit

New member
בדיוק

בגלל זה חשבתי שאולי הוא לומד בביצפר פרטי או יש לו מורים פרטיים או משהו כזה.. לא משנה... יעל

KerenWelling

New member
נתנו רמז לגילו של לקס בפרק...

קלארק ולנה אמרו שכל האנשים מעל גיל 40 מדקלמים מהסנדק וזה מעצבן רצח....ולקס בדיוק בא ודקלם שורה מהסנדק.....אז....אמ.... זה יכול להיות 2 דברים...או שהוא בן 40 ומעלה (ממש ממש לא נראה לי אבל....) או שגם בני פחות מ40 מדקלמים מהסנדק, והם התעצבנו יותר.....

Ophel McNeil

New member
האמממ.... הסכפ"שים האלה,

מה המטרה שלהם? כאילו... לתאר את הפרק שוב? לנתח אותו? מה? (אגב. אם סאשה זאת אחת הדמויות המורכבות ביותר עד היום, אני מאוד פוחדת מה זה אומר על סמולוויל...
).

Buffy1

New member
להסיק מסקנות

להעלות נקודות שלא חשבנו עליהם, ולהדגיש נקודות חשובות שצריך לשיב לב אליהם.

Ophel McNeil

New member
יעני לנתח?

אז לא עשיתם משהו עבודה....
לא התייחסתם למלא סוגיות שהיו בפרק - האם זה פייר שלנה תבחר בקלארק למרות שברור שהוא לא המועמד המתאים? למה הדבורים פנו לפתע, דבר שכנגד כל הטבע שלהן, נגד מלכתן? מה משמעות של פרצוף הילד שהמלכה עשתה מהדבורים? למה קלארק בעצם באמת רוצה להתמודד? בעיקר כשהוא לא יודע כלום. האם קלואי יותר מדי הגיונית? האם החברות שלה עם קלארק לא חשובה מספיק? איך משפיעה עובדת ה"עדר" על ילדים שעוקבים אחרי המלכה שלהם? אני ממש ממש ממש לא אומרת שהפרק באמת עסק בכל הסוגיות האלה (ועל זה נגיד - כן, בטח!!!), אבל בכלל לא נגעתם בהם.... סתם כתבתם את הפרק שוב. מה הרעיון?

למעלה