בלהבלהבלהבלהבלהבלה

Ex Caliber

New member
ממה שאני מבין מאלירז לגבי בר

ממה שהיה בפרק אתמול וממה שהוא אומר היום בתוכנית של מנחם בן, יש לי תחושה חזקה שזה ייגמר בקרוב...

Shame in you

New member
../images/Emo45.gif תפוס עליה חזק רצח

סער אמר עכשיו: "הייתה לי התחושה שאתה נעול חזק על אהבת חייך" ואלירז אמר: "ברוך השם"

morosh1234

New member
../images/Emo45.gifהוא אמר שהשהות בבית רק חיזקה לו את הדברים

ושכשהוא יצא, האהבה שלו כלפייה התפרשה לו בכל הגוף..

Ex Caliber

New member
כשנמצאים בבית התחושות כלפי אנשים בחוץ

מתחזקות בכדי להישאר שפוי(לדעתי לפחות...) ולכן הרגש של אלירז כלפי בר(שנפרדו לפני שהוא נכנס...) ממה שאני ראיתי ממנה (לא ראיתי יותר מדי) לא נראה שהם מתאימים במיוחד. כשמנחם שאל אותו על בר ,אלירז אמר: ש"קשה להם עכשיו" - אלו דיבורים כשלא ברור מה קורה... אבל, זוהי רק תחושה... שיהיה להם בהצלחה...

הוא באמת לא היה נשמע סגור על עצמו

(גם בראיון עם לאון) כנראה הם עדיין בוחנים את עצמם במצב החדש והלא נורמלי.. מה שבטוח, זה כבר לא אותן אימרות בומבסטיות של אלירז על חתונה וילדים אבל אפשר להבין, החיים שלו השתנו מקצה לקצה, ואני בטוח שלבר מאוד קשה עם זה. מצד שני, שהעלו את השם של אלישי - אלין נראתה ממש שלמה ומאוהבת..

LolliPopDance

New member
אני חושבת שזה בגלל הניסיון לכבד את הפרטיות

שלה. לפי מה שהבנתי בר לא ממש רוצה לחשוף את עצמה יותר מידי ולכן אלירז ממתן את כל הדיבורים על זה. בראיון עם ליאון הוא בכלל ניסה להימנע מדיבורים על עצמו ואפילו נשמע מתגונן כשהשאלות היו מעט פרטיות.

morosh1234

New member
אלירז ובר לא היו פרודים כשהאלירז נכנס

הם יצאו לפני 3-4 שנים, וחזרו בדיוק לפני התוכנית

נכון גם אני חושבת שהסיפור בין אלירז ובר לא

יחזיק זמן....אלירז עובר תהליכים אחרים מאשר בר, גם ככה הקשר שלהם היה און אנד אוף...

laVita

New member
אלירז היה היום בתוכנית הבוקר עם טלי מורנו?

למישהו יש לינק?

rina 1985

New member
אני מאמינה שיעלו יותר מאוחר את של אלין העלו

אתמול בשעות הערב המאוחרות

laVita

New member
מישהו זוכר את השעה שבה סער הודה בפני איילה

שהוא אמר לאלירז שבחוץ איילה לא הייתה מסתכלת לכיוון שלו?

laVita

New member
כנראה היו כמה שניות שפספסתי בהקלטה

כי הקלטתי את השיחות במקטעים ולא שמעתי את המשפט הזה בשיחה..למרות שאני זוכרת בוודאות שזה קרה באותה שיחה... יש לך את הקטע המלא במקרה?

laVita

New member
טוב אני רואה שאולי היה אצלי דיליי בדקות אני

אני אבדוק שוב

למעלה