דרגה 187 !!!

../images/Emo127.gif דרגה 187 !!! ../images/Emo127.gif

לקח לי חצי שעה של ניסיון כפול בסקלס לעלות 1 %
סה"כ 4 וחצי שעות שעתיים מתוכן עם ניסיון כפול 4 כדי לעלות 11 אחוזים אחרונים.
לא חושבת שאני מסוגלת לעלות לדרגה 200..... מקווה תוך כמה חודשים לעלות ל 190
רק ביג פוט נותן לי ניסיון סביר. (0.35% לאחד אבל אני הורגת אחד ב 4 דקות).

Hasselblad

New member
ואווווו סמדר

כל הכבוד!!!! מלא מלא מזל טוב!!! וכן ברמות האלה זה נצח כל אחוז. אבל אני מאמינה שלאט ובטוח תצליחי להגיע גם ל 200!!!! אפשר לשאול איך הצלחת להתאמן עם כל החייזרים או שמצאת איך להעלים אותם?

GינGית

New member
סיו אפשר לשחק בכל מיני דאנגן (מקווה שכתבתי

נכון והבנת)

Hasselblad

New member
תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה

מיקי את צדיקה!!!!

Hasselblad

New member
באמת שאם לא היית אומרת לי את זה

לא הייתי מתחברת עד שהחייזרים היו נעלמים, בזכותך הלכתי לשחק היום קצת בסקלה

GינGית

New member
איזה כיף שעזרתי זה המקום היחיד שאני מבלה

בו בימים טרופים אלה, כשאני לא במירדף אחרי איזה BF עם סמדר

GינGית

New member
וואו מזל טוב סמדר סורי על אתמול לא יכולתי

לזוז במשחק, נתקיתי הכל, שום דבר לא עזר, חזרתי לימים הערורים של המייפל. בסוף נכנסתי דרך האקספלורר ולא דרך הפיירפוקס וזה עבד, אבל כבר היה מאוחר נורא והלכתי לישון.

וואוו../images/Emo70.gif מזלט טוב../images/Emo70.gif

וכל הכבוד על ההתמדה, 1% בחצי שעה ועוד עם 2X, לא חושבת שהייתי מסוגלת

../images/Emo209.gifמזל טוב!

בהצלחה בלעלות לרמה הבאה, ולרמה שאחריה, עד מאתיים
^____^

Guid

New member
../images/Emo12.gif

פשוט לא להאמין שאת אשכרה זזה ברמות האלה... חצי שעה בדאבל בשביל אחוז אחד?! אני לא הייתי מסוגל...
סחתיין! D: יאללה 200!

miss_t

New member
הידד!

ואו, באמת נשמע שזה נהיה קשה וקשה יותר.... שאלות: האם יש מקומות שעוד לא חקרת / לא מתקרבת/ מפנטזת על להגיע לשם? את מתאמנת לבד לרוב? ומה הספאון של ביגפוט (עדיין יש שם האקרים וכד'?)

לא ראיתי האקרים ביערות...

ביג פוט מופיע ברוב המפות כל 20-24 שעות ובחלק מהמפות כל 6-8 שעות. בסקניה בערך 700 אנשים מחפשים אותו בכל רגע נתון.....
זאת הבעיה. אחרת כבר הייתי דרגה 200..... הקשתית שלי עלתה לדרגה 59 היום. מקווה שתצליח לפגוע בביג פוט.

miss_t

New member
המטרה?

המטרה להעלות את הקשתית ואז להשתמש בסקילים שלה כשהיא תהיה בעבודה רביעית לחיזוק ההירו? או שהחלטת לנסות את הדמות הקשתית ? (יכול להיות שכתבת על זה בעבר ופספסתי...)

עדיין לא יודעת מה בדיוק המטרה.

סתם עוד דמות.... לא יודעת כמה אשקיע בה. זה גיוון כי קשתים הורגים מרחוק ולא מקרוב כמו הלוחמת שלי. היא על החשבון של הקוסמת שלי כך שיש לה 16 נקודות של BLESSING. בעיקרון עכשיו כשהמשחק מאד מבוסס על כסף אמיתי ועל מי עושה את הדמג' הכי גבוה אני בספק אם אשקיע זמן וכסף בדמות נוספת (כבר יש לי קוסמת דרגה 165...) . אבל בנתיים מעלה אותה דרגות בקלות.

Hasselblad

New member
יש לי שאלה סמדר בקשר למפות של ביג פוט

את יודעת להגיד באיזה מפות הוא מגיע כל 20-24 שעות ובאיזה 6-8 שעות? אני צריכה לנסות ללכת יותר לביג פוט אני סתם מתעצלת אפילו יש לי מפה מדוייקת של כל האיזור ורשימה של באיזה מפות הוא מגיע....

אפשר את המפה? ../images/Emo9.gif

אני כבר מכירה עפ"י הזיכרון וחרישה אבל מעולם לא ראיתי מפה של זה.... בכל ה TWISTED PASS הוא מופיע כל 20-24 שעות ב EVIL RISSING , EVIL DEADE, FORGOTTEN PATH כל 6-8 שעות. שימי לב ש EVIL DEAD זו מפה עם המון רוחות סגולות. ולפעמים יש שם ביג פוט ו HH יחד.... לא הרבה הולכים להרוג שם לכן אני מוצאת שם יחסית הרבה. מיקי לא מסכימה לבוא איתי לשם.... (רק לפעמים).... אני לא יודעת אייך שדוארס במפה הזו לעולם לא ראיתי....

למעלה